53

Анонимен

преди 10 години

Плюете всички, но ако бяхте на тяхно място не в Тайван, ами щяхте да обиколите всичко що може. Българин да учи друг българин на морал е смешна работа.

52

Анонимен

преди 10 години

До АнонименСМЕШКО КОГАТО ГОВОРИШ ЗА ВОЛЕН ПЪРВО СЛАГАЙ ФЕСА !

51

Анонимен

преди 10 години

Гледайки питенкантропа от снимката му давам най-много четвърто отделение незавършено.*** кат комисарски ***!

50

Тодор

преди 10 години

Че Тайван е много по-напред от нас е ясно! Определено може да се обмени опит и да се търсят бизнес взаимоотношения. Но дали това са правили нашите хубавци е доста съмнително при положение ,че не се казва за никакви срещи с бизнеса ,а за мистериозна покана с поети разходи за всички ......Така че скандалът не е в това ,че са ходили в "екзотична дестинация" , а какво са правили и договаряли там.

49

ист

преди 10 години

Другарите от Атака не минава ден да не се изтърват в гащите,

48

Анонимен

преди 10 години

КАКЪВ ТАЙЛАНД БЕ ГЕРБАДЖИЙСКИ НЕГРАМОТНИЦИ ,ПИШЕ ТАЙВАН ,А ТОВА Е СЪВСЕМ РАЗЛИЧНО ОТ ТАЙЛАНД ,ОСВЕН ,ЧЕ ГЕРБЕРСКИТЕ ПЛЮВАЧИ ПО АТАКА СИ НЯМАТ И ПОНЯТИЕ ОТ ГЕОГРАФИЯ ,КАТО СААБСОЛЮТНО НЕВЕЖИ И НЕГРАМОТНИ И НЕ МОГАТ ДА ПРОЧЕТАТ ,ЧЕ НЕ ПИШЕ ТАЙЛАНД ,А ТАЙВАН И НАКРАЯ ЗАЩО СЕ МАНИПУЛИРА ,ЧЕ САМО ДЕПУТАТА ОТ АТАКА ЛАКОВ Е УЧАСТВАЛ,КАТО Е ИМАЛО ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ ГЕРБ,БСП И ДПС И ДЕЛЕГАЦИЯТА Е БИЛА ОГЛАВЕНА ОТ ДЕПУТАТА ОТ ГЕРБ.

47

Анонимен

преди 10 години

Разходите на депутатите-поети от Тайван.Гледай ти каква идилия,какви чисти помисли ,каква извисеност.Безплатен обяд няма,не е имало и няма да има.Ако журналистите се поразровят-каква ли гадост ще се окаже и това пътуване.Какви народни представители са тези индивиди.Мислят само за своя комфорт и удобство.Пет пари не дават за ония,чийто представители са.*** смучещи народни пари.

46

Всички са маскари !

преди 10 години

Най-накрая се обединиха за нещо: "Представителите и на четирите парламентарни групи са били до екзотичната дестинация, докато президентът Росен Плевнелиев е бил на официално посещение в Китай."Сметката ще я плащате вие, нали знаете ? Честито !

45

Анонимен

преди 10 години

прости гербави *** храчки ,поне да бяхте научили географията ,че да не бъркате Тайван с Тайланд,защото Тайван е остров който е спорен и Китай го смята за свой и не признава суверинитета му ,Тайланд е държава и там има секс туризъм четиримата депутати от ГЕРБ,БСП,ДПС и Атака са посетили Тайван ,а не Тайланд ,но това може да има последици за отношенията ни с Китай пише китайския вестник Син хуа..още веднъж седераски *** вземете си учебник по география за началните класове и го прочете

44

DDT

преди 10 години

Ей не ги оставят тези хорица на мира. Сирия, Тайван, Куба- ходят нашите депутати нагоре-надолу, разширяват си кръгозора, почиват си, правят каквото им скимне. Защо се занимавате с тях. Вие си ги избрахте всичките- ясно беше, че са ***, а сега ама защо така, защо ходят. Ми ще ходят като има кой да им плаща. И пак ще си ги изберете, а до Куба граждани и селяни вие ще отиде , ама в друг живот.

