464

СВИНСКИ ТРОЛ

преди 10 години

Алооо платените Бюреци,ще ви се счупят руските компютри,по яваш. не се съмнявам ,че сте наясно с турския язьiк2

463

ССД

преди 10 години

На практика така ще се получи, че Бареков ще спечели голям процент от гласоподавателите, защото идейната му платформа е насочена към актуалната проблематика в обществото. Докато старите партийни деградирали програми са капсулирани и няма нищо актуално в тя

462

УЖАС

преди 10 години

Жалките и мизерни Борисов и Цветанов са мобилизирали всички *** да пишат срещу Росен и да слагат минуси. Смешни сте, това няма да ви помогне. Бъдещето на България е в ръцете на младите и необвързани хора, а не в разни тъмни субекти от прехода, синчета на полковници от МВР.

461

московски трол

преди 10 години

Боже, боже.Кукловодите като са видели коментарите тази сутрин са се хванали за главата и сега като гледам спешно са наели тролчета да пооправят ситуацията. Абе другари толкова ли сте прости,че да мислите хората за будали,то верно тука остана предимно оглупяло и озлобено народонаселение ама чак толкова *** не ги бройте.

460

Анонимен

преди 10 години

"Които си приличат, те се и привличат." Жалко, имах по-добро мнение за Росен. Или е употребен, или си е бил като Бюрека.

459

SEQANA

преди 10 години

Бареков и Росен Петров са млади и грамотни хора. Интелигентни мъже, които са се доказали. Мисля, че имат потенциал да измъкнат БЪЛГАРИЯ от блатото, в което за 25 години я натикаха всякакви гнусни далавераджии. Не пропускам никой от управлявалите досега - и Любен Беров, и Жан Виденов, и Андрей Луканов, и Костов, и Станишев, и така наречения Цар, Горския крадец, също и пазвантинът му Мутрата, като за последно.

458

vokil

преди 10 години

Като врещите срещу Бареков,значи искате да си останат старите муцуни на власт и да ви тъпчат до пълно оскотяване-ама хак ни е на българите като продължаваме да вярваме на тия дето ни разгониха фамилиите.

457

Иван

преди 10 години

Какво цвърчите всички срещу Бареков и Р. Петров бе хора-нали искате нещо да се променя а се врещи срещу всяка новосъздадена партия?Какво сте се разпищяли срещу Бареков-той ли направи разбойническа приватизация,той ли ви окраде спестяванията,той ли се сдоби с банки за една нощ,той ли има фотоволтаици,той ли управлява контрабандата?

456

ЛЮТА ЧУШКА

преди 10 години

Мдаа кукловодите са много притеснени ,чудят се кого още да прилепват към Бюреков,че белким мине 4 процента,накрая ще им се наложи да ги окомплектоват със сидеров и каракачанов ,че много им трябват подобни партии понеже е ясно ,че има около 5 процента пълни *** които гласуват за подобни ***.

455

414

преди 10 години

Гледам и Барека е пуснал платени ***. Аферим, машала, Бюрек ефенди.

454

Бай Григор

преди 10 години

Повече родолюбци ни трябват ,ама и да са куражлии ,че след Тиквун,Цвичко и Фидосоова яко риене с лопатата трябва.......

453

Анонимен

преди 10 години

Ако Пеевски реши да говори докрай, ще се разбере, че атаката срещу него, с прославутото КОЙ, КОЙ, КОЙ беше организирана именно от Цветанов. Защото изибирането на Пеевски на поста председател на ДАНС, означаваше Цветанов и Борисов - в затвора.

452

ох,боли

преди 10 години

ПАК ИЗТРЕЩЯХА И ИЗПАДНАХА В АМОК, КРЪВ ЩЕ ПИКАЕТЕ ДОКАТО СТИ ЖИВИ, И ЩЕ ПОМНИТЕ КАК БАРЕКОВ ВИ ВЗЕ КОКАЛА ОТ КРАДЛИВИТЕ РЪЧИЧКИ! НИКОГА ПОВЕЧЕ СВИНЕФЕРМАТА ГРОБ, НИКОГА ПОВЕЧЕ ТИКВАТА НА ВЛАСТ!

451

шанс

преди 10 години

Ми защо да не стане вътрешен министър, какво му е? Поне показа, че е мъж на място. Факт е, че все повече свестни хора отиват при Бареков.

450

Ели

преди 10 години

Страхотно предаване беше, много позитивно. Такава трябва да е политиката у нас - открита, с професионалисти и с поводи за усмивка!

449

ТЕРМИНАЛ 2

преди 10 години

ЕГАТИ ПРОСТИЯ НАРОД. ТО НЕ БЯХА КОМУНИСТИ , ДЕПЕСАРИ, ГЕРБАДЖИИ, ЕНДЕСЕВЕТА И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ***. ГЛАСУВАЙ НАРОДЕ. ТЕЗИ ВЕЧЕ ЩЕ ТЕ ЗАКОПАЯТ НАЦЯЛО.АМА ПОСЛЕ ДА НЕ РЕВЕТЕ.

448

evgeni1234

преди 10 години

И по какво още се разпознават тарикатите! Ами,те всичките говорят от "първо Лице-единствено число",подчертавайки "народното право".Говорят ви неизпълними за кратък срок неща.В този списък се вписва и национализма,който е злонамерен във всичките му форми.И човек като Бареков,който още в началото на къмпанията си започва вече "да назначава",това е първи признак за "неадекватност за време и място".И подкрепено с литературно поднесена история и стихове,и "глей кво става" ! Или просто казано по БДС: "Един Барек"-единица мяркa за фурнаджийски лопати

447

neni4a

преди 10 години

Явно тука не се цени,честността. Поне Роската имаше честта да го каже в национален ефир та да може всички да го чуят,а не като разни там реаниматори и т.н.,които на таини срещи взимат още по-тайни решения. А тия дето казват,че БСП е по-добре,са пълни ***. Личи си,че дъртите управляващи и бивши такива им треперят мартинките. Надяват се,да елиминират Барека,та барем пак да влязат в НС.А има и ***,които ги защитават.

446

ел

преди 10 години

Росене Петров от много време знаем какви са му вижданията за проблемите в страната. Абе да ви кажа аз искам човек като него, патриот, да е в парламента, а не човек преподавател по физическо с никаква култура!

445

ДА

преди 10 години

Има шанс да промени нещо. И на него както и на много българи им писна от статуквото! Дано бъде успешен политик, а кой знае и успешен министър!