35

скромно мнение

преди 10 години

До АнонименНе забравяйте,че там е близкия изток.Там властва уахабитизма.Там,с пари могат да се купят нискокултурни хора,и да бъдат тласнати,към убийства и погроми.Спомнете си какво се случи в Либия и Ирак.Да,и Садам Хюсеин,и Кадафи,бяха в голяма степен диктатори,но след тях...ужас.Всекидневни,кървави атентати,с много жертви.Християните в Ирак,бяха около милион,сега са по-малко от половин,и продължават да се изселват.Ние не трябва да подкрепяме,дори на ум,талибаните,защото си носим проклятие.

34

позитански

преди 10 години

Много големи простаци са тези комунисти, много! И много ***!

33

скромно мнение

преди 10 години

До С мнениеНе ме интересува ни БСП,ни руската база в Сирия.Само да те питам,ти си за джихадистите там,така ли...А ти знаеш ли кои са те,сириици ли са..,те са всякакви-косовари,чеченци,саудитци,афганистанци,алжирци,египтяни,и всякаква друга ***.Какво изобщо правят тези,в Сирия.Ще ти кажа;режат глави,и изтезават невинни хора.Около 70 процента,от сирийците,не ги желаят.Съсипаха я тази страна,зверовете,които са финансирани от Катар,Саудитска арабия,Турция и др.

32

С мнение

преди 10 години

Това депутатче или е изключително глупав *** за да забърка месторабота си в скандал , или достатъчно хитър да изкара парички от тази командировка. Иначе човекът си е бил и остава както и цялото БСП на проруска позиция - защита на Асад. Факт!Интересно защо никой не коментира поведението на Русия в Сирия - все пак там е единствената руска военна база зад граница? Все САЩ , САЩ - за тях разбрахме.

31

Колев

преди 10 години

Преди няколко дни излезе новина на тема продажба на оръжие в Сирия . В новината беше засегната и България . Искам да попитам всички отговорни в случая господин Вегенин възможно ли е г-н Ангелов да е посредник на някого във връзка с оръжейния трафик . И второ което е по важно това има ли връзка с ново създадената АБВ от там ли ще дойде финансирането и ..?

30

Анонимен

преди 10 години

ОТ КОМЕНТАРИТЕ НА СОРОСОИДНАТА ХОМО ДРУЖИНКА НА СЕДЕРАСТИЙСКО -ГЕРБЕРЯСАЛИТЕ ОТПАДЪЦИ СЕ РАЗБИРА ,ЧЕ ТЕ ПОДКРЕПЯТ ИСЛИЯМИСТРАКА ТЕРОРИСТИЧНА БРАДЯСАЛА *** СА ПРОТИВ ЗАКОННОТО СВЕТСКО ПРАВИТЕЛСТВО НА БАШАР АСАД,ЗАД КОЙТО СТОЯТ И ПРАВОСЛАВНИТЕ ХРИСТИЯНИ В СИРИЯ ,СОРОСОИДНАТА ХОМО СЕКСУАЛНА СЕДЕРАСТИЯ НА ИВАН КОСТОВАТА И БОЙКОВА *** ,ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕСЛЕДВА ОТ ЗАКОНА ,КАТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ НАРОДА И ДЪРЖАВАТА .А ИНАЧЕ БРАВО ЗА ДОСТОЙНАТА ПОЗИЦИЯ НА ТОВА МОМЧЕ ОТ БСП

29

астра

преди 10 години

До АлияБългария допусна,груба грешка,като при министър Н.Младенов,застана на страната на джихадистите-главорези,избиващи без причина-християни,друзи,шиити и нормални сунити.Тази грешка,ще ни тежи,като национален грях,дълго време.Кръвта на избитите сирийци ще ни прокълне.Асад,може и да има трески за дялане,но защитава християнитери не само тях.Нещо повече,той дори прие,около 300 000,християни от Ирак,спаси ги от тамошните талибани.Спаси ги от смърт.Поздравявам ви за позицията.

28

Анонимен

преди 10 години

И какво излиза, щом Америка иска да свали някой, да му изсмуче нефта и природните богатства и на негово място да постави върл ислямист в правоверен шериат, както в Ирак, Афганистан, Либия и навсякъде където има "миротворци" и този някой независимо дали е Асад трябва автоматично да ни стане враг с който не контактуваме. Ние суверенна страна ли сме.ПП: След наличието на Обама според мен е редно Белия дом да бъде официално прекръстен на Черния дом поради обясними причини.

