71

LethianDream

преди 10 години

Чудесен избор - младо, нахъсано, интелигентно момиче с две висши и три нисши..приклякания.Бас ловя, че ще направим с нея страшна битка на африкански столици, преди да ме хване за Яунде-то и да й изкъртя Нджамена-та. :)

70

До коментар №69

преди 10 години

Mate е обръщение в разговорния език значещ не "другарче", а "приятел" и се използва като обръщение на възрастен човек към друг възрастен човек. Нещо като родното "братле", "пич" или нещо такова.

69

До коментар №69

преди 10 години

"Йеее, представям си как се хвали на децата си: "Ами по принцип такива списания не се продават на деца. Ако имаш някакви задни мисли за нещо общо на Playboy с деца явно имаш сериозни психически отклонения.И mate не значи "другарче". Да се опитваш да преведеш РАЗГОВОРНИЯ английски или в случая американски на разговорен български е грешно. Пропуснал си, че English езика произлиза от латинския език. Там не съществува дума playmate така че се успокой псевдо-моралисте.

68

Потресен

преди 10 години

КАКВО Е ТОВА В ЛЯВО НА СНИМКА НОМЕР 10?!?!?!?! ПОТРЕСЕН СЪМ!!!

67

Анонимен

преди 10 години

евалата на момичето супер е, нека й върви, който не му изнася или не може да си позволи да не коментира

66

Анонимен

преди 10 години

С тази титла тарифата ще и скочи поне тройно. Дето се вика кой пипал пипал, сега вече е с пари ...

65

Анонимен

преди 10 години

Мале какви са тия силиконове вампири бе? Ужаааас

64

Анонимен

преди 10 години

Много ми е интересно защо големите "националисти" в държавата които гонят някви 5-годишни деца на улицата не се появят да протестират пред подобни мероприятия заради тоталнта анти-християнска деградация и проституция. Защото това е главният проблем в държавата: СВИНСКИЯ МАНТАЛИТЕТ. Чалго-мутренската комплексарщина. От там тръгва всичко. Но понеже знаят, че ще ги изгонят с един шамар предпочитат да лаят срещу всичко останало. Патрулирайте пред къщата на някоя мутра ограбила държавата с милиони.

63

Готино

преди 10 години

Нека дойде да позабърше трабанта ми,пък ако иска ще и нацъкам и снимки..

62

любознателен

преди 10 години

Ако направим разбор думата "плеймейтка" идва от английските play mate т.е. другарче за игра. Тази като я гледате на какво искате да играете с нея? Првилно, нали познах? Излиза, че превода на "мис плеймейтка" е "*** на месеца". Йеее, представям си как се хвали на децата си: Само да знаете колко пъти майка ви беше избирана за *** на месеца.

61

mehmet

преди 10 години

малко закъсняха с панаира, можеше преди дни да ги накатерят на една каруца и да ги закарат в перник на кукерския празник. бая шейтани можеше да се поизплашат.

60

Анонимен

преди 10 години

Тази специално заради конкурса ли си е сменила фамилията? Един вид да се знае, че пуска на журито, само и само да я изберат. Пък изберат ли я, ще пуска на Коко Динев, Митьо Пайнера и други подобни екземпляри, служещи "за пример" на болното ни общество. И така лека по лека ще се изкачи по стълбицата на йерархията на жриците. Абе, каквато ни е държавата, такива и плеймейтките.

59

Анонимен

преди 10 години

O tempora, o mores (в буквален превод: О времена, о нрави)Депутата от БСП издателя на Плейбой / дали Хю Хефнер някоха си е помисял за политическа кариера /

58

бавно мислещ

преди 10 години

Като гледам моите 5 надувни кукли и тези дето мърдат направо си оставам верен на латекса. Моите нито плямпотят глупости, нито пари искат, а пък не са висшистки иначе.

57

Йоцо

преди 10 години

Кви са тез дръгели бе?:)) *** до ***...

56

Анонимен

преди 10 години

Тия мазни салфеткаджии ли са най-красивите хора в България? Коя по-*** от другата. А и мъжете "випове"... някви шимпанзета на анаболни инжекции. Бицепса всеки момент ще се пръсне през кухия мозък докато си чешат кухата кратуна. Ех, все пак трябва да се компенсира за най-важният мускул (при тези май е нещо като 1/3 от сламка) за което не помага фитнеса и протейна.

55

Анонимен

преди 10 години

Висналите ще и се порадват ,тая ще натрупа за старини и всички доволни!Това трябва да е събитие ,плейбои било институция абе....Имало е време де елитните са можели да те накарат да се насладиш и психически ,но сега всичко е толкова първично ,че чак пошло.

54

Анонимен

преди 10 години

Става за едно кръкче!

53

пънков

преди 10 години

Питат Кучкова колко даде за тази кола -а тя отговаря -Три- четири пъти

52

mehmet

преди 10 години

ДЪРЖАВАТА НА КУЧКИТЕ