60

the one

преди 10 години

I posledno ot men. Qvno kogato nqkoi zabeleji tova koeto az vidqh... Vednaga se puska anti komnetar ,tozi pat s ime.... Viziram 57. ;)

59

Тикви

преди 10 години

Откакто на Тикви некой му пише писмата, взе да изглежда че може да мисли. Това се казва купен интелект, както при бае Тошо овчаро. Сега Пожарникаро е на власт. Хамерика му пише писмата и той изглежда умен.

58

Анонимен

преди 10 години

Уважаеми дами и господа - Манолова,Борисов,Местан,Станишев и т.н., Моля , спрете!Това е вече пълна лудница, направете нещо полезно за хората

57

ха-ха-ха

преди 10 години

Боцко написал писмо и искал дискусия. Бас ловя, че този човек не знае изобщо що е то "устойчиво развитие" и има ли почва у нас.Джокер Боци - не е да наливаш асфалт, не е да риташ топка и не е да звъниш да оставят на работа Вучката.

56

varg

преди 10 години

Бойко състраил си се само за 8 месеца с поне 15 годинки.Зле ти се отразява напрежението,че скоро може да влезеш в затвора за много тежки престъпления.

55

Анонимен

преди 10 години

ако БСП имат истински доказателсктва досега щяха да осъдят Борисов а те говорят само лъжи нямат никъви доказателства срещу него иначе биха го осъдили на часа бсп е партия която никога нямаше да остави Бойко на свобода ако имаха доказателства

54

Мария ХР.

преди 10 години

Абе другари от ГЕРБ, само да ви попитам, не искам да се заяждам изобщо! Кои от вас са от платените *** на БОРИСОВ?:)) Подозирам за 10-тина редовни ***, които крепят опорните точки редовно на този сайт, ама ще е хубаво сами да си признаете? Хайде, не бъдете срамежливи, картите вече паднаха. Всички разбрахме как ви оргазнизират с разни ПР агенцийки, как ви обучават, как ви се плаща на коментар, и т.н. Вече стана публична тази информация (не че ние не си го знаехме това и преди). Смешни, жалки герберастчета.

53

the one

преди 10 години

52,53,54 sashto, daje sa prez 1 minuta, direcno choveka si pravi copy/paste. xaxaxxa jalko :(

52

Анонимен

преди 10 години

Докато този човек е в политиката на България не и трябва цирк.

51

the one

преди 10 години

komentari 50,49,48, sa pisani ot edin i shsht chovek... 5 stotinki na komentar ...bravo, ps sorry za latinicata...

50

любо

преди 10 години

абе махнете го тоя. всеки ден се изказва. плаща ли си да го публикувате ?

49

Анонимен

преди 10 години

Тикво, Тикво 4 г. си играеше на премиер, а пак не си разбрал смисъла на тази програма. Парите от нея се насочват в най-бедните райони за да ги подпомогнат. В богатите тази програма не играе, защото те си имат достатъчно да се развиват. Ама как на куха чутура да обясниш, че не можеш да ги налееш в Созопол или Варна примерно. Просто няма да ти разрешат.

48

Анонимен

преди 10 години

"... да разясните на кметовете от ГЕРБ критериите, по които правителството разпредели средствата от инвестиционната програм "Растеж и устойчиво развитие на регионите"Ами то критериите са ясни - там дет е стъпил ГРОБ растеж и устойчиво развитие няма и не може да има. Така че наливане на пари в тези региони са пари на вятъра.

47

Анонимен

преди 10 години

Орешарски си има много по-важна работа от това да слуша поръчковия плач на герберските кметове! Получиха достатъчно пари, около 35% от цялата отпусната сума за всички градове.

46

Анонимен

преди 10 години

Орешарски бил премиер само на гражданите и кметовете от БСП и ДПС, каква наглост от страна на Боко. Ако беше така, нямаше да даде и лев за градовете с герберски кметове, това не го ли осъзнава кухата тиква?

45

Анонимен

преди 10 години

Бойко, ти взе много голям натиск да оказваш, пак ли си повярва?! Успокой се малко и вземи да направиш нещо полезно за държавата, излез с някое градивно предложение. Не става само с критика и измислени обвинения!

44

ха-ха-ха

преди 10 години

Спасението за България винаги е идвало отвън. Сега чакам скоро да дойде от Сърбия.

43

наблюдател

преди 10 години

"България гласува и ГЕРБ спечели"Ми като е спечелил що не управлява, а реве като вдовица за х...?

42

Анонимен

преди 10 години

Слави Бинев съпредседател на НФСБ днес в скандално интервю пред вестник Мариица заяви,че лидера на ГЕРБ .Бойко Борисов е поръчал Слави Бинев да бъде ликвидиран,за това евро депутата Бинев имал категорични доказателства които щял да предостави пред комисията по корупция към Евро парламента . След разкритията на Делян Пеевски ,сега започват да излизат кирливите ризи на Бойко Борисов ,ГЕРБ започва да затъва тотално.

41

аз

преди 10 години

"Аз съм *** и вие сте прости, та затуй се разбираме толкова добре".Е аз с тоя не се разбирам.