53

ko40 von selo

преди 10 години

аз плащам ток и газ 600 евро на година. парното ми е на газ и сам си го пускам и спирам. цената на тока е 18 цента, крайна. в бг тока май е 50 цента. парното е тип лотария. кенефска работа.българина само от българин може да открадне, да излъже някоя друга държава не му стига акъла

52

Анонимен

преди 10 години

До Един българин400 лева са за месец, не за две седмици.

51

Един българин

преди 10 години

До Инж. Топлофикатор/43Ама къде са 180лв за цял месец, и 400лв за две седмици, бе човек !

50

Един българин

преди 10 години

Това в България не е демокрация, а Демонокрация !

49

Доколенков

преди 10 години

До Инж. ТоплофикаторМъ много си прос бе инжинерчооооо.Аууууууу

48

Инженера

преди 10 години

Повечето от Вас уважаеми - дето искат да ме бият незаслужено - много добре си спомнят от живота на село, какво е да цепиш дърва, да прибираш 5 тона въглища, да палиш печки, да изхвърляш пепел после. Това нещо да си си го платил предварително и то да е излиза по 200-300лв на месец.По-хубаво и евтино нещо от централното отопление няма - факт.Всеки който знае какво е Гугъл може да провери този ФАКТ, както и това че всички големи градове в Европа са централно топлофицирани!!!Електоратът е мн. зле

47

do 43

преди 10 години

Аз на ваше място бих си махнал титлата инжинер. Защото парното в София е едно инжинерно недоразумение. Като се започне с общите тръби, за които живущите плащат абонамент, а всъщност са собственост на Топофикация! По-скоро Топлофикация трябва да плаща наем за това че се намират на чужда собственост. Аз псувам ***, но много се радвам, като ви пердашат по улиците. Пишман-инжинери като вас бол в България.

46

kazak81

преди 10 години

btvnews.bg/article/svetut/minimalnata-zaplata-v-rumaniya-se-uvelichi-do-190-evro-ot-1-yanuari.html?utm_source=flip.bg

45

Анонимен

преди 10 години

Тя жената може да е ползвала само две седмици парното, но джакузито на наследника на Вальо топлото не е спирало да работи. И парите, които са изтекли за бонуси покрай празниците трябва да се възстановят. Така, че жената да прояви разбиране, че да не фалира дружеството. Ако не прояви разбиране и случайно реши да протестира под каквато и да е форма срещу дружеството или държавата, тя ще се превърне в една дива простачка, която може само да мрънка и не може да оценява работата на депутатите ни!

44

Анонимен

преди 10 години

До Dalaver4uПравилно! Аман от сълзящи бабешкери, виещи от цените на парно, ток, вода, месо, данъци ... Но само думичка кажи пред тях в критика или на Борисов, или на Станишев за очите ще те хванат а, много си е добро момчето, я какви магистрали направи, или глупости, не ви е срам, я какъв събор направи Станишев, я как ни целува ... Така че, хак им е. Само не разбирам, как може да има толкова *** народ, свикнал е да мизерува ли, критерии ли няма, образование ли, или просто си е *** СЛАГАЧ!

43

Анонимен

преди 10 години

Ами като си трае и плаща оФФцата - що да не и набият сметка като за пет апартамента?Съдете ги!Не плащайте нищо! Те не могат в съд да докажат реалната доставена услуга.енергия и нейното фактическо отчитане!

42

Анонимен

преди 10 години

Разберете, че в София парното не е без пари, много е скъпо и лукс и затова който няма кинти, да се спасява на село или на юг в Африка.

41

Dalaver4u

преди 10 години

Пак оплаквания пак чудесии.....ми 400 400 колкото толкова и 1000 лв да са какво от това ? Щом гласувате пак за едни и същи значи всичко е екстра :)

40

Анонимен

преди 10 години

Напишете в Гугъл "цени на ток и парно по света"

39

Инж. Топлофикатор

преди 10 години

На Българина мнооого му куца понятието етажна собственост. Човек живее в условия на съсобственост и се съобразява с общото решение. Ако всички искат парно ползват и обратно, сещайте се защо не са го спрели, а уж не ползват? Бабата не е виновна, че комшиите крадат, но и Топлофикация не виновна..Моята Декемврийска сметка за тристаен неизолиран апартамент с малко бебе и топла вода е 180лв. Е колко по-малко от това да е, НАРОДЕ?? Само дето комшиите ми не са крадливи ***, проблемът е в манталитета.

38

Иво

преди 10 години

А че не го ползвам и плащам не е абсурд

37

Анонимен

преди 10 години

Na pokriva si imam 60 kv. slanchevi kolektori i generator. Otdelno slanchev boiler. Poslednata godina smetkite mi za tok se namaliha s 68% v sravnenie s minalata godina kogato polzvah toka na energiinite monopolisti s rang MUSHENNICI !Sega chakam balgarskata darjava maika na *** i mashteha na balgarite da mi slojat danak slance. vazduh i voda.PROKLETI DA SA !!

36

Momo

преди 10 години

В някои страни пускат тежническа колона през стълбището и оттам върви вода, ток, телефон, интернет и централното отопление. Съответно на всеки етаж към всеки апартамент си има разклонения. Не искаш парно? Няма проблем! Врътват ти крана и го пломбират.Естествено ключ за тази колона има САМО домоуправителя и никой ен може да ти скъса пломбата дори и на жега.Никой не е длъжен да плаща заради съседа си!!!

35

ViturStSt

преди 10 години

До Инж. ТоплофикаторС какво потребителя, е виновен, че някой друг краде?На всички е ясна сметка защо се е получило така.Въпросът е, че това ценообразуване е малоумно и напълно невъзможно в условие на малко по-свободен пазар.

34

Анонимен

преди 10 години

Цялата тая помия е пусната с една единствена цел - да се отвлича вниманието на мит'ряла от истинските проблеми. И докато пишещите се насъскват едни срещу други по стар комунистически обичай олигарски си плете кошницата а и пелтека ви го каза - това е държавна политика ако ще и 100% да се откажат па ще има топлофикация.