18

Анонимен

преди 10 години

S koi preparat se premahva leketo na snimkata !

17

безиме

преди 10 години

До гостпреди една година имах една наемателка, дето не плащаше наема.предупредих я да напусне,...... спрях и тока и водата,но седя още 5 месеца.заведох дело и с 300 зора я махнах.какви са тези закони. ако влезеш в имота си се водело ,,самоуправство''.а за такива дето не са коректни...нищо.....ама никои не го интересува ...за политиците са,,дребни'' работи

16

Обикновен фашизъм

преди 10 години

Всичко напоследък разкрива управление от хитлеристки (национал-социалистически) тип. Партиите си направили шпиц-команди, като тази на Лекето, които не палят еврейски синагоги, но палят, бият, заплашват български граждани, разполагайки и с тотална гьобелсова пропаганда чрез монопола на Пеевски и майка над медиите.Фашизъм в чист вид ли трябва да живеем в 21-век в европейска България??? Фашитска репресия, маскирана като социално управление, плод на болния мозък на сем. Станишеви Моника и Серж?

15

бобо

преди 10 години

Е,що пък петното и компания!!!??? Кажете си го в прав текст-петното и *** Бареков дължат тези пари!!! Ама на каква вяра да имаш,че ще бъде точна,та толкова и на тази-бареков!!!???

14

Анонимен

преди 10 години

Со кротце, со благо и со малце кютек !!

13

ha ha

преди 10 години

ако имах необходимата власт, това "петно" да съм го изтрил точно за две минути с парцала.

12

Анонимен

преди 10 години

Ако все още съществува държавата, тя трябва да защити собственичката. Ще видим...

11

Страшна картина

преди 10 години

Покрай Петното се откри страшна картина на държавното управление. Излезе, че българските политически партии са терористични организации! Атака палели коли на Скат и журналисти, разкриващи срамните им дейния, Петното, служещо на БСП и Орешарски, плашело с убийства и вършело терор, сега ни психясват че ще пуснат серийните убийци на свобода с промените които готвят в НПК , най-вероятно, за да тероризират допълнително.Следователно, полит-партиите трябва да бъдат обявени за терористични организации

10

асд

преди 10 години

Най-гнусното е, че тоя се е загърнал с националния трибагреник. Това са най-големите предатели в историята на България. Заради мутри като тях 2 млн. млади и работоспособни души напуснаха страната. Изгонени от такива като този. Национален предател.

9

Бо

преди 10 години

До кога трябва да търпим тези нагли мутренско-махленски човекоподобия да вилнеят и издевателстват над обществото, както турчин не го е правил?! Държава, прокуратура, съд, МВР, ДАНС, МАНС .....- къда са?! Няма никой! Само флашки, записи, подслушвания, доноси, компромати - само с това се занимават - а цяла държава с д.исльо не могат да се оправят! Държава ли?

8

Анонимен

преди 10 години

Nepopravimo LEKE !

7

tih velikan 681

преди 10 години

Bandita se nakazva surovo.Purvom krakata I sled 4/5meseca rucete.Udrya se na edno myasto deto se nasira.Nyama da mu chuete glasa pone mesec,a posle shte govori mnogo tiho oshte mesec,posle mesec shte gleda nadolu I shte se suglasyava sus zakonite na ulicata!!!!!!!!S kakvato myarka meri s takava shte mu se otmeri!

6

Анонимен

преди 10 години

Комунистическата партия е по страшна от мафията.

5

до 1

преди 10 години

Приятелю, те още оня ден казаха, че няма ток. Като влязоха журналистите вътре беше тъмно и обяснението беше точно това. Че по молба на собственика е спрян тока предния ден. Сега е ред на този *** да му се спре тока. Завират ми червата само като му видя снимката...

4

Каско

преди 10 години

14 43 Каско преди 2 часаТози наркоман е от платените дудуци на ***, който е платен дудук от комуно-турците. Смеееех!Да се връща Бойко, че да ги измита тия всичките до един. Не че и той е цвете за мирисане, но за в момента е най- добрият избор. Никакви уж реформатори, абевейци и прочее дребни партийки не могат да бият *** освен Бойко! ФАКТ!!!!!!!!

3

Анонимен

преди 10 години

АА не, бандита разбира само от бой и с такъв се възпитава, само че повече шамари.

2

Анонимен

преди 10 години

Стожерът на правителството и правовия ред. Гордостта на Олигархски.

1

гост

преди 10 години

Не можеш да биеш бандита с бандински методи, защото си обречен.Подай молба и му спри тока , водата това ще има много по голям ефект.