45

АМА ЧЕ СТЕ ЗЛЕТАААААА :) ОНЕЗИ, КОИТО ПЛЮЯТ ПО ГРИГОР ДИМИТРОВ - ЗА ХОРА ОТ ЕКИПА НА САЙТА, ТОВА СЕ ПРАВИ С ЦЕЛ ДА МОЖЕ ДА СЕ ПОДДЪРЖАТ КОМЕНТАРИТЕ И ИНТЕРЕСА

44

Браво!

преди 10 години

Григор Димитров игра добре, толкова колкото може и се раздаде, има още да се развива и със сигурност ще бие Надал в следващи мачове! И моля Ви стига с тези коментари нямал късмет, тук няма място късметът, а упорита работа и издръжливост!!! Разбира се, че Надал е много по-добър, най-добрия, но Григор Димитров залужава адмирации за това че се бори и продължава нагоре!!!

43

крум

преди 10 години

Гришо към Надал: "Ти ли ме бутна, или сам си паданах?"

42

Не е късмет

преди 10 години

Надал беше доста по-добър в този мач. Григор е много добър, но има да учи още. Пожелавам му много успехи и щастие. Той ги заслужава.

41

Анонимен

преди 10 години

Няма спортна злоба и физическа издръжливост за повече. А Надал не е чак толкова добър играч само прехвърля топката и чака съперника да сгреши. Сега беше момента. На тези години ако не играе финал за голям шлем - никога няма да стане 1,2 или 3-ти в световната ранг листа, най-много 7-ми , 8-ми. Иначе има данни, но трябва още. Дано успее

40

ЗОРО

преди 10 години

Няма оправдание!Това беше мача на живота му!

39

Анонимен

преди 10 години

НЕ Е НИКАКЪВ ИГРАЧ

38

виктория

преди 10 години

Хайде стига сте го възхвалявали този Гришо. "Давай, мачкай, търкаляй"! Урочасахте го този лигльо и взе, че си повярва. Разбирам жени да са му фенки, а то някакви "мъже" с тънки гласчета му дават акъл как да "оправя" Маша и ръкоблудстват над клавиатурата. Гришо или ще се издигне в листата , или ще се провали с гръм и трясък. Всичко е въпрос на Дисциплина и психика. Привет на фенките му!

37

Фен

преди 10 години

МАЧКАЙ ДРИШОООООО!!!!!!!!!!!!!!

36

някой

преди 10 години

Браво, Гришо! Добър си! Следващия път ще го победиш!Успех!

35

Анонимен

преди 10 години

Стига вече с това , че нямаше късмет , малшанс и т.н. просто Надал е в пъти по-добър това е!

34

Rimo

преди 10 години

До австралиецНе съди по себе си за другите!

33

до 43

преди 10 години

А *** не е ли българин с главно "Д"?

32

Анонимен

преди 10 години

Евала на Гришо дори Надал го поздрави с уважение.Миналата година победи Джокович момчето се развива и го чака бляскаво бъдеще. Агитката ни е брутална обаче.Гледаха ги като някаква атракция.Това е аристократичен спорт.Трябва малко по-културно.Но евала и на тях.И те впечатлиха всички.Абе Браво.

31

БРАВО!

преди 10 години

БРАВО Гриша! Отдавна не ми е започвал толкова хубаво деня! БРИЛЯНТЕН !!!! Наистина играе като Федерер! Уникален талант!

30

тенесиз експерт

преди 10 години

Надал игра на 50% от възможностите си, Гришо- на 110%. Резултата го знаем. ИЗВОД: Гришу-Дришу е много далече от истината!

29

до 11

преди 10 години

За тенис 187 см.височина е перфектно. Въобще не е нисък.

28

ха ха

преди 10 години

От 34 - коментарът ми е към 30!

27

Поправка

преди 10 години

До Невероятно (7)Опа, оказаха се четирима. Така де, лесно се познава постния стил на изразяване в жалките опити да блеснат, та дори и в най-много събрана критика от мезсмислени коментарчета.Лоша новина за вас: Григор ще става все по-добре, а освен четърт милион за една семица само от този турнир ще има доста повече и пари, и достойнтво от вас, мали хора!

26

До 25

преди 10 години

И теб кво те топли, че *** се изкачва в ранглистата?България няма нужда от такива Дришовци!!!Да си стои в ПЪРВИ КРЪГ, където е ЦАР и да не ни занимава с персоната си.Много важно, че имал мерак...Оня зле поддържан травестит от Пловдив нали го видяхме при майсторите колко може...още в първи кръг отлетя.