70

Анонимен

преди 10 години

А, ще чакаме инвеститори като *** реформатори. Ще дойдат, когато държавата им осигури печалбата и изкупуването на продукцията.

69

анонимен

преди 10 години

Как може да слагате на нещо позитивно,което ще докара работни места минуси,нямам думи.Заслужаваме си всичко това което ни се случва.

68

до Дебора

преди 10 години

Уважаема Дебора,Химко не работи от 15 години. След приватазацията му не остана една машина в сградите. Всичкия метал се препродаде, а моя роден град, който Химко буквално хранеше, се стопи на половина! Дано наистина държавата възстанови част от мощностите и пазара.

67

анонимен

преди 10 години

Дп 71,ами ще го разработят,нали това е целта-работни места.Лошото е че ако се върне нашия Вожд,ще направи така че да фаллира.

66

Пак идиотщини...

преди 10 години

Пак ни заливат с гръмки и *** лозунги като целта е старателно промиване на и без друго промитите ни мозъци.Казвам промитите ни мозъци понеже в коментарите откривам хора които се радват на тази абсурдна новина и даже се сърдят на всички други с различно мнение.Истината е че тези 50мил които държавата смята да налее в поредния гьол ще потънат яко дим и нищо няма да се случи за Враца и малкото хора които са останали там.А иначе всичко звучи прекрасно,но на практика е невъзможно да се случи

65

eee

преди 10 години

значи някои преди години го купи за 500 000 лв. сега го продава на държавата за 50 000 000 лв. , защото е осетил че баталясва тоя завод... значи който подписва такива сделки от страна на държавата да го разстрелват направо на публично място !

64

Анонимен

преди 10 години

Министерството трябва да използа Иван Костов като консултант, как да купи Ремотекс и Химко за по 1 лев. Костов трябва да помогне на държавата, като бивш премиер, който разбира от сделки за 1 лев.

63

Мистър Z

преди 10 години

Няма майтап, за торове кой говори. Щели да произвеждат презервативи. Намерен е голям пазар. Затова наскоро ни намекваха, че може да да се срещнат извънземни и как да се държим, ако се наложи да се разминаваме с такива.

62

Анонимен

преди 10 години

Ще дойде време пак да се национализира! Треперете крадци, които грабихте 24 години от българския народ!!!

61

Debora1

преди 10 години

"DARJAVATA" PERE PARI. - Kupuva skapo, prodava na bezcenica. Posle pak shte go kupi skapo i shte go prodade evtino. Taka se krade ot naroda!

60

pepi

преди 10 години

Там всичко отдавна е при "НАДИН".Нарязано и изнесено.

59

м к

преди 10 години

до 61, ще си говорим пак след година две, каво ще работи и какво не, химко е купчина стари сгради нищо повече

58

Анонимен

преди 10 години

БРАВО СТОЙНЕВ! Саом така

57

Debora1

преди 10 години

Държавата купува Химко за 50 млн. лв.. Darjavata shte go dovede do ***, sled koeto shte bade kupen za stotinki ot novite mu darjavni upravnici.Gledahme go i tozi film. Poznavame i artistit, - pro-komunistite.

56

БГто

преди 10 години

Правилно! Големите предприятия трябва да са държавни

55

varg

преди 10 години

че то не беше ли държавно ?

54

Анонимен

преди 10 години

Освен това "Химко" трудно би изнасяло продукция - складът му на пристанище Варна вече е собственост на "Агрополихим", а и при сегашните цени на природния газ загубата му ще е по 200 долара на тон продукция, изчисли Александров.Като добавим и дълговете, които последно бяха около 85 млн. лв., възстановяването изглежда на практика невъзможно. При сегашното състояние на завода онези 15 млн. лв., които изчислихме, че трябва да се инвестират преди години, изглеждат като джобни пари.

53

Анонимен

преди 10 години

Популистките идеи на управляващите, предвидени за финансиране с обществени средства, се разминават доста с оценката на специалистите. Според изпълнителния директор и съсобственик на "Агрополихим" Васил Александров рестарт на производството в "Химко" на практика е невъзможен от една страна, са необходими огромни инвестиции, а дори да тръгне някоя от линиите, това ще е "завод без ръце и крака", тъй като ТЕЦ-ът, електроснабдяването и водоочистващата инсталация са собственост на фирми на Христо Ко

52

Анонимен

преди 10 години

Защо не държавата не купи и Химическия комбинат край Ямбол? Маджо го купи , изнесе всичко в ирак и сега пустее.

51

анонимен

преди 10 години

Е-е нямате угодия,наи искахме всичко на държавата,а Стойнев го доказва че може,а не като Боко който търсеше лесния начин.Първо Сопот,Химко,а като го гледам колко е упорит ще успее и с Ремотекс.Стига с тоя негативизъм,осъзнайте се най-после,връщането на Боко на власт никога няма да се повтори.