22

Анонимен

преди 10 години

Би му майката не могат да съберат половината, за какво им се плаща?

21

Див аграр

преди 10 години

Просто е.Да се промени правилника така, че саво болен в безсъзнание може да отсъства, или задгранично командирован от НС, официално командирован.Ако ще е леко болен-на носилка или в инвалидна количка да е, но да е там. Три отсъствия, и идва следващия в листата, а титуляра губи и имунитет и място. Ще се оправят за по-малко от месец, че даже и след работно време ще остават от страх, да не им истине мястото. Между другото, не забравяйте, че Доган идваше в НС самоа на първото му заседание, за снимка

20

Терминал2

преди 10 години

Навсякъде се назначават хора на БСП и ДПС,вие какво искате Бате Бойко да им осигурява комфорт 4 години,ако продължавате да вярвате на Станишев и Местан ,дълго време ще сме на това положение.

19

Анонимен

преди 10 години

Не се издържа вече!

18

Анонимен

преди 10 години

По-бодро Боко, не е било напразно разкарването ти. Разходката е полезна за сърцето, а и ще можеш да стопиш това шкембе и тая гуша. Стига вече с тоя фейсбук, обездвижваш се така.

17

Денислав

преди 10 години

Да не са в Сирия на посещение? Може да са отскочили до Северна Корея - ще продават оръжие там и търсят нови пазари, но Станишев не знае. Тия от Атака да не го играя сърдите, пръстчето на Сидеров да не му е в задн.... Явно след доклада от ЕС няма смисъл да ходят на работа и без това нищо не правят.Оставка и разследване на всичките ни политици - всички виновни за сегашното състояние, за сключени неизгодни заменки и договори за милиони и милиарди - разстрел.

16

Анонимен

преди 10 години

KAKUV NAROD SME NIE SE PITA, DA VQRVA6 NA TAKUV DOLEN I PODUL LUJEC KATO BORISOV, NA BOLNIQT MU MOZUK, NA NEISTOBVOTO MU JELANIE DA E OTNOVO PREMIER ZA DA RAZPLA4E MAIKATA NA NARODA KAKTO GO NAPRAVI???PREDSTAVETE SI GO KATO NORMALEN 4OVEK, DA HODI PO ULICATA BEZ OHRANA?!? KAK VI SE STRUVA, 6TE GO NAPRTAVI LI?NQMA ZA6TOTO TOLKOVA NAROD SUSIPA, TOLKOVA PARI OHRABI, TAKA RAZBI VSI4KO NORMALNO V BG, 4E SEGA MU OSTANA SAMO EDIN STRAH!!KOI PURVI 6TE MU POTURSI SMETKA PO BANDITSKI, ZNAETE KAK.

15

ER

преди 10 години

Какво сте заплюли по Боко бре. Човекът си върши работата, а тя е неговото стадо да се върне на власт. С какво е длъжен да подкрепя другата пасмина. Къде са 120-те останали овци, а и говедарите на Сидеров..В Тайван, Сирия, Куба?

14

анономен

преди 10 години

1 тъпо герберче,искаш ли да ти направя кворумче???

13

Анонимен

преди 10 години

В спешното в Пирогов карат Станишев и Местан, като ръката на Местан била до лакътя в *** на СерГея. Докторът се втрещил, поогледал ги отсам-оттам и рекъл: - Момчета, вие не сте за тука, вие сте за кукления театър!

12

Анонимен

преди 10 години

ДО КАТО НЕ ГИ ПОЧНЕМ КАТО В УКРАЙНА НЯМА ДА СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА.

11

BG

преди 10 години

TIKVATA KYM ZATVORA LI GO VODQT?

10

ф

преди 10 години

Как може Борисов да е виновен, затова че комунистите и корпоратистите не ходят на работа ?!?!

9

Анонимен

преди 10 години

Браво Боко, и днес саботажът на работата на парламента мина успешно. Като сърдито детенце, което тропка с краче докато не му върнат властта.

8

ТЪРСЯ РАБОТА

преди 10 години

НИЕ СМЕ ГРУПА БЕЗРАБОТНИ от ПРОВАДИЯМоже ли като отсътват политици от ПАРЛАМЕНТАРНИ ЗАСЕДАНИЯ ДА ХОДИМ ДА ГИ ЗАМЕСТВАМЕ така ще си докарваме някай лев и ще намалее безработицата

7

Анонимен

преди 10 години

Нагли хрантутници!Аз ако не ида на работа-уволнение. Тези самозабравили се хора като не ходят на работа-получават заплати и ползват привилегии. Така не може повече да продължава.

6

Пурко

преди 10 години

ГЕРБ откровенно се подиграват на Българския народ, като си се натискал за депутат и хората са те пратили там, ще ходиш на работа, свръхнаглеци и изм*кяри, тези живеят с нашите пари и натрупаха милиони от нас-вече говоря за всички....

5

Анонимен

преди 10 години

То и утре не се знае дали ще се съберат ,може да са заминали при братска и любима Танганайка.

4

Див аграр

преди 10 години

Цирк.Абсолютен.Те самите не уважават парламента с присъствието си, а искат народа да го уважава. Да се саморазпусне, стига са се мъчили да замасват гаф след гаф...

3

Николов

преди 10 години

По зимните курорти има кворум.