135

дядо

преди 10 години

Фъснал ГЕРБ,тръцнал ГЕРБ и накрая се насрал...

134

rumen221

преди 10 години

Приятели,- Подигравката да имаме 7,0 милиона избиратели, при 6,9 милиона население е ПОЗОР!- Изборите трябва да се провеждат по ДАНЪЧЕН АДРЕС (социално осигурителен, пенсионен или учебен адрес). Това е ифизискването за уседналост, което отразява ЛИЧНИЯ ФИНАНСОВ ИНТЕРЕС, на всеки гражданин Защото:- Всички сме свързани с БЮДЖЕТА И ОСИГУРИТЕЛНИТЕ системи ДАВАМЕ ИЛИ ВЗЕМАМЕ, защото управниците, които избираме, имат САМО ЕДНА ФУНКЦИЯ:- ДА СЪБЕРАТ ПАРИТЕ НИ, ЧРЕЗ ДАНЪЦИ И ДА ГИ ПОХАРЧАТ!!!.

133

Анонимен

преди 10 години

Жалки десни, още ли имате бляскава фантазия съчетана с демагогия?

132

Анонимен

преди 10 години

Абееееееееее!Тези административни *** са НАШИ слуги!НИЕ ОПРЕДЕЛЯМЕ КАКВО И КАК!ТЕ ИЗПЪЛНЯВАТ!СТОПЛЯТЕ ЛИ МАЛОУМНАТА, ОБЪРНАТА СИТУАЦИЯ В МОМЕНТА?

131

jamamoto

преди 10 години

Нито БСП нито ДПС имат интерес от задължително гласуване-забравете!

130

Анонимен

преди 10 години

ТКЗС - сарскиян нревестит е пропуснал омайничето на стадото си от ***/електорат...Трябва да добави пред Задължително... Доброволно Доброволно ЗадължителноА? Трепач простотия за туземния ***!

129

Софиянец

преди 10 години

Единствено образователен ценз при гласуването може да ни оправи. Няма друг начин. Не може 1500000 ***, турци, селяни и всякаква останала полуграмотна ***, да определя бъдещето на България.

128

Анонимен

преди 10 години

BRAVO TOVA E MNOGO DOBRE AKO STANE , BEZ TOVA SAMO *** VZIMAT PARI ZA IZBORITE,PO TOZI NA4IN I BULGARITE SHTE SPE4ELIAT S DVETE RYCE SYM ZA , OBACHE DSP I BSP NIAMAT POLZA BULGARINA DA E DOBRE TIAH GI INTERESUVAT CIGANSKITE GLASOVE

127

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ ПО СЕКСУАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ СА ИЗБИРАЛИ ОКУПАТОРИТЕ В УНИВЕРСИТЕТА !!! НАЛИ СПОРЕД БУДА *** СА ПО-ИНТЕЛИГЕНТНИ....

126

*** ще печелят двойно.20 кинта от столетницата и 20 кинта от ЦИК.Ама да променят закона.Ако повече от 50 % от бюлетините са недействителни, изборите да се повторят.И така ще се види, че реално повечето българи няма за кого да гласуват.

125

Анонимен

преди 10 години

ТОВА МЪЖ ЛИ Е ИЛИ ЖЕНА ИЛИ ТРАВИСТИТ

124

Анонимен

преди 10 години

Ромите ще се сурнат да ползват административни услуги! ХАХАХАХАХАХА!

123

Шаран -БГ

преди 10 години

Много права е Цицка! Всичко трябва да е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! От зачеването до умирането ! ! ! А невалидни бюлетини ще има ли госпожо Задължителна?

122

Анонимен

преди 10 години

Василев, посягаш на Цапцаров и олигарсите, как може така?!)

121

А може ли

преди 10 години

вместо 20 да са 50? А два пъти мога ли да се наредя на опашката? А за Бате Боко гласуването може ли да се брои като два гласа-да не вземе да вдигне кръвно, че го сравняват с разни прозаични лица, далеч от негово царствено излъчване :)...

120

rumen221

преди 10 години

Урок за антидемократи Буда-ли и Талибани- Тъпите пожарникари и Талибани сте ***, защото не знаете, че:1. В България има един основин закон, който се нарича Конституция2. По Конституция - избори се печелят с 50%+1 глас3. Най-много гласове не означава мнозинство. Правителство се избира с 50%+1 гласа в Парламента4. Който протестира против законния Парламент и Правителство протестира против КонституциятаИ накрая:5. ПОЛИТИКА НЕ СЕ ПРАВИ САМО С ЛАПАНЕ и четене на "ВИНЕТУ"- ТРЯБВА И АКЪЛ...!!! .

119

Анонимен

преди 10 години

До ВасилевЧе ти искаш те да отменят себе си?

118

Anti

преди 10 години

Да не повярваш! за пръв път подкрепям идея на герб, да видим другите тикви кво ще кажат

117

Магив

преди 10 години

Даите му власта на тоя Бойко,че неможе да миряса.Егати наглеца

116

Анонимен

преди 10 години

Скапани пребоядисани ***!