28

putnik

преди 10 години

Декларирането е по воля на деклариращия. Ако живеехме в правова държава щяхме да имаме право да впишем истината в декларациите си, а от НАП щяха да могат да преброят недоволните и да инициират корекция на положението!!!За съжаление живеем в посттоталитарна, саморазпадаща се мутро-република, където всички са равни, но някои са много по-равни! А смелостта на човека, да застане с името си и да заяви тази истина няма да бъде поощрена от никого. Това ни гарантира да бъдем поне толкова жалки и утре!

27

Анонимен

преди 10 години

То наистина да ти писне от ченгета,*** и чиновници. Кой от кой по-нагъл и гладен, общо гонят два милиона ***.

26

Балъци за милиони

преди 10 години

Данъците са за бедните! В България а и по принцип в света над 98% от богатите не плащат данъци! Освен това в България за неплащане на данъци глобите и наказанията са смешни. Ето например аз си работя в сивия сектор и за 2012г. 95 000 лева печалба. ако трябва да спазвам закона на 100% това значи да дам 30 000 на държавата. Това осигоровки, ддс, застраховки, данък доход, пенсионни..... да не съм луд!? Декларирