76

Анонимен

преди 10 години

Тоя от снимката не е ли Веселин Недков от протестърите, дето се беше издокарал с прашки и жартиери? А и на герберите явно им харесват тези от снимката щом така ги бранят. Това им е опорната точка днес.

75

Анонимен

преди 10 години

75 Римската Империя се разпадна от далеч по-обективни причини свързани с развитието на икномическите взаимоотношения в Империята , разпада на установеният робовладечлчески начин на производство , възникването на феодализма , разпространението на християнствито и ред други фактори между които и Варварските нашествия в резултат от великото преселение на народите , аст от което сме и ние .

74

до 73 в момента

преди 10 години

Абе прокурор-обвинител!Какви са тея присъди и определяне на вина в мисленето!Не беше ли ценност свободата на иднивида да се изразява ?Значи аз станах и талибан ,комунист ,нетолерантен,нецивилизован ,а сигурно и старчок-пенсионер.Ха колко сте жалки !Иначе това с Гей парад в Афганистан и реакцията на Талибаните ще е интересно ,но и ясно как ще се развие.

73

Анонимен

преди 10 години

Много ме е кеф как герберите бранят Гоце и Запалката. А от днес бранят и ***! Но ги разбирам - каквото каже Тиквата, това бранят... Но все пак?

72

до 74

преди 10 години

До stГрешиш, има как, доказано е и има достатъчно професионална литература за това! Големия проблем е, че алчни слугинчета от политически и здравни организации предпочитат да вземат някоя стотинка и да убеждават бройлерите, че това не е болест.

71

Анонимен

преди 10 години

73 фундамента на Европейския съюз е интеграцията , единството в многообразието , равенството пред закона и не на последно място толреантността към различния бил той инвалид , социално слаб или с друга сексуална ориентация , религиозна също . Свободата и достойнството на всички европейски и неевропейски граждани.

70

Темерут

преди 10 години

Няма проблем да си ненормален, стига да не пречиш на другите! А, гейовете с тия паради нещо не им схващам идеята, искат да кажат вижте ни, ние сме различни, и това е нормално, или какво?

69

Анонимен

преди 10 години

Това оставаше, да приемат подобна олигофрения, и то предложена от болен психопат!!! Този парламент не струва, но днес се отсрами достойно.

68

Анонимен

преди 10 години

НА ВРЕМЕТО НАЙ МОГЪЩАТА ИМПЕРИЯ РИМСКАТА СЕ СГРОМОЛЯСВА И РАЗПАДА , ЗАЩОТО СЕ ПРОЯЖДА ОТВЪТРЕ , ИМЕННО ЗАРАДИ ХОМО СЕКСУАЛНИТЕ ИЗВРАЩЕНИЯ И ВАКХАНАЛИИ НА КОИТО СЕ ОТДАВА РИМСКИЯ ЕЛИТ,СЕГА СЪЩИЯ ТОЗИ ЕЛИТ НА НОВАТА РИМСКА ИМПЕРИЯ- ЕС ,ИЛИ КАКТО Е НАРЧЕНА В ХРИСТИЯНСКАТА БИБЛИЯ ВАВИЛОНСКАТА БЛУДНИЦА ,ОТНОВО ЕЛИТА СЕ Е ОТДАЛ НА СЪЩИТЕ ХОМО ИЗРАЩЕНИЯ И ВИЖДАМЕ РЕЗУЛТАТА ,БАВНО И СИГУРНО ЕС СЕ РАЗПАДА,АМА НЯМА ЛОШО

67

st

преди 10 години

До до 44 Няма лечение за хомо сексуалността няма как да накараш обратният който изпитва чувства към същият пол да се промени науката още е е достигнала до това решение.

66

Анонимен

преди 10 години

74 Разсъждаваш точно като талибан , сигурен съм че и той като теб се прави на голям мъж и не ме слагай в тяхната общност , само че за разлика от теб азиатецо съм явно повече европеец .

65

до 68

преди 10 години

Да бе ,като кажем Комунизъм и толерантност и нещата си идват на мястото.Много се изтърка ,сменете я тая плоча.Какво се занимавам с глупости лобито ви е толкова силно ,че утре ще наложите да се изучва от 5 годишните за еднополовите двоики.Пак не ми обясни кои ти даде права да ме изпращаш в Афганистан?Онбашия,бей ,бек ,лорд какво си ,че ме изгонваш?

64

st

преди 10 години

До Анонимен Хомо сексуалността няма общо със ЕС и евро ценностите хомосексуалност има от както го има човек.

63

до 70

преди 10 години

До EU citizenЕ, от това, което си написал(а) по-голямо ИЗВРАЩЕНИЕ - здраве му кажи!!!! "***.астията била нормална, а пък нормалните хора били извратеняци"! Жалки, карикатурни!*** ви тиквенца не могат да проумеят, че хората не ви обичат не заради това, че сте болни, а именно заради напъните с пяна на устата да тръбите, че това било нормално!

62

Анонимен

преди 10 години

69 Свободата и демокрацията включват в себе си и толерантонстта спрямо разлиния , след като това не си го разбрал значи нищо не си разбрал.

61

EU citizen

преди 10 години

Както написа в един документ комисар Щефан Фюле - "защитата на правата на хомосексуалните малцинства е основен фундамент на Европейския Съюз". Не може в 21 век да се забранява пропагандирането на хомосексуализма. Хомосексуализма е напълно нормален, доказано е от световни учени и психолози. Вече във Франция, Белгия и други цивилизовани страни в училище се провеждат часове за хомосексуална просвета където децата се учат от малки че хомосексуализма е нормален, а хомофобията е извращение.

60

Анонимен

преди 10 години

Най накрая ми светна какво било това чудо евро-атлантически (ценности),така яростно защитавани от юдео-масончетата управляващи ЕС в Брюксел тези (ценности) били хомо сексуализма и гей парадите, а аз наивния си мислех,че ценностите на ЕС ,били (свобода,демокрация ) и (висок жизнен стандарт) , та затова и през 97 скачах като улав по площадите за тия пустни евро(ценности),ама от тези неща у ЕС няма и спомен ,за сметка на *****стията

59

Анонимен

преди 10 години

64 Чичото дето зарибява непълнолетни попада под ударите на закона не само у нас , но и в целия свят , веднага се сещам за руския изверг Чикатило, него комунизма го беше родил и формирал като завършен сериен убиец и педофил по страшен от филмовия герой на Ханибал Лектър .Не слагй знак на равенство между педофилията и хомосексуализма

58

Мария

преди 10 години

На кой му е притрябвало да гледа гей паради , на децата ни ли ? На това ли ще ги учим ? Винаги ги е имало - вярно е , но това са обсебени хора , които ако пожелаят могат да се освободят от въздействието на същностите , които командват психиката им . Няма нужда да правят никакви демонстрации а да се покрият и да се молят да бъдат освободени от обсебванията си .

57

Анонимен

преди 10 години

62 А Анчето дали е съгласна и знай , че точно тези които са срещу гейовете ще се обърнат и срещу теб , те това няма да могат да го разберат .Преди години направих снимка на млада турска двойка / момче и момиче естествено / които се прегръщаха и се целуваха насред лвадата на Централния парк на Измир на фона на вълните развихрили се в залива , стана чудесна снимка да се чуди и да се мае човек , бях все пак в Азия .