19

Анонимен

преди 10 години

Важното е да бъде осъден, още повече че е РЦ

18

Анонимен

преди 10 години

Абе Сидни, теб не те ли гепиха ав$тралийските ченгета заради мюсюлманската сватба с непълнолетна.

17

NIKO11111

преди 10 години

То, трябваше отдавна да са спипани хора като Доган, Боки, Костов, Симеон,Р.Овч., Румен Петков, Емел Етем, Касим Дал, Васил Божков, Добромир Гущеров и други полит-бизнесмени, но уви нашият загубен народ ги остави да си разиграват кончето всичките герои на прехода- издънки на престъпната БКП и да чакаме от вълците ред да въдворяват ред в овчето стадо. Наистина се държим като смешници, затова ще хващаме крадците на картофи и ракия.

16

Анонимен

преди 10 години

баси тъпата спецакция....как нормален човек да стане полицай като постоянно го карат да върши всевъзможни глупости.

15

друго маке

преди 10 години

Ама не бил спипан, а бил разкрит. Разпитан, заведени 3 преписки, после освободен. Понеже пак ще е гладен и понеже пак няма да има работа и доходи пак ще посегне да краде. И така докато влезе в затвора. Или докато Орешарски разкрие 250000 нови работни места.Затова ли пратихме жандармеристите на това учение?

14

бай Петко

преди 10 години

И сега какво, 24 часа да го нахраните и ... пак на работа! Жалкото е, че полицията и жандармерията нямат правата на Т.Ж. милиция. *** се оправя само с бой. ...имал човешки права... ами ограбените, битите, изнасилваните НЯМАТ ли? Стига с тая европа. Що ги изгониха от там? Що не им признаха човешките права или само акъл да дават. Има поговорка...щом не ще мира, има секира...

13

край

преди 10 години

Дръжте мамка му битов престъпник - сега му съставете акт и предупредителен протокол - *** най го е страх от бумагите дето му ги пишете. Без бой нищо не правите момчета. Бадива арчите пари.

12

макето

преди 10 години

на вас мое и да изглежда смешно но именно това тормози хората днеска е откраднал картофи утре човек ке убие и тогай па ке викате голема работа

11

Анонимен

преди 10 години

Смешна работа, жандармерията ще дири крадци на ракия,зеле,тел и инструменти, каква е работата на милиционерите или на тях им е наредено да не закачат електората. Те затова като отидат милиционери при проблем с ***,се връщат бити,окъсани и с потрошени коли, а може и е... но за това никой не говори.

10

Браво

преди 10 години

А сега торбата от картофите я напълнете с камъни , окачете я на гушата му и пеш от Видин до София ......и там пред Народното Събрание публично да произнесат присъдата -2 г. Затвор и след това да видим с колко ще спаднат кражбите на картофи. Наказанието обесмисля престъплението.

9

Анонимен

преди 10 години

Щом не е обрал полога на кокошките ,няма престъпление.За кокошка няма прошка ,а за тези които крадат милиони няма закони .Тази показна акция за охрана е прах в очите на хората ,един вид пускат *** при стрина Пена ,а катуна в това време граби народа.

8

да

преди 10 години

Браво за нашите герои от жандармерията и най вече на техните началници. Акцията по неутрализиране на битовата престъпност постигна голям успех, медиите я отразяваха непрекъснато и положително. Циркът може да бъде затворен след връчването на наградите.

7

Валентин

преди 10 години

Подкрепям мнението на Цървуля, но трябва да облечем лагерите в демократичност: първо го осъждат на 10г за кражби и т.н., а после му дават избор да си излежи присъдата или да работи в трудов лагер за 5г.

6

izo

преди 10 години

веднага да го пускат, че намалява електората на тройката

5

хорхе

преди 10 години

ееее браво голяма работа е станала ...хванали са крадец на картофи.....:D :D :D егати и смешната държава ......смешна полиция....цирк пълен.....

4

Анонимен

преди 10 години

То голяма работа станало, брей. Това е рутинната работа на полицията. Къде е тя, че трябва жандармерията да им върши работата. Защо получават тогава заплати полицаите. Ами тези с големите престъпления, защо не ги хващат? И за тях ли трябва да се викат други да им вършат работата. Излиза, че "гарван, гарвану око не вади".

3

аз

преди 10 години

Грандиозен успех на борсука - крадец на картофи и ракияаз само така да попитам - с какъв ресурс е постигнато това? Ще изнесете ли статистика?

2

Цървуля

преди 10 години

Е сега требе нов закон и да се отворят трудови лагри.Тоя *** бой як бой и да носи камъни по цял ден срещу вода неограничено и 500 грама хляб.Поне година.И бой неограничено до насиране.

1

Анонимен

преди 10 години

Все пак работата на жандармеристите е да побийват. Кажете сега, има ли някакви по-интересни подробности по задържането му?