40

бг пумия

преди 10 години

Абе тия чичаци колко милиона искат да притежават,докога старите муцуни ще искат да лапат,20 години не ви ли стигнаха..Единия Първанов с бригадата на Трактора за мокри поръчки и ще ми говори за политика,другия Петкан изгонен от Америка като мръсно куче,супер алчен крадец...И накрая извода няма за кого да гласуваме,и трябва да забягваме,*** колко е жалко да нямаш алтернатива...Виждам и нов измислен герой Бареков, прилича ми на Сидеров,от тв водещ изведнъж голям политик,жалки хора...

39

Ха,ха,хааа

преди 10 години

.....АМАН ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОСТОТИЙ.....!/червена буря в ...канчето с червената чорба/ЗАЩО ЛИ НЕ СЪМ ИЗНЕНАДАН??!!

38

Анонимен

преди 10 години

народа до там е стигнал ,че не му пука че България се ***

37

до44

преди 10 години

и дотам ли изпаднаха ,за 20лв ли са тези хора ,бе

36

Анонимен

преди 10 години

Хората не са балами и вече искат пари да гласуват. На еврозиборите едва ли ще идат и 10-15% активност.

35

Анонимен

преди 10 години

Добре, но аз си задавам логичния въпрос - Кои сте вие? Един олигарх президент (четете Иво Инджев, който го махнаха - не го харесвам между другото), един тотален предател, който предаде с Томов 97-***, простиха му, направиха го какъв ли не и сега пак предава...а другите от снимката не ми говорят нищо...

34

Анонимен

преди 10 години

и след всичките тези глупости някой вярва ли на бсп

33

Кирето

преди 10 години

Тия азбукари се оказаха едни мухлясали апаратчици , за които БСП им се струваше бащиния !Не сте по - големи от червената партия , мухльовци!Хайде всеки по пътя си!

32

stanick

преди 10 години

ЗАКЪСНЯХТЕ но по добре късно от колкото никога

31

Bad Company

преди 10 години

До ГРОБЪЪЪ??????????????

30

ГРОБ

преди 10 години

Давайте АТАКА Победа вече сме над 9.3 % подкрепа!!! Скоро излизат данните!! ВОЛЕН ВОЛЕН!!Еврейските мекерета на ***!!!

29

Bad Company

преди 10 години

Сага за ***. "Доброто и лощшто ченге". Цирк Буш за малоумния електорат!

28

комунист

преди 10 години

Защо 90 г преименувахте партията на социалистическа сигурен съм,че няма да ми отговорите,ама аз ще ви кажа,за да можете с пълни шепи с разни други крадци и нереализирани мързеливи мошеници(костовци,праматаровци и др)да можете да окрадете народната собственост и от бедни некадърници някои се събудихте богати собственици на държавни предприятия и парцели!Ето това сте вие всички вие преминали през държавната власт -новоизлюпени богаташи алчни за още и още.Всички сте за гонене!

27

STARBUCKS-USA

преди 10 години

Какво става с тая 100 летница , искат да я подмладят с 2 по 50 :))

26

Анонимен

преди 10 години

Червената-болшевишка *** пак се е разпенявила по адрес на най-добрия български политик от 1944 година до днес - господин Бойко Борисов. И на снимка да го видят получават гърчове. Това доказва че човека работи за благото на България и ще гласувам за него на следващите избори. Както аз така и моето семейство ще подкрепи ГЕРБ. Ситуацията е ясна или комунистическата смрад заради която получавате 600 лева заплата или доказалата се пред Европа партия ГЕРБ.

25

акуд

преди 10 години

бсп позволиха на дпс да мангализират България

24

Анонимен

преди 10 години

Станишев вместо да разцепи ГЕБР,разцепи БСПпак не можа да се справи със задачатанякой слънчев ден може и да се научи на нещонарова е казъл:Волът като рови ,хвърля на гърва си !

23

Анонимен

преди 10 години

Жадни за власт мухали. Не смее дори партия да си направи сам Бъжльото. Типично за тоя Перничанин.

22

АБВ

преди 10 години

Сега се сетихте да не мълчите и да се цепите, а къде бяхте досега 25г да ви питаме?Когато живуркаше като президент и раздаваше под нечий диктат служби и постове беше добре,а сега- ще превземаме партията отвътре,хубаво ама няма да стане! Ходейки по села и градове вие не чувахте ли гласа на хората,че това,което вършите всички заедно горе в ръководството на партията не харесва на хората, ама вие не,продължавахте да крадете и да се обогатявате,а обикновените членове са си все така бедни.Такива боклу

21

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Който не чул да...знае,че баба Ванга е...предрекла на времето следното: България ще тръгне напред и ще се...оправи,когато Бесепето се...разцепи.Ами това е на път да стане...вече;да стискаме...палци на Серго да доведе нещата до...край.