176

Honorik

преди 10 години

бойко ние не сме колония на САЩ.Държави като Китай,Япония и Южна Корея например не са скъсали отношенията си с тази страна,така че и ние няма защо да го правим.

175

до 206

преди 10 години

Напротив: точно това правителство ни дръпна напред в стандарта. Бъркаш ги с геноцида на герб. И защо не плака като Тиквата подписа прези 3г с Корея. И знаеш ли за какво става дума изобщо или си бръщолевиш като Тиквата...

174

Анонимен

преди 10 години

Реакцията на този човек показва още веднаж какъв примитив сме имали за премиер.В името на властта той е готов на всякакви политически лекомислени излияния и с лекота сменя мнението си с противоположното.

173

още факти

преди 10 години

Тиквата знае ли изобщо какво е подписвал? Или пак ще се оправдава, че не бил чел това което му дали да подпише? Тоя *** и във война ще ни вкара без да е разбрал...

172

Анонимен

преди 10 години

Бочко, имаш право само да се възмущаваш.

171

още факти

преди 10 години

Спогодбата е преподписвана от 30г насам. Сега ли се сетихте *** да ривете. Много сте ранобудни пак.

170

факт

преди 10 години

Борисов, който вчера се възмущаваше от спогодбата и ГЕРБ са побързали да я възобновят още преди да изтече 3-годишния срок.

169

Анонимен

преди 10 години

КОГАТО ДВЕ ДЪРЖАВИ НЯМАТ ДОГОВОРИ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО, ТЯХНИТЕ ОТНОШЕНИЯ НЕ СА РЕГЛАМЕНТИРАНИ.НА ВСИЧКИ НИ Е ЯСНО, ЧЕ УМСТВЕНИЯ КАПАЦИТЕТ НА БОЙКО НЕ Е ДОСТАТЪЧЕН, ЧЕ БЕЗ РЕГЛАМЕНТИ /ДОГОВОРИ, ЗАКОНИ/ ИМА ХАОС. ЗА ЕДИН ПРЕСТЪПНИК, КАКЪВТО Е ТОЙ Е ОБЯСНИМ АФИНИТЕТА КЪМ ХАОСА. ДОКАЗВА ГО ЦЯЛОТО МУ УПРАВЛЕНИЕ.ОТПЛЕСНАХ СЕ, ДРУГА ПРИЧИНА ДА НЯМАМЕ НИКАКВО СЪТРУДНИЧЕСТВО С ОПРЕДЕЛЕНА ДЪРЖАВА МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИМЕРНО АКО СМЕ ВЪВ ВОЙНА С ТАЗИ ДЪРЖАВА. МОЖЕ БИ БОЙКО СМЯТА, ЧЕ ТРЯБВА БЪЛГАРИЯ ДА ОБЯВИ ВОЙН

168

бай БУДАЛ

преди 10 години

БУДА ,...... да не вземеш сега да вдигнеш кръвното от възмущение????? НАГЛЕЦ, преди 3 год. кой го подписа????

167

Анонимен

преди 10 години

БРАВО,БРАВО -- сега ще ни казват кога да плачем,кога да се смеем,да ядем или не а пък ако кажеш нещо против властта те чака доживотна КАТОРГА. ХЕЙ ЖИВОТ - ЗДРАВЕЙ,ЗДРАВЕЙ !!!

166

Анонимен

преди 10 години

Цялата политика на Борисов беше основана на антагонизма. Този човек не мрази ли и не враждува ли с някого или пък да не мрънка, се задушава.

165

iva

преди 10 години

vsicki sa maskari,prodaznizi nesposobni,tam im e miastoto.a v nigeria otkrili kanibalski restorant,ama i tam ne mozeme da gi prodadem-bez mozak sa-samo ezici.*** na maika bg

164

мархаба АСКЕР

преди 10 години

Абе МУТРО продажна, аз пък съм възмутен от *** ти по ЕРДОГАН, кой направи направи съвместно заседание на министерски съвет в ТУРЦИЯ... кой...кой...кой... ПИТАЙТЕ РАНОБУДНИТЕ?????

163

Анонимен

преди 10 години

До rustamХехехехе!! Хем ви лъсна *** по телевизията и пак продължавате!

162

червенушко

преди 10 години

Няма какво да се възмущава ! Комунизма е жив само тук и в КНДР ! Слава на БКП !

161

13593

преди 10 години

От Северна Корея имаме какво да научим. Построили са огромни хотели и небостъргачи, каквито в България ние нямаме. Справка: хотел "Рюгьон".

160

Чичо

преди 10 години

Малеее ако се подлъжа наште *** ,да си търсят щастието в севернаКорея Голям кеф ще да е, ама неме реклама ,рекламааааааа. Айде почвайте пара бол.

159

Винету

преди 10 години

Я, колко червени тролчета са мобилизирани пак! Много поздрави от Биволъ, който пак ще ви бодне с рогата отзад.

158

художника

преди 10 години

До rustamА през 70-те, кой беше на власт?Все другите са ви виновни, червена ***!!!

157

Shark

преди 10 години

Ми да гласуват бе, кво толкова станало. Като не се намери кой да иде стипендиант там, като няма кой да се навие да прави проект с тях да видим как ще се осъществи тая работа. Ще подписват, като подпишат да си пратят там техните деца. Подписването на програма за сътрудничество не означава нищо, трябва институциите - образователни и научни, да се навият да пишат проекти с тях и да пращат студенти. Не мисля че ще има кандидати.