17

Анонимен

преди 10 години

OСТАВЯТ СТАРИТЕ милиционери....ЗАЩОТОП СА "БИВШИ" *** ОТ ТЯХНОТО СИ КОТИЛО...ЧЕРВЕНИ ***! О С Т А В К А !

16

...

преди 10 години

Какво правим с администрацията 57 000 човека администрация и 27 000 полицаи. На 2-*** полицаи 1 човек администрация. Кой е по-нужен на обществото 58-59 год. полицай на улицата или по-младия полицай в офис на бюро? Никъде няма такова чудо администрацията да е 2 пъти повече от редовите полицаи

15

Анонимен

преди 10 години

Друго не може да е при министер Фес Хасан ! Плащат си момчетата, нали са му еничари! Старите , като се стискат, няма пенсия! Колко му е? Феса пенсионира 40 000 турци и помаци срещу заплащане, та полицайчетата ще остави! Лаком е феса и нагла калинка е ...

14

BG

преди 10 години

DOKLATO HRANIM TOLKOVA MNOGO FURAJKI,NIKOGA NQMA DA IMA PARI ZA LEKARI U4ITELI I DR.

13

???

преди 10 години

Целта не бе ли да се отървем по- скоро от общата администрация, а не от експертите, сиреч от хората, които пряко се занимават с основната дейност на съответната административна структура?

12

Алексов

преди 10 години

господа Полицай ами вече българския мъж не смогва да ви изкарва заплатките, на вас и на братята римляни. Но иначе, като се срещнем на улицата почваме "Ами какво ши правим сега г-н Алексов..."Аз трябва да бачкам до 65г за пенсия и няма да ми дадат 20++ бона, като се пенсионирам.

11

Винету

преди 10 години

Айде честито от министър Овчев - освобождават се безпартийните полицаи и се оставят милиционери,членове на БКП.

10

Тошо

преди 10 години

Като гледам какви карикатури облечени в униформи се разхождат по улиците,толкова не компетентни,не познаващи законите ми се иска съкращенията да са в пъти повече и докато самите полицай не разберат най после че трябват спешни реформи и съкращения нещата няма да се оправят.

9

Аз

преди 10 години

Ураааааа! По-малко хрантутници :) И бе за друба *** за каца не става от тях. Само пречат. Аз досега не съм имал случай да са ми от полза.

8

ATAKA

преди 10 години

4 MILQRDA GODI6NO SE HAR4AT ZA POLICIQ I ***...A FAIDA NIKAKVA..,PONE 30 PROCENTA U6EV TRQBVA DA SYKRATQT

7

Анонимен

преди 10 години

Така направи и Цветанов,с което създаде огромно напрежение мужду самите служители.Избуя нагаждачеството и лансиране на откровено некъдърни и посредствени,но верни на ГЕРБ и близки до властта кадри.Няма как да се работи качествено и в интерес на обществото,след като никой не е сигурен за утрешния ден!

6

Алекс

преди 10 години

Е това ако не е идиотизъм на управляващите! :)Нали в първия ден на стачните действия на полицията, тълпата пред парламента схте ги избеси бе. :)Как може да си режат сами клона така един Бог знае.

5

ОФ-отрядник

преди 10 години

Милиционерите са нужни на МВР,не полицаите.

4

Бай Ганьo

преди 10 години

Какво рИвете бе, чингьовци? Нали не искахте да ви пенсионират по-късно? Ми ето ви пенсия..... Като не искате да ви пенсионират на 47 - пенсионирайте се на 64 като останалите мъже в България.

3

гражданин

преди 10 години

Ами коя е тая държава в която фуражките взимат повече от учители и доктори...

2

sokrat62

преди 10 години

Естественно е БСП-ДПС-ДС, да оставят 58-60год. полицаи щото те са лоялни и имат своето агентурно минало а по-младите да не риват щот ще си получат пенсииките 450 -500лв. и ще се хванат кат охранители за още толкоз!!!! А земеделците и миньорите кучета ги яли да бачкат до към 70г. и който оцелее ще получи 200лв. пенсия!!!!

1

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Коя е...тази държава,където полицията да е три пъти по голяма по...численост от армията.Това е...нашата държава.И това е...така,защото армията е на...народа и политиците ги тресе..страх,ако е...силна,а полицията е на управляващите и охранява техните...***