43

ЛЛЛ

преди 10 години

ТЕЗИ *** ТРЯБВА ДА СА НА РАБОТА А НЕ ДА ХОДЯТ КАТО СЛЪНЧАСАЛИ ОВЦЕ

42

Гост

преди 10 години

"С това посещение едва ли ще повлия по някакъв начин на международните ни отношения" Ами какво търсиш тогава там. Ти сега си народен представител по 24 часа в денонощието. А не само сутрин и след обяд или от понеделник да сряда. И отговаряш с поведението си (и разходите си). И той разследва Борисов!! Смях в залата. Ще видите, ако се разровят сметките тези от парламента унищожават поне по още 20лв за всеки отделен пенсионер. Безсрамници! А на тях им дадоха по 4,5лв и им баламосаха главите.

41

Анонимен

преди 10 години

Браво Лаков,хората се събудиха че само Атака е начина да се запазим като нация и държава.На изборите Волен Премиер-това е истината

40

bobo

преди 10 години

крайно време е тези *** по-далече от Църна маца да ги непускат!!! Ама много *** се навъдиха в тва Народно събрание бе!!! И като видяхте Тайланд,пак същите *** сте си!!! Идете вижте Москва,подмосковието,Сибир,Чукотка,за там сте вие ***!!! Големите експерти!!!! ***!!!

39

Анонимен

преди 10 години

И КАТО СИ ПОМИСЛЯ ,ЧЕ ТОЗИ ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО СВЪРШИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ Е ЧЕ БЕШЕ НАЗНАЧЕН КАТО ГЛАВЕН ИНСПЕКТОР ПО САМОЛЕТНИТЕ ПОЛЕТИ НА БОРРИСОВ. СЕГА НЕГО КОЙ ДА ГО РАЗСЛЕДВА.... МАЙ НАРОДА ПЛАЩА САМО ДА СЕ РАЗСЛЕДВАТ ЕДНИ ДРУГИ И ДА ОБИКОЛЯТ ЗЕМЯТА....КАКВО ДРУГО СВЪРШИХА....А ЗАЕМИТЕ ....ТЕ СА НАЙ-ГОЛЯМАТА ИМ РАБОТА!

38

Анонимен

преди 10 години

Не е важно да си умен, важно е да си лоялен. На това ни научи 70 години псевдокомунизъм

37

truna

преди 10 години

Разбира се ,че е поето от Тайван.Кой ще тръгне да иска доказателства в Тайван

36

ААА

преди 10 години

Туристичесак Агенция "НАРОДНО СЪБРАНИЕ" -- Безплатни екскурзия по целия свят за 240+ народни избранници!!! ОСТАВКА - ВЕДНАГА!!!

35

Dan

преди 10 години

Аз сега ако бях лидер на партия, бих ги отстранил тези, както и онзи "сириеца", та да се знае следващият път като тръгне някой за какво отива а и да знае ,че отива защото е в парламента от едикоя си партия, а не защото е много известен бизнесмен, и какво се бият в гърдите ,че лев държавни пари не са похарчили, как ще ми гарантират ,че не са обещали нещо на бъдещите търговски партньори, и че това нещо няма да ни излезе през всички дупки както обикновено!?Отстранете ги да видиме колко са велики!!!

34

Анонимен

преди 10 години

Михаил Миков е против, но той не е директор на прогимназия, който спира, пуска, разрешава и забранява личните и неофициалните контакти на народните представители, каза Йончев-----------------------------------Ей,йовчев и ние знаем че Михаил Миков не е никой ,ама вие и за председател на парламента ни го натресахтепиташ ли ни нас народа и ние не щем да се съобразяваме с миков ама нали е управляващ ще търпиме,така че и вие ще питате и ще бъдете зависеми от нето