19

arhar

преди 10 години

Защо Патрафлашкова не получи флашка от чичкото с каскета, на която да се казва кой контролира амфетамините , кой контролира хероина, кой контролира проституцията ?Защо Патрафлашкова не получи флашка, на която да се казва нещо за Доган , Д. Пеевски и Йосич ?Дали пък ' кръстника ' на българската мафия не е сред изброените лица, а ?

18

Анонимен

преди 10 години

Дами и Господа Българи.Товае най мръсното и коромпирано правителство дошло с преврат,със хълцни грабливи измамнически и мръсни противобългарски намерения да задържат власта колкото се може повече,да заграбят от БГ.Товае старият им трик,ще опощат БГ и щея хвърлят на кучитъта.Гнус мее от тяхната *** политика скрита продажническа идиотщинска,дойдоха зада вземат последните пари на данъкоплатеца на сиромащията,а ние ги търпим още.Вижте ги как живеят разхолно,по света.Цацаров не чува.

17

arhar

преди 10 години

Лицата от следната ' числова редица ' ли са бъдещето на БГ ?Патрафлашкова - Трактора - Станишко - Бр. Аспарухов - В. Вълков - Л. Гоцев / кръгът ' монтерей ' /Ха дано, ама надали !? Познайте кой е чичкото с каскета, който носи флашките !Задавам си следните логични въпроси :Защо Патрафлашкова не получи флашка, на която да се казва кой е ' кръстника ' на българската мафия , кой създаде ВИС, СИК, ***, ИН - 80 , Аполо и Болкан, Иво Карамански, Емил Кюлев, Илия Павлов и сие ? Защо Патрафлашкова не получи флашка от чичкото с каскета, на която да се казва кой контролира амфетамините , кой

16

Анонимен

преди 10 години

Бойко Борисов е вождът на БГ.Всичко друго е фабрика за разграбване на БГ.Хора не вервайте повече на другите мръсни партии.Ний си имаме министър председател и той се казва Бойко Методиев Борисов.Спукана вие работата след изборите.Господа разбойници.Йовчев пази законите грабители на България,защото има голям пай и за него мръсен продажник за некакви си пари,направи държавата във ***.Наближава ви времето.

15

Анонимен

преди 10 години

Йовчев всичко е верно доло и щего повтаряме докато си жив предателуо углу.Бил е шев на ДАНС,ухх как не тее срам от себеси.Гръмнисе да има празник цяла година в БГ.

14

кк

преди 10 години

Чета и си мисля колко е прав един критик на Алеко, Иван Ничев се казва. В един от анализите на "Бай *** казва: "Тя, ПРОСТОТИЯТА", си е наш, Български патент, и ние лесно не си го даваме..." След всички извращения на Цветанов, доказаните му престъпления и облагодетелствания, се намират хора, които го адмирират, не е за облазяване съдбата на тази нация. За пръв път управляващите излъчват Вътрешен министър човек не от своите среди, доказващ вече 7-8 месеца, че никой не му влияе при вземане на реш

13

Анонимен

преди 10 години

АНДРИЕЕВА ОЧАКВА ПЕНСИОНЕРИТЕ ДАНЕ УМИРАТ ПОВЕЧЕ,ТЕХНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ КАЗВА ЧЕ СТЕ СТАНАТ 9 МИЛИОНА И СЕ НАДЯВА ЧЕ МНОГО РАНО ЧЕ СТАНИШЕВ И СИДЕРЕФЕНДИ ЩЕ БЪДАТ *** ЗА НОВА ГОДИНА В ИСТАНБУЛ,И ЩЕ ИМАТ НЕ ГАЛА ВЕЧЕР А МАЯ *** ВЕЧЕР.НАДЕЖДАТА КОМОНИСТИЧЕСКА Е УМРЯЛА МНОГО ПО РАНО ОТ КОЛКОТО ТЕ СИ МЕЧТАЯТ.*** ОСТАВКА.

12

Анонимен

преди 10 години

ДА ЩЕВЕ НАГРАДИМ СЪС ЗЛАТНИ МЕДАЛИ ЗА ДЕТО ПРЕБИВАХТЕ ПРОТЕСТАНТИ ПО УЛИЦИТЕ АВТОБУСИ И ДОМОВЕТЕ ИМ,ПРЕСЛЕДВАХТЕ НИ КАТО ПРЕСТЪПНИЦИ ЗАЩОТО СИ БРАНИМ ДЕЦАТА ОТ ВАШИТЕ МИЛИАРДИ ЗАЕМИ,МРЪСНИ МЕКЕРЕТА ЧЕРВЕНОТЪРСКИ ПОДЛОЖИ,ЗАРЯЗАХТЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И БЪЛГАРСКО ЗАРАДИ ВАШИТЕ *** КРАЖБИ,СЪУЗИХТЕСЕ СЪС ДЯВОЛА ДА ДОИЗСМЪЧИТЕ СИРОМАШКАТА КРЪВ И СЕ ОПИТВАТЕ ДА ИЗЛЕЗНЕТЕ ГЕРОИ,САМО КУРШУМ ЗА ВАС ОСТАВКА И БЕСИЛКА МЕКЕРЕТА НИЩО ДРУГО.

11

666

преди 10 години

А аз знам за всички вас,че сте лъжци.Откъде знам ли-ми всички с депутатски заплати и "консултации" станахте милионери!

10

Анонимен

преди 10 години

йовчев нищо нети верваме,тиси най мразеният министър на мвр и най големият бандит.Защото пазиш яко мафията в парламента дето крадне сиромащията с милиярди.Ако си истински Българин щеше да обърнеш полицията срещо тройната,но тиси платен *** никога няма да станеш хубав на народа,съдбата тие не ясна за напред както още няколко хрантутници готовери грабители.Вие трябва дасе притеснявате за бъдещето си.

9

Анонимен

преди 10 години

Ех,Йовчев,Йовчев,изпусна тефтерчето,допусна го да стигне до пресата и сега какво,остава само да виниш предшественика си.Остаряла и предвидима тактика на МВР.Само се чудя защо мислиш,че някой ти вярва,явно е,че си проспал тефтерчето,а и кой знае още колко неща.Мисля,че същите хора,които правеха номера на Цветанов сега се шегуват с Йовчев,а ние се забавляваме.

8

Анонимен

преди 10 години

Овчев още много щеве разкатава лудият алкапоне сидерефенди.На маймуни ви прави и неможете даму пръднете на оная му работа.А Миков гледа и се ослушва като на*ан.Тройната сте такава банда всичките,не случайно гн Борисов ви нарича шепа 6яика разбойници.

7

Бай Ганьo

преди 10 години

До Факт Да бе при цветанов просто ги брояха за "самоубийства"...

6

чвор

преди 10 години

Докога ще продължавате да обвинявате винаги предишните,докога ще симулирате дейност,докога ще продължавате да не обръщате внимание на истинските проблеми на народа и страната?!И после ми говорете,че не са еднакви всичките!

5

sokrat62

преди 10 години

Определено никога не казваш истината Йовчев, определено много знаеш но е факт, че само в сараите го споделяш спр. гражданинът Бисеров!!!

4

ДО 3

преди 10 години

до 3 Знаеш ли кое е грозното че си сложил тази снимка и защитаваш атака и дпс

3

!!!!

преди 10 години

А вие не сте в тези среди и не знаете,аре моля ви се,всички си знаете мръсните игри,щото всички сте в кюпа!

2

Социалист

преди 10 години

Не ви ли е срам бе Анонимни(1 и 2)!? Пожелавам ви Цветанов да ви раздава правосъдие на вас и на вашите близки щом си го пазите! Браво Йовчев всички разумни хора знаят че Цветанов е един от най-големите престъпници в България!

1

Анонимен

преди 10 години

Йовчев и ти знаеше за Бисеров ама си мълчеше