18

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЗа да покажат грешките на управляващите.Това е единственият парламентарен начин да покажат отношението си към управляващите.А ако няма вот на недоверие ще казвате,че ето от ГЕРБ приемат "мерките" на правителството.

17

Бивш член на БСП

преди 10 години

Позитановските драскачи като чуят името на Б.Борисов и получават адреналин за писане на простотии и псувни без грам истина и мисъл. Изчакайте още малко и ще видите какво чудо е правил Бисеров и Станишев и тогава ще си говорим. Сега пишете как т.н петно се среща с Орешарски и Бареков, който е заснет как дава пари на петното. И да не подминете Моника Станишева-Йосифова , която след аферата Хохегер сега е в нова афера с пари , та чак в Европарламента е разнасят като л---н вестник на стърнище.

16

arhar

преди 10 години

Др. Цветлин упорито продължава да мълчи и да не казва кой е ' кръстника ' на мафията, който създаде ВИС, СИК, ИН - 80 , Иво Карамански, Емил Кюлев, Илия Павлов и сие ...Защо др. Цветлин абдикира от служебните си задължения и каква борба води с мафията, след като не казва кой е нейният ' кръстник ' и респ. да го арестува с белия автобус ?Л. Гоцев от кръга ' монтерей ' казва, че нямал нищо общо с мафията и не си е говорил нищо с Маджо при посещението му в ресторанта му на 28.01.2014 г. , където е бил и В. Вълков .Цветлине , ЕК очаква да кажеш кой е ' кръстника ' на мафията ...

15

Анонимен

преди 10 години

Тези дето отричаха пробив в националната сигурност в Сарафово, сега внасят вот заради сигурността?

14

arhar

преди 10 години

Лицето Маджо се среща с лицата Л. Гоцев и В. Вълков на 28.01.2014 г. , а Цацаров и Цветлин смятат, че това е нормално и не виждат нищо нередно ?Не се учудвам тогава, че Цацаров и Цветлин упорито мълчат и не казват кой е ' кръстника ' на мафията , който създаде ВИС, СИК, ИН - 80 , Илия Павлов, Емил Кюлев, Иво Карамански и сие !?Доган е ортак с Йосич и покровител на Пешо сумиста, Златко баретата, Брендо и Маргините , а Д. Пеевски им пере парите ... Може би и това е нормално и няма нищо нередно, а ?Цветанов вкара в арестите много от ' лейтенантите ' и ' майорите ' на ДС в арестите и е повеч

13

Анонимен

преди 10 години

До герберА какво да направят? давайте идеи.Може-би да свалят правителството както направиха БСП и ДПС.

12

Анонимен

преди 10 години

Предлага ГЕРБ вот на недоверие,но във фокуса ОТНОВО влиза партия "АТАКА!! В същото време категорично отхвърляте предложенията за:затваряне на българската граница,за неизплатени заплати да се търси наказателна отговорност на работодатели,10%ставка ДДС за производители на български стоки,национализация на ЕРП.Подкрепете поне едно от тези предложения,че да ви подкрепят и те!А това,че и дори да бяхте на власт положението с бежанците надали щеше да бъде овладяно е друга тема!Там други опъват конците!

11

Анонимен

преди 10 години

Не съм им фен но в случая са прави:1. Бисеров и приятелите му от ДПС са заплаха за националната сигурност2. Семейство Станишеви са потенциална заплаха за еврофондовете3.Хидроинжинера-философ ще предизвика потоп с управлението на водите в БГ4.Петното ликьоса цялото НС5.Вместо да си дадат оставката народните любимци си дигнаха заплатите с 350лв. за да увеличат смъртноста при пенсионерите6.Управляващите не искат референдум по изборния закон, защото са нелегитимниОСТАВКА и избори за ВНС

10

до Кофражиста

преди 10 години

Бъди спокоен това са манипулации, нали Цвинокио прекърши гръбнака на престъпността.

9

Анонимен

преди 10 години

А! Какъв провал? Парламента е добре охраняван.Орешарски също. Депутатите от управляващата коалиция са вътрешно осигурени,дори някои от тях използват лъскавите лимузини на Народното събрание със служебните шофьори за да вземат децата им от училище,значи и семействата им са осигурени.

8

ГЛАС НАРОДЕН

преди 10 години

ЩЕ ЗАГУБЯТ ОЩЕ ЕДИН ДЕН ОТ РАБОТАТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ В ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ И МАХЛЕНСКИ КЛЮКИ. ПИСНА МИ ОТ ТЕХНИТЕ НОМЕРА ОТ СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ. УПРАВЛЯВАЩИ И ОПОЗИЦИЯ КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СИ СЕДНЕТЕ НА МЪРЗЕЛИВИТЕ *** И ДА ЗАРАБОТИТЕ. ТАЗИ ДЪРЖАНА И ТОЗИ НАРОД ИМА НУЖДА И ПРАВОТО ДА ИМА ЕДИН РАБОТЕЩ ПАРЛАМЕНТ!!!

7

Анонимен

преди 10 години

Като не очакват да успеят,защо го правят.Това и баба го може.А,този на снимката и това не може.

6

анонимен

преди 10 години

Леле този от снимката каква загадачна усмивка като не винно моме се усмивка страхотен е.

5

герботъпкател

преди 10 години

Ами ГЕРБ четири години симулира управление, сега четири години ще симулира опозиция. Те от всички теми избраха точно тази, в която най-много на самите тях ще им увиват ушите.

4

Тялото

преди 10 години

И как точно е полезно времето на парламента да отива за такива свади?

3

Анонимен

преди 10 години

"не очакват да успее, но щял да е полезен"На това му казвам "смислен" вот...

2

гербер

преди 10 години

Пълно разочарование! Нищо не правят, само си играят на вотове на недоверие и скандали. Деца да бяха на тяхно място, по-добре щяха да съдържат в опозициа. УЖАСНО РАЗОЧАРОВАНЕ!!!!

1

Невъзможно е!

преди 10 години

След като ЦвъЦвъ беше вътрешен министър, вече е невъзможно да бъде назначен по-некадърен от него!Просто не съществува такъв!