8

Анонимен

преди 10 години

"Освен това победата е първа за Вавринка срещу настоящ номер 1 в света, като преди това швейцарецът имаше 15 неуспешни опита." Нищо не е симулирал!Лесно е пред телевизора да обиждате,много пък разбирате всички от тенис!Надал си е номер 1,какво като е загубил сега!Тъпан**и!

7

Анонимен

преди 10 години

Mnogo interesna biografia ima Wawrinka bascha mu Germanez maika mu Schweizarka a baba mu i diado mu Czehi a triniora mu Franzuzin Dmitrii Zavialov.

6

Анонимен

преди 10 години

Просто днес ще се напия от кеф!Не вярвах че Вавринка няма да се спече срещу тоя *** за пореден път. Браво Станислас!Боец от класа!Наздраве за швейцареца който не се поддаде в крайна сметка на *** номера на Надал.

5

Анонимен

преди 10 години

1"Травмата" е за шарани като теб!На теб и У... да ти кажат че е банан и си го налапал веднага.Балък!

4

Анонимен

преди 10 години

do 1За коя травма говориш? За оная след която Надал се преобрази и взе сет на Вавринка? Бравоооо, кефиш!Как така преди да беше контузен Надал го преби вавринка за 2 сета и водеше 2-0 и след "контузията" се разигра и спечели сет Надал?Мръсен *** доживот ще си остане Надал с неговите мрусни *** номера.

3

Анонимен

преди 10 години

Надал се оказа гоУем ***.Опита се да разстрои играта на Вавринка като симулира травма във вторият сети наистина успя.Просто жертва вторият сет за да обърне тенденцията и УСПЯ.Спечели третият все едно не се правеше на "умрела риба" във вторият.Добре че Вавринка устоя психически на тоя КУ*ВЕНСКИ номер.И Шумата правеше такива номера ама Онзи от горе гледа!!!И този ще го отнесе някой ден.

2

Анонимен

преди 10 години

Къде е оня *** от вчера на който му беше "ясен " този мач??Как щеше да бие Надал??С 3:0 сета ли??

1

Анонимен

преди 10 години

Ако не беше травмата на Надал,щеше да види победа ама друг път!И все пак Надал си е номер 1!!!