37

Анонимен

преди 10 години

Shweicarcite ne ca glupaci. Te sa pravi 1 000 000 %Evropa igrae po amerikanskite noti plateni ot arabskite sheihove.Sweicari iska chisti zemi i milion procenta sa pravi.

36

Анонимен

преди 10 години

Швейцарците казват на европейците: Вън!"BRAVO! Shweicarcite sa hora koito znaiat kak da paziat zemiata si chista. Ako bog im e dal krasiva zemia i e daril obitatelite s razum, te zaslujavat dobar jivot

35

Анонимен

преди 10 години

Muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

34

до 41

преди 10 години

Нема толкова *** хора! Добре, защо коментираш като НЕ ЗНАЕШ?! Ами седни, прочети, провери си нещата итогава философствай. Първо, Франция въобще не е първа по БВП на глава от населението в Европа, даже не е и близко! Има едни държави като Люксембург, Лихтенщайн. Също така и Швейцария е МНОООГО по-напред пред тая *** *** държава, и хич не се заблуждавай, че имат само банки.

33

Анонимен

преди 10 години

Първите от много. На края в ЕС ще останат само българия и румъния

32

БГ

преди 10 години

От три години насам в няколко страни в Европа се провеждат активни дебати и кампании за легализирането на кръвосмешенията.Поддръжниците настояват закон да узакони сношението между членовете на семейството по възходяща и низходяща линия (инцест). Извратената идея бива определяна от правителствата като "европейска ***-норма". Също така вече съществува и понятието "инцестофоби" - хора, които отхвърлят секса между роднини.Най-активни в дебатите по въпроса за узаконяването на кръвосмешението са Дания, Швеция и Швейцария.Според Моника Гьорн, депутатка от шведския парламент, инцестът

31

redordead

преди 10 години

я веднага излзиане от ЕС и махане на валтуния борд, да си стане 1 евро 3.50-4 лева, колкото му е реалната цена и хялба да стане 5 лева и всички ще са доволни...

30

11

преди 10 години

Прекалено свободното движение на хора, престъпност и капитали не доведе до нищо добро в последните десетилетия.Прави са си хората.Който уважава достатъчно страната им, да си изкара визичката и да отива там, а не да се придвижва свободно като ***- катунар.Едно време в Швейцария с визи ходеха много повече чужденци, дори отколкото сега. Но за мастийски народ като нашия, как да му го обясниш, че една държава трябва да демонстрира достойнство, дори да е по- малка като народ и територия...

29

Анонимен

преди 10 години

Време е за референдум за излизане на България от ЕС....Втория въпрос трябва да уточнява държавната поръчка за КОНЦЕСИЯ НА ДЪРЖАВАТА , а именно:Плащане в брой на всеки българин,***, турчин,евреин,арменец и т.н. по 2млн. евро на калпак(това е концесионна такса за 33 год. от общо 99 год...периода на пълната концесия) Сигурен съм,че ще има поне десет(10) мераклии ! Тогава нашите неволи с ЕС ще бъдат неволи на концесионера.....по стар български обичай.Иначе НЕМА оправия!

28

bau

преди 10 години

Абе защо по коментарите и техните оценки ми се струва, че на много хора им липсва желязната завеса?! На който не му харесва идеята за свободно движение на хора, да си ходи в Сибир - там и да се изпикаеш, искаш разрешение....

27

Анонимен

преди 10 години

Абе общо взето положението е следното: Давайте ни пари да си пълниме банките но си стойте вкъщи.... Ако само знаят хората каква законна корупция тегне в Швейцария... Но нали са си я озаконили хората и затова никой не ги сочи с пръст като нас.... Нещо като Холандия, живеят от дрога, наркотици и секс но плюят по българите че били престъпници... Лицемери са на запад...

26

fago

преди 10 години

До Анонимен 33Знаеш ли колко им пука за нас? Този завой в швейцарската политика е пореден индикатор за състоянието на самия ЕС. И не е случайно, че точно Швейцария не е член на тази разядена от корупция банда разбойници, наречена Европейски съвет и Европейска комисия. Навреме са подушили хитрите швейцарци, че готвят директива за формата, размера и броя на петната по козината на швейцарските крави. Още се спорело за цвета им... Да, ама не!

25

Анонимен

преди 10 години

В Швейцария ще се допускат емигранти само с над 1 милион в швейцарска банка. А ако са със 100 милиона и гражданство ще има за тях. Емигрантите-милионери никой не ги гони, те са винаги добре дошли.

24

Наблюдател

преди 10 години

Това е истинската Демокрация. По реакциите може пък да се позна, кои всъщност са демократи

23

От 21

преди 10 години

Виждам много минуси и НИТО едно обяснение защо! нима аргументите са ви само с цъкане, нима няма да го отнесеме? Радвайте се роби, много има още да патите от манталитета си! (цъкайте но знайте че НИЩО няма да промените с това, робисте и роби ще си умрете, колкото и да се биете в гърдите , че пиете по кило и канче грозданка)

22

Неандерталец

преди 10 години

С вашето плюене по едно наистина хубаво нещо (обединяване на хората) доказва че не сме дорасли и не можеме да надмогнеме родово-общинния строй. Вие господа/другари/аркадаши, защо се радвате на нещастието на хората? както е казано по дебелите книги: " Не правете това на другите, което не искате да направят и те на вас". Толкова ли сте пропити от злоба?

21

Никол

преди 10 години

Сега,когато всичко е заграбено и големите монополи завзеха пазарите на държавите, ноже да се пукне големия балон, наречен ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ. Една цивилизована съвремена война, която по цели не се различава по-нищо от най-кръвопролитните битки от древните времена.

20

Анонимен

преди 10 години

ВЪН И ОТ БЪЛГАРИЯ НА ГЕЙЩИНАТА, ПЕДОФИЛИЯТА И ИНЦЕСА!

19

Анонимен

преди 10 години

Ето сега имаме шанс да станем Швейцария на балканите.

18

Анонимен

преди 10 години

Защо не изгониха Ходорковски и жена му, когато тръгнаха с влак натам? Те даже не са граждани на ЕС! Може би защото имат 300-400 милиона франка в швейцарски банки... Това веднага променя отношението, нали? Швейцарците не искат да изгонят чужденците, а само бедняците... като нас!