38

до фактите

преди 10 години

Затова Благодарим на ПП.АТАКА.Затова че изритахте хунтата ГРАБ от властта с мощен шут в задните им части!Атакисти- Български патриоти! Български синове и дъщери! Народа е с вас в цялата страна- по полета,по балкани,по села и градове!Вие останахте в историята с ликвидирането на Герб! Помните ли Борисов какво каза на 12.07.2011г." Като гледам как ми се радват хората съм убеден че ще имаме още 3 мандата- до 2025 г." Е благодарение на Волен и Атака мечтите ти се провалиха тикво Будист!

37

Слънчасали от грабеж

преди 10 години

Спряха изграждането на АЕЦ Белене , пък зад гърба на народа включиха фотоволтаици колкото тази хипотетична централа , с преференциални цени чрез които годишно , от народа и чрез държавата , извличат много над 1 милиард лева.А и отгоре на това цялата енергийна система е заплашена от много тежки аварии , заради това включване и изключване на тези централи , които произвеждат ток само когато слънцето грее. Ако това е данък Слънце , слънчасалите от този грабеж да не би да представляват Слънцето и да са негови представители?

36

анкета

преди 10 години

Плевнелиев е почтен и мъдър държавник (+) Какъв ти държавник е този,прилича ми на овча ..... ( - )

35

това е

преди 10 години

Г-н Сидеров удари зелената мафия, налагайки такса от 20% върху оборотите на вятърни и фотоволтаични централи, което ще генерира не по-малко от 150 милиона лв. допълнителни приходи в хазната. Само три дни по късно започна изключително масирана, гнусна и подла кампания срещу г-н Сидеров. Нека всеки мислещ човек, да си направи изводите. Аз казвам браво на г-н Сидеров и нека продължава все така, въпреки ударите които понася и ще понесе.

34

нани

преди 10 години

Роско Боско за пореден път се изяви като ТИПИЧНАТА СЛУГА НА ПРОКОПИЕВ!!! Росенееее, как може да ни продаваш държавата на БАКБ и човека, заради който плащам по 500лв. сметка за парно бе?!??! Не те ли е срам като българин ?!?!?? Ти си нечуван крах за България и народа ни! Махай се от страната ни и отивай в Сингапур в мезонета на Прокопиев, продажник такъв!

33

Анонимен

преди 10 години

п;евня е слуга на "капитал"също като бате си баце и затова ще прави каквото му наредят.преференциалните цени на изкопуване не създават различни условия,нали,бе мушморок,а?

32

DAAA

преди 10 години

Президента остана единствения мислещ човек в държавата!Нека има такса но да е справедлива и обоснована!Относно цената на ел.енергията в БГ ,не савиновни само едни!! ТЕЦ-София ако не знаете цяла българия дотираме парното на СОФИЯНЦИ но не се споменава това. ТЕЦ Видахим 5милиона от производство на каучук 50 милиона от електроенергия!!! ТЕЦ на Лукойл Златев докога ще *** и от там. Белене 2 милярда аз ли ги закопах. Цанков Камък и тук 1 милярд аз ли ги закопах. БДЖ дължи 200милиона за ел енергия. Кремиковци 400милиона от къде ще ги вземат ,ааа ами от нас!! това всичко се дължи на НЕК и няма д

31

Анонимен

преди 10 години

OLIGARHA NE PADA DALECHE OT DARVOTO SI

30

УМЕН ГУЩЕР

преди 10 години

на всички *** трябва да им се удари по един печат(петолъчка)на челата да се знае какви са *** и отдалече

29

да-да,ама не

преди 10 години

Не знам дали настоящият ни Президент някога е бил "ирландска пастирка"... но сега се доказва като зависим или като лобист.Типичен кадър на мутромилиционерската групировка ГЕРБ=БКП...Бог да пази България и никога повече комунизъм и ГЕРБеризъм.

28

Атакист

преди 10 години

Завещанието за България от Бойко Борисов-лицето Р. Плевнелиев е по-вредно дори от Герб! Само тотален молумник и дръвник като него може да има такива разсъждения! А може би и определени финансови интереси го подтикват да говори в такава посока!

27

Анонимен

преди 10 години

Тези подписали договорите трябва доживотен затвор.Цацаров къде си?и въпреки всичко ние можем да изгоним тези кърлежи,и да излезем от Ес пиявицата,но за целта трябва АТАКА да вземе властта-никой друг няма да го направи.До като тук вие защитавате Герб,Бсп,Дпс,Костов и други инженерни проекти-монополите са пак тук и пак ни ограбват,продават земята ни,тровят децата със ваксини,осакатяват ги,КЕМТРЕЙЛС пръска отрова в небето.Оная гласувала да дупчат за шистов газ и нелегалните имигранти са тук

26

стоян петров

преди 10 години

Ако махнем договорите на ГЕРБ, ще останат точно половината, които подписа тройната. А те са най-скъпи, не защото БСП искаше така, а защото тогава панелите тогава бяха много скъпи. И ако пък печелят толкова много, да им се направи одит и да се покажат печалбите им. Щото аз твърдя, че от производство на домати много се печели, почти като от индийски коноп.

25

UDO

преди 10 години

Герберастката *** Офшорлиев пак се изяви като пълен пухльо.

24

Анонимен

преди 10 години

Помачето го натиснаха да спасява спонсорите си.

23

стоян петров

преди 10 години

Добре, щом трябва викайте Путин. Н912апомнете му да не забрави и Путевица да вземе.

22

Анонимен

преди 10 години

Странно !Този подкрепяше протестиращите които са срещу олигархията, а той е защитник на тази същата олигархия ! Що за човек е Плевнята ? Плаща на протестиращите за да защитават неговият олигархичен кръг ! А и е странно защо тези същите протестиращи мълчат вмомента ?

21

стоян петров

преди 10 години

Доколкото аз разбирам, въпроса е принципен. Може ли да има закон със задна сила или не. Според мен не може да променяте условията по вече подписани и одобрени договори, след като в условията нищо не се е променило. Това, че всички *** го желаят не дава никаква правна аргументация на доводите. Бая ми *** Балкански иска да си ги менка както и когато му е удобно, но това не е справедливо. Доколкото си спомням той искаше и ЕРП-тата да секвестира, но парашутчето му не се отвори.

20

Анонимен

преди 10 години

До "23фотоволтаичната мафия" :D а въвеждането на таксата не е ли лобиране на въглищната, водната и т.н мафия , ЗАЩО тока от мините от водни централи не е обложен???

19

Опа

преди 10 години

До АнонименВнимание, атакист!