50

България

преди 10 години

А дано и от дпс-то си свалят имунитета и да ги подпукат и тях, че техни фирми вече заляха България и скоро няма да остане нищо за българите !

49

Анонимен

преди 10 години

СУПЕР!!!ТЕ И БЕЗ ТОВА ПОВЕЧЕТО СА ЗА ПАНДЕЛАТА

48

Пръдльо

преди 10 години

Първо- потвърждавам мнението си, че Болен ага е страхопъзльовец и пръдльо. Той не може да вземе едно персонално решение относно особено болната си особа, без да търси патерица в някого: било то Животното лидера на агитката на ЦСКА, било на наркомани, които го пазят под маса, било под чадъра на зависими депутати с принудително участие в 4-те му офшорки или от воаяжите му в луксозни курорти и хотели.Болен е тотален ***, предател, страхопъзльо и пръдльо.

47

Анонимен

преди 10 години

Сега Бойко и французите ще са предоволни ?

46

ВВВ до Марио

преди 10 години

Марио ние сме набори,помниш как като бяхме на 14г.се смени системата ,помниш как нашите родители излязоха на улицата усмихнати със надеждата за по добър живот за светло бъдеще!Сега те са немощни пенсионери бъркащи по кофите търсейки единият комат! Навремето четяхме Клетниците във училище и си казвахме горките хора.Но и там народа се надигна и излезе на улицата,знаеш краят на Луи14. Трябва да се оправи това безхаберие че утре и ние ще се срещнем до кофата за ***!

45

Анонимен

преди 10 години

Kakav e toq nacionalizam dneshno vreme , poboi nad naroda ! Prostotiq i polovina !

44

Noone

преди 10 години

Е това не трябваше да го правят. Това ги спасяваше да не бъдат набити заради грубото си държане ....

43

ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯ

преди 10 години

Марио ли си какъв си не те знам но има да пиеш още много мляко преди да станеш това което искаш..Кой си ти че се обявяваш за наш духовен лидер?Май и ти имаш нужда от преглед на 4ти километър като тоя горе от снимката.Май наистина докато не запее АК то няма да си налегнете парцалите и да оставите хората на мира.

42

Роси

преди 10 години

Драскачите на Волен много рано са станали. На днешния ден 3 кафета и 2пици дева и прости.

41

bobo

преди 10 години

Жалките те,дребни националистчета!!!! Тая показност сме я виждали!!!! И кво толкова като си хвърлите имунитета!!! Та нали не ви трябва,и какво тогава!!??/ И с него и без него сте все едни и същи ***!!! Не ми отговорихте вчера,кой сцепи устата на оня дето все едно е спал със заек!!!???

40

Анонимен

преди 10 години

От ***, по-***.... Само това мога да напиша за тези иди_ти... Много е калпавия матриал в България , затова в Парламента има подобни индивиди...

39

5f5

преди 10 години

Е,най-после ще могат където отидат да ги набият.....

38

5f5

преди 10 години

Е,най-после ще могат където отидат да ги набият.....

37

mc

преди 10 години

Идеално!! Сега Цацаров да възбуди дела и срещу другите *** от неговата протурска партия ЮРУШ!!! Очаквме скоро депутатите и особено депутатките от смешната му партия да вземат почин от героите във филма Смело сърце и да се надупят по голи *** на всички, само че не смеят, защото другарчетата им любими от братската партия ДПС ги дебнат с обнажени "мечове" :)

36

ВВВ

преди 10 години

Най добре е всички да си дадат имунитета,ако не доброволно то насила да се вземе!Да се разпусне НС -Да се направи народен съд който да вазследва и осъди виновниците за падението на България (1989-2014)Да има кръгла маса със макс.20 представитела.Да се вземе крупни мерки за избирателите!Без минимум средно образование и емигранти които са минимум 5 год да нямат право на глас.Китайски закон за едно дете сред "ромите" изключение на вишистите 0.3% Махане от *** от ЕС.

35

gogo

преди 10 години

A дано ама надали.....

34

tig

преди 10 години

Още едно доказателство, че за популизма граници няма.Хората с мозък помнят, че Цв.Цв. опита нещо подобно и му се смяха, защото имунитет се дава, ако и само ако ти го поискат. Сега тези се правят на многострадални Геновеви.Да правят каквото искат, стика онзи безкултурник да си даде имунитета.

33

ivo

преди 10 години

Този да не е господ,че да не може да му се свали имунитета?

32

:)

преди 10 години

До до 83А ти забрави ли, че цар киро влезе в затвора, а веднага след идването на тези *** излезе навън. Бат сали кой го вкара в парламента? Я марш на село при съпартийциите си.

31

Младеж

преди 10 години

Хахаааа абееее политицииии вие нормаааални ли сте беее? Нещастници!!!Мисля,че всички трябва да се откажете от имунитета си и да вървите на Мааайната си! Волен е направо болен .Когато един лидер е силен,той е спокоен и не се държи като избеснело животно. Всичките са долни манипулатори и предатели, но Волен просто е луд и бесен и това наистина трябва да му коства имунитета! Политическа провокация ! Моляяяяяя ? Всички с това се оправдавате, но нека народа нахлуе в парламента. Да видим тогаз!!