27

Младия

преди 10 години

Одисей 1, не ти ли казах вчера да намалиш плюнките и да викнеш сина или внука да ти смени нааканата пелена ? Пускай там сериала и се успокой. Аман от изкуфели старци, само Русия и комунисти са им главата.

26

Анонимен

преди 10 години

28 Ти от посолството ли пишеш , тези партенки от ваите опорни тички ли са , херувимчета , кой знае какво ще излезе като го свалят твоя овек от власт.

25

Алия

преди 10 години

България, както и целият цивилизован и все още не загубил човешкия си образ свят отдавна трябваше да подкрепят Асад и сирийския народ в тежката им и кървава битка срещу човекоядците джихадисти. Това е битка на човещината срещу звероподобния джихадистки фанатизъм на скъпоплатените с кървави петродолари бунтовници. Наскоро завърнало се от Североизточна Сирия семейство лекари, работило над 20 години в този преди мирен район ми разказа следното:aliya.blog.bg/***/2014/01/20/na-poseshtenie-v-siriia-da-razlaesh-mediinite-kucheta.1230022

24

Анонимен

преди 10 години

E, в суматохата може да се се измисли някоя далавера..я някоя пушка да продадат,я бомба ...*** нямат срам,те на турците и руснаците ни продадоха,колко му е и на сирийците да полегнат,само далавера да има ...

23

Одисей1

преди 10 години

23 Така ли бе Иване ,а защо според теб Садам използваше химическо оръжие срещу кюрдите , какво представляваше неговата политиеска полиция ,а бе вие комунистически издънки до кога ще тровите форумите , вчера един като теб изкара , че едва лли не по време на комунизма в СССР са били стожери на източното Православие , ей ви сте безочливо перверзни в наглостта си , така да знаеш.

22

Одисей 1

преди 10 години

22 според теб малко ли християни е изклал кланът Асад , кой е отговорен за прочистването от християни на Ливан и превръщането му от полирелигиозна в монорелигиозна страна.Кой подкрепя терористите от Хизбула

21

moxamed

преди 10 години

a e .es.bg po dobre si smenete imeto kavkazcenter..taka i taka za6titavate cionistkia terorizam i negovite uaxabitski marionetki..kogp dezinformirate?maxaite se v anadola i uae .prodajnici

20

иван левчев

преди 10 години

До Одисей 1 Каква диктатура бе човече-хората искат хаяб,работа и спокойствие...В демократична Европа и САщ като ровят в кофите за ***-мислиш ли че ги грее демокрацията? У нас не е ли същото-демокрация-айде стига с тия истъркани лозунги.А много българи знаят как са живяли в Либия по времето на диктатора -Кадафи,и сега виждат какво става там.Ирак при Садам-цъвтеше-беше образец на държава в региона.Така че глупостите които пишеш са отдавна остаряла практика на мозъчна промивка.

19

Одисей 1

преди 10 години

19 Дебора все пак не е това начина , Асад е диктатор, баща му беше диктатор партията БААС на практика установяваше подобна на нашата дикртатура , дори по страшна , защото както далекоизточния социализъм / червни кхмери , Мао , СКорея /, така и Арабския социализъм / Ирак, Либия , Сирия / са още по човеконенавистни.

18

Одисей 1

преди 10 години

През 2004 г. избухна скандал, защото иракският вестник "Ал Мада" публикува списъка на лица, фирми и партии, получавали петрол от Ирак в замяна на подкрепа за Саддам Хюсеин. В този списък фигурираше и БСП. Мнозина високопоставени социалисти тогава поискаха изключване на Захариев от паритята.Tой е бил агент на Държавна сигурност от 1969 до 1984 г. и се е борил срещу идеологическата диверсия сред интелигенцията. ------------------Същия като този хубостник дето сега ходи в Сирия

17

Debora1

преди 10 години

Nikoga ne biah i ne sam s komunistite, no podkrepiam Asad. Zashto li ? Sledvashtia derailiral vlak na Balgarski Darjavni Jeleznici, ako e palen s patnici, moje bi shte vi pomogne da razberete zashto podkrepiam Asad.

16

ИСТ

преди 10 години

Депутата на БСП е проучвал опита на сирийското правителство как се справя с опозицията,