110

Анонимен

преди 10 години

След назначаването на 40000 калинки от Герб и липсата на воля в БСП и ДПС да ги уволнят, нещата са излезли тотално от контрол и гербаджийската администрация се облагодетелства като за последно! Така, че този доклад засяга гроб и Боко Тиквуня! С 4000 заменени калинки нещата няма да се подобрят, още 36000 саботьори чакат в засада! На тези дето ръчкат да станем като в Украйна ще кажа- само стъпете на криво...

109

world secret

преди 10 години

Mafiata v bg e tzentralnata bg administratzia v sofia zaedno s bg evrodeputati v belgia.Lubovta i simpatiite na horata po sveta sa na stranata na bg narod - ***, turci i malcinstvoto balgari.V socialnite mreji bg mafiotski partiini lideri ne mogat da privlekat simpatizanti . Ciganskite muzikanti i balgarskite chalgadjii imat po-shiroka podkrepa i doverie ot mafiotskite partiini lideri v bulgaria. Desetki hyliadi pochitateli i ogromna zaslujena lubov sa v tehnite profili za dobrata rabota!

108

Наблюдател

преди 10 години

Тази има спешна нужда от психиатър. Така че не чакайте да разбира какво чете.

107

Анонимен

преди 10 години

нали за това озурпирахте власта за да станете първи в ес по корупция

106

Анонимен

преди 10 години

Грознаида ли си каква си , защо не отскочиш и ти до Куба да си починеш и ти както фикуса ...иначе не сте корумпирани неееее.ОСТАВКА НЕГОДНИЦИ!!

105

TankoBG_

преди 10 години

След като двата доклада на ЕС не бяха прочетени от управляващата тройна коалиция, сега еврокомисарите подготвят същите документи, но като книжки с картинки.Та дано ги разберат от правителството.

104

nedkodd

преди 10 години

Снощи гледах тая министърка по една телевизия и си спомних изречиние от един велик българин " БОЖЕ КОЛКО МЪКА НА ТОЯ СВЯТ " То бива да си *** и министер ама тоооолкооова да ти личи. Отвратих се .

103

high

преди 10 години

Всички хора, които по някакъв начин успяха да набутат тоя нагъл и същевременно некадърен марсол и съпартийците й във властта, съвсем искрено им пожелавам бял ден да не видят.

102

Анонимен

преди 10 години

учудващо безочие. дива работа.

101

vesko02

преди 10 години

Румъния е три пъти по голяма държава ,затова е по корумпирана от нас.Да се гръмнеш.

100

?!?

преди 10 години

Ей, тази е голяма работа, и в *то ще намери витамините.

99

*_*

преди 10 години

Ами като не сме първи, Зинаидке-ти и твойте колеги нали затова се борите-да ни изведете на първото място!! Оставка!

98

VB

преди 10 години

Но напредваме смело и в тази класация. Единствено въпрос на време е призът.

97

мунчо

преди 10 години

Толкова сме смотани,че даже и по корупция и далавери ни бият,срамота............

96

Анонимен

преди 10 години

Голямо успокоение. Ама не сме и последни.

95

верно

преди 10 години

Добре е написаното документите да се чете!

94

Гост

преди 10 години

До Чочо - и в какво е по-добър! С абсолютното неглижиране на исканията на хората. Мисля, че всеки премиер до сега малко нещо се е вслушвав в изстрадалия ни народ. Този в първия момент се захвана с хазарта. Адски важен проблем, най-важният!

93

Анонимен

преди 10 години

Под "НИЕ" имате предвид всички политици в България, нали?

92

доброволец

преди 10 години

И веднага след като защити българското правосъдие,показаха ограбвани и самотни хора и полиция, която само се оправдава.Вместо да се плаща на полицаи, дайте им парите/а те са много!/ на няколко човека, които ще обикалят денонощно по селата и ще пазят хората от *** набези.А за корупцията - няма управия.Поне в нашия живот.

91

Анонимен

преди 10 години

До Чочо: Чочо,с извинение ама,*** си брато!!! Ама на такива като теб,такива премиери им се падат!!! Знаеш ли,че ако беше малко по-умен,след изказа:"да разтуряме седенката:"тоя твой измислен премиер отдавна да е вън от полизрението на обшеството!!! Нооо,на тези им трябват прости,а аз бих допълнил и гладни хора за да ги управляват по лесно!!! Е,ти напълно покриваш техните очаквания!!! Браво!!!