29

Иде ли?

преди 10 години

Е, това вече е нещо сериозно! Идват истинските протести! Тези, за разлика от умните и интелигентните мекотели протестиращи от името на олигарсите от юни миналата година, заслужават подкрепа за да свалят управляващите и нека те застанат на власт не допускайки сегашните комунистически партии заедно с тези от РБ и Бареков! Да измамим тези, които сега си точат зъбите защото се оядоха!

28

работещ

преди 10 години

Топлофикация София са мръсни грабители. Сега, ДКВР им е направил и наредба, по която при 2 неплатени сметки за ток ще искат да ти влязат в жилището и да ти прекъснат (ЗАТАПЯТ) И ПАРНОТО И ТОПЛАТА ВОДА. Това е ТЕРОРИЗЪМ! А последните сметки за парно бяха ЯКО НАДПИСАНИ. За пореден път. Трябва ПУБЛИЧЕН РАЗСТРЕЛ - и на гадините от ДКВЕР и на тези от Топлофикация София, заедно с обслужващите ги гадове от "топлинното счетоводство". Явно и от Софийска община (принципал на Топлофикация) са за разстрел.

27

6 февруари

преди 10 години

Нищо не се е променило. А Сатанишев и Олигошарски говорят друго - добре дошли в ада!

26

Анонимен

преди 10 години

трябва да се пролее малко свинска кръв от угоявани 25 години депутати

25

Анонимен

преди 10 години

Хайде престанете с тези плащанки само за пари и плащанки говорите затова стигнахме до тука

24

уги

преди 10 години

още развявайте байряка и бийте тупанчетата...викайте си оставка--а ония вътре ви се смеят на безпомощността. полиция и войска ги пази тия дебели неоядени гъ*ове, паразитиращи с парите на народа...всяка партия е ***, всеки политик е търтей , въпреки че има и кадърни , но те сиу гледат интересите..

23

Анонимен

преди 10 години

от коментарите разирам ,че за България вече нищо добро не може да се направи , и нищо добро не може да й се случи всички ли са предатели в тая държава вече и протестите съмнителни , и ортанизаторите подозрителни НЕ ,НЕ МОЖЕ ДА Е ТАКА ,НЕ МОЖЕ ДА СМЕ СТАНАЛИ ТАКИВА ЛИЦЕМЕРИ ВСИЧКИ

22

Анонимен

преди 10 години

Каква е тази мутра Дудев? Кой му плаща??

21

Анонимен

преди 10 години

от коментарите разирам ,че за България вече нищо добро не може да се направи , и нищо добро не може да й се случивсички ли са предатели в тая държава вече и протестите съмнителни , и ортанизаторите подозрителни НЕ ,НЕ МОЖЕ ДА Е ТАКА ,НЕ МОЖЕ ДА СМЕ СТАНЛИ ТАКИВА ЛИЦЕМЕРИ ДСИЧКА

20

Анонимен

преди 10 години

eeee 4e to vseki go znae be dokato nese polu4i kakto v ukraina stiga ste hvarlqli prah v o4ite na horata ,vlast se vzima s sila ne s pesni :)

19

!!!

преди 10 години

Ей,платен,да ти се изцвъкам на очите да ти оправя късогледството...плюнка!

18

АТАКА СРЕЩУ фАНДЪКОВ

преди 10 години

Това целят тези професионални протестиращи. Какво стана с ЕРПтата, с големите хипермаркети, да не би да се решиха проблемите!!Да, но това са правомощия на правителството и няма да ги закачаме вече.Сега ще атакуваме Софийския кмет, защото е враг на БСП-ДПС-АТАКА. БСП иска да срине София, за да може после лесно да манипулира електората. Този протест е слугинаж, това е видно и ясно.

17

Анонимен

преди 10 години

референум ,протест ,референдум ,протест,референдум,протест мисля че всеки българин може да очаства активно поне във това от парламентарната трибуна не можем да се изкажем ,но на протеста и референдума можем да изразим своето мнение

16

уги

преди 10 години

революция и кръв , властта никога няма да се даде на Народа..иначе има кадри ..

15

9

преди 10 години

Айдее,да почва погрома на дромове,гербове,бесепета,атаки,депесета,дудуковци и всички "загрижени" за българския народ и държава!

14

6.2.2014

преди 10 години

"Нов протест ще има на 9 февруари (неделя), обявиха на пресконференция в БТА участници в миналогодишните февруарски протести."Протести има от приблизително 25 години. То ако ставаше само с протести отдавна да сме се оправили.

13

rumen72

преди 10 години

До Анонимен 12забрави още 1000МГВ от 5 ти реактор на Козлодуй - 2019г. му е последна

12

гост

преди 10 години

Тези ми напомнят на ПЛЕТЕНИТЕ ПУЛОВЕРИ от 90 години, които сега или са умрели или носят скъпи марки.За жалост сегашните ПУЛОВЕРИ не могат да разчитат на народен ентусиазъм и ще угаснат преди да се запалят.

11

Анонимен

преди 10 години

МНОГО ДОБРЕ нека който може да отиде и да протестира

10

напред към сараите

преди 10 години

''По думите на Дудев протестиращите вече ще ходят и пред жилищата на "виновниците за това, което се случва в България. Това ще бъде серия от протести", предупреди той.''Тръгваме ли към Боянските Сраи на Доган, най-после!!!!