59

Анонимен

преди 10 години

Само 200 дена протести .Абеше толкова лесно.Трябваше полицията да направи само една крачка напред и да се обърне с лице към народното събрание.Да- на страната на народа .Тогава тази крадлива проруска турскоциганска антибългарска шаика щеше да се разбяга и да потъне в дън земя веднъж и завинаги.Нали полицията са наши народни момчета.ЗАЩО ЗАЩО ХИЛЯДИ ПЪТИ .

58

boyko_stoew

преди 10 години

За 4 години партиите получават субсидии по 44 лв от избирател!(без да броим капитализираната лихва с която се получавт над 50 лв.)Заплатите им,колите им,всички останали законни,полузаконни и незаконни привилегии са също от джоба на ГРАЖДАНИНА!Ако не беше толкова проста и некадърна,нямаше да допусне , енергията и да я превърне в удобна марионетка на *** Станишев и господарите му.

57

Emo

преди 10 години

Чудя се , дали е по-грозна или по-нахална !?!

56

край

преди 10 години

100 % мажоритарни избори в два тура и намаляване на депутатите на 160 човека ще сложи край на прехода и ще ни очисти от омръзналите политиците на прехода. Това ще направи България парламентарна република защото народен представител ще значи много- сега народен представител е анонимен послушко вписан в някаква листа от омразен на хората шеф на партия.

55

ДО ВСИЧКИ МИСЛЕЩИ

преди 10 години

НЕ ПЛАШАЙТЕ!!! НЕ СТЕ ДЛЪЖНИ ДА ХРАНИТЕ *** ..........ОСНОВНИЯ ЕЛЕКТОРАТ НА МАЙЧЕТО!!!! НЕ СТЕ ДЛЪЖНИ ДА ПЛАЩАТЕ И КРЕДИТИТЕ НА ОРЕШАРСКИ! ВИЕ НЕ СТЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ЗАРОБВАНЕТО НА ДЕЦАТА СИ!

54

Винету

преди 10 години

Как искам точно тази кюстендилска слива да я хванат как купува гласове в Кюстендилско, защото и децата знаят, че БСП е най-големият купувач на ***.

53

големанов

преди 10 години

И батко й *** беше надут и важен *** сега троши луди пари (от нас окрадени) да спретне поне некво рехаво протестче. Тия избори са им много важни защото осигуряват няколко години безоблачен живот на няколко плазмоди (политици). за БЪЛГАРСКИЯ народ са без значение защото "избраниците НИ" не правят нищо в наша полза. За това нека ги накажеме, всеки да гласува, но не за "сериозните политически" кандидати а за разни баш ***: конячена партия, партия спсов ден

52

ДО ВСИЧКИ МИСЛЕЩИ

преди 10 години

СПРЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИ!!!! СПРЕТЕ НЕЗАБАВНО!! НЕКА МАЙЧЕТО ДА СИ ХРАНИ "ЕЛЕКТОРАТА"! С ЧУЖДА ПИТА ПОМЕН НЕ СЕ ПРАВИ!

51

Анонимен

преди 10 години

Ама вие колко сте подкупни не е истина.

50

Ноком

преди 10 години

Наложницата на министъра на войната отново осветена от медийните прожектори?!Моля, редакторите на "Вести" да не компрометират изданието с "новини " за МаяМан!Освен, ако не искат да съберат нецензурни коментари за "събитието"

49

Анонимен

преди 10 години

ZZARSTVO BALGARIA I Tarnovskata Konstituzzia...

48

край

преди 10 години

ДОЛУ ПАРТИИТЕ - важни са хората. 100% МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ в два тура и няма значение коя е управляващата партия в парламента ще има много повече свегстни общоодобрявани хора. Самостоятелни личности независими от партиина дисциплина и олиарси. При мажоритарни избори няма да садепутати -Станшев, Сидеров, Пеевски, ЦЦачева, Цв. Цветанов, Лудия Шопов, Деница гаджева.

47

Анонимен

преди 10 години

До пфа ПЛАЩАНЕТО НА ДАНЪЦИ ДОБРОВОЛНО ЛИ Е????

46

Анонимен

преди 10 години

Тя истината си е истина. Електората на БСП са неграмотни пенсионери и купени ***. Факт неоспорим. Който не вярва нека се порови в извадките от последните избори. Жалко за една държава която се управлява от управници избрани с такова МАЛЦИНСТВО

45

пф

преди 10 години

Нямало задължително право? А задължителното доброволно пенсионно осигуряване какво е?

44

Анонимен

преди 10 години

щом важните за България въпроси ги определя Мая нищо добро не ни очакваколко ли трябва да е проста че тя да се има за политик?

43

край

преди 10 години

Управляващите не искат избори защото конфигурацията от сегашния парламент горе долу ще се повтори. Всички политици не искат избори които ще променят нещо - мажоритарен избор в два тура. При мажоритарни избори в два тура - 3/4 от сегашните депутати няма да са такива. Не им ли наложим на политиците мажоритарни избори -никой не ни е виновен ще си ни клатят до второ пришествие.

42

СТАТКОВ

преди 10 години

ИЗБОРИ ОТ ЗАЛЪК ТА НА КАЛПАК

41

Анонимен

преди 10 години

Този вот ще е по- различен, всички дето мразим ЕС ще гласуваме за АТАКА! И така ще заявим на брюкселските зелки, че не ги искаме!

40

Анонимен

преди 10 години

Мая е лисица и си представям какви спекулации,манипулации, и компромати и се въртят из главатадосега сме имали много жени политици ,ама като тая лукавата никоя не е била