20

GEro

преди 10 години

До Анонимен 21Казвате, че батака сама, със собствени сили е влязла в парламента? А, тогава как да разбираме документите, които ясно показваха, че ДПС финансира батака? Или това не се брои?

19

GEro

преди 10 години

То на всички ни стана ясно, че белокосият ръстов националист е невинен. Французойката го е нападнала с боздуган и самурайски меч, сипеща обиди към клетата Майка България, която този със златният пръст брани от лошите турци! Да, той и полицаят се е бил сам - няма проблеми и лоши хора, всичките от ГЕРБ(самолета е бил пълен с тях, защото са отивали на събрание във Варна) са го накиснали нашият хрисим "патриот".Той и прокурора така си е мислел, но случайно е изгледал и малко записи! ЖАЛКИ СТЕ!СМЕХ!

18

Анонимен

преди 10 години

На *** пишещ и величаещ атака и нейния лидер -абе заблуден .....Сидеров и такива като тая изкуфяла баба на снимката на която и се привиждаха бежанци канибали -точно на такива като теб разчитат -на хора с нисък интелект ,образование и възпитание !дори електората на Евророма е по интелигентен от този на атака ! Кажи му -атакист и няма нужда от повече обиди а и за жалост Сидерастията се оказа заразно заболяване та в страната има сума ти простаци с мания за величие!!!

17

Анонимен

преди 10 години

Най-лошото е, че има все още 1,5%-2%, които вярват и са манипулирани от тези хора... и като си купят още гласове отново влизат в парламента с 4,5%-5%.

16

Анонимен

преди 10 години

Силни са нашите врагове, но АТАКА не желае мир с тях. АТАКА не се извинява, не се оправдава и не се обяснява. Както досега, вече 9 години, АТАКА продължава борбата за независима, суверенна и просперираща България!

15

az-

преди 10 години

Всъщност за какъв имунитет говорим? Имунитетът на депутатите е функционален. В случая няма никаква връзка между изпълнение на функциите на депутат и обикновен комплексар - хулиган. Сидерът трябва да бъде съден за едро хулиганство и след като е дупетат трябва да получи максимално наказание, защото примера, който дава е с много по-високо ниво на обществена опасност от извършване на същото деяние от друг човек.

14

Анонимен

преди 10 години

Единствената партия, създадена от българи за българи, успя сама, със свои сили, да влезе в 3 поредни парламента и да отстои каузата си, оставяйки далеч зад себе си щедро финансираните десни продукти на политическото инженерство. Заради това вече 3 мандата АТАКА е мишена на оклеветяващи кампании, политически репресии и шантаж.

13

_anonimen_

преди 10 години

""Сидеров да не сваля имунитета си, зове Ташева"".............................................................................ооо ... другарко Тaшева, .... :)

12

Анонимен

преди 10 години

В навечерието на изборите за Европейски парламент, както винаги преди избори, срещу партия АТАКА се вихри мощна очерняща кампания. Това е така, защото АТАКА е единствената политическа формация в последните 25 години, създадена отдолу нагоре, т.е. по волята на българския народ. Всички останали партии са проекти, при това външни.

11

Мюмюн

преди 10 години

Алооо А ТАКААААА.... Искам по 2 лв. и ще пиша ххвалебствени коментарии за АТАКА и ще слагам минуси на всички които са против АТАКА

10

Анонимен

преди 10 години

Яяяяя,всички,които се кланят на бялата Златка да изброят 2 неща,които е направил, поне за избирателите си...

9

АЛАХ

преди 10 години

ЕДИН Е МЕСТАНОВСКИ И СИДЕРОВСКИ Е НЕГОВИЯТ ПРОРОКДПС И АТАКА = ПОБЕДАААА

8

Анонимен

преди 10 години

До До ИСТИНАТАИ това ли ви е гордостта???Какво стана с минималната заплата от 1000лв,а с пенсиите???М?Те затова го позлатиха ***,ама за народа какво направи,за народааааа!

7

Анонимен

преди 10 години

Урунгел до урунгел в тая партия.Как няма един нормално изглеждащ.Всичките са с шизофренни наклонности.И толкова жертвоготовни,в огъня влизат за вожда си.Добре си ги гледка ми се струва.

6

Мезета,мезета

преди 10 години

Прасета на мазетеа.Атакистите вият като коледни прасета.

5

4321

преди 10 години

Коя година се е уволнил Волен Сидеров? Някой да го е чувал да крещи "уволнение" ?

4

БГ

преди 10 години

Голям страх в редиците на Юруш и особено на доброволния *** гьотферен сидер ага. продаде ни на хидроинженера, дойде време да си окати, ибриците от БСп и ДПС си намериха патерици от ГЕРБ и сидер ага стана излишен. Прекалено е луд!каквото човек сам си направи... Да вярно е, че за 6-те месеца крепене на власт на правителството на ДПС изкара пари ;-))Ибрици от БСП и особено Юруш, НИКОГА ПРЕДИ ТОВА НС ДПС не е имала толкова много власт в облатните управи и в комисиите на НС!

3

www

преди 10 години

НЕ МУ СВАЛЯЙТЕ ИМУНИТЕТА ЗАСАДЕТЕ ГО В САКСИЯ...

2

Анонимен

преди 10 години

Тази и тя е тотално изпушила.Липсват карти от тестето.

1

Вирусолог

преди 10 години

Да не сваля имунитета.Ще хване турски венерически болести