200

Анонимен

преди 10 години

Русия по паритет на покупателна способност през 2013г мина португалия бедните хора :(

199

Анонимен

преди 10 години

китaй aко бъде в еврaзийския съюз, товa е крaя зa русия, руснaците нямaт кaкво дa търгувaт тaм, освен ресурси! китaйците с еврaзийския съюз го нaхендрят нa путин целия, без остaтък! a дaно дaде Господ и товa дa излезе истинa, рaшaтъ пошлa нa ...! имa и виц по темaтa: ...зaд телените китaйски огрaждения по урaл се чувaт писъците нa изнaсилени русняци хa, хa, хa

198

Анонимен

преди 10 години

До 242, 243Ти си ненормален. *** на лекар. Ще се удавиш в собствената си плюмка.

197

до 245

преди 10 години

и аз се замислих че това не е случайно, според мен това което не се отвори беще ненужното и в случаят си прав..

196

Анонимен

преди 10 години

Интерестно е че точно червеното последно кръгче не се отвори а знаете ли кои континет символизира то? Америка :)

195

нямало какво да

преди 10 години

ядат в Русия и напълни ха западните луксозни курорти, а тия с учителските заплати изкупиха половината черноморие, ама наистина сте много прости бе резунгери..

194

до 234

преди 10 години

селко ти не си русофоб ами едно просто момченце което е сбъркано по природа, бегай да миеш чиниите и не цапай.

193

БКП

преди 10 години

До Шоп виждаш ли колко си невеж . Русия става още по велика а в съюза си с Китай , Монголия , Северна Корея , Виетнам , Лаос се създава нов тласък в световната политика

192

БКП

преди 10 години

До Анонимен 234 Русофобията е символ на омразата и покварата. Ето че Русия става пак победител . С новия Евразийски съюз който Путин създава се дава тласък напред. Вчера на среща с Китайския президент и Монголския външен министър които са в Сочи за откриване на Олимпиадата е договорено Евразийския съюз да има главни действащи държави Русия Китай и Монголия. Тримата ръководители са се договорили пролетта да се проведат съвместни Руско Китайско Монголски военни учения . Нова мощна политика се задава

191

Шоп

преди 10 години

Велико и грандиозно може да е само за ***, израсли с приказките на дедовците си партизани. Ето затова руската агентура трябва да се отстрелва вовремя. Колкото до организацията на откриването, тя е дело на великобританска фирма - свалили са неколко кожи от домакините, но да са живи и здрави.

190

Шоп

преди 10 години

И какво толкова му беше невероятното на откриването? Един прожектор на тавана, няколко надуваеми фигури, дървен влак и редовните руски глупости - Петър Първи и ВОСР. Хубаво е, че *** е построил супер курорт за руските баровци, останалите при тия цени ще духат.

189

Анонимен

преди 10 години

231 зaщо пa трябвa дa се пропaгaндирa кaк мъж ти рaзбивa зaднaтa гaйкa бе м? отговори ми зaщо трябвa дa се пропaгaндирa, щом кaто било " нормaлно" дa те рaботят мaнaфи? сред лaпетaтa пропaгaндирa ли се сексa изобщо, тa ревеш зa aнaлнaтa ти нaклонност! пу дa ти ........! и aз не хaресвaм рaшa и слaвянските лъжи, но Европa трябвa и ще се промени и върне към Христa и Aпостолическия престол!

188

Анонимен

преди 10 години

aз съм русофоб, смятaм, че русия трябвa дa бъде изтритa от световнaтa кaртa и ще черпя когaто стaне!

187

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 231Само фактът, че веднага ще ме изтрият, ме възпира да ти обясня със съвсем популярни изрази какво мисля (а и не само аз, а почти целия български народ) за такива като теб! Но се надявам да си го знаеш и без това - предполагам, че си го чувал винаги, когато си се опитвал да пропагандираш написаното от теб! Така че приеми го още веднъж!И жалко за родителите ти!

186

бай Иван

преди 10 години

Нищо уникално нямаше .Просто поредната олимпиада. Не че от тея олимпиади има няква файда...

185

Анонимен

преди 10 години

LGBT организациите по цял свят бойкотират Русия и Путин. Не може в 21 век един диктатор да забранява пропагандата на хомосексуализма сред децата. Учените са доказали, че хомосексуализма е нормален, содомията и *** сношения между мъже се вече нормална практика в цивилизованите европейски страни и децата трябва да го знаят от малки. В повечето цивилизовани страни от ЕС като Франция, Швеция това се учи в училище, само в Русия децата израстват извратени хомофоби.

184

Анонимен

преди 10 години

при излизането на нашите олимпийци, режисьорът не показа Орешарски. И на Олимпиадата унизиха Орешарски! Всички останали политическите водачи на страните-участници бяха видени при появата на техните отбори, при излизането на нашите олимпийци, режисьорът не показа Орешарски.. Във форумите се шушука, че Орешарски моментално си е тръгнал, без да види края на церемонията.

183

Анонимен

преди 10 години

до 225още един,който чете и знае много малко..Ти чете ли какво каза Лавров преди 2-3 дена?ти въобще чул ли си, чел ли си как отговаря Путин на ей такива въпроси, та да ти кажа- отговаря им кратко, просто и ясно, и повече не повтаря и не се оправдава. Да го знаеш. Чети повече!!!

182

Имани

преди 10 години

Честита Нова Година, апропо фоевергите эа това ми напомнят:-))) Всеки намира сили и мотивация по раэличен начин!!! Нещата, които ни тласкат напред са винаги свърэани с някаква стойност!!! Някой предпочитат материалната стойност, други духовната, трети не търсят някаква обща стойност, а се наслаждават на момента:-)))!!!

181

БКП

преди 10 години

До 218 Напротив Траките никога не са били погърчени и това го доказват не само Писмените извори и археологическите разкопки но и факта че училището не е било задължително а в селата въобще хората тогава не са ходили на училище а населението е било само от Траки а Гърци не е имало . Гърци е имало в градовете където населението е било смесено така че в селата неграмотното население от Траки не е могло да знае друг език освен Тракийския до идването на Славяните които асимилират Траките 6 7 в . Второ няма друго автохонтно население освен Траките . А Германците Готи и Вандали се броят на пръсти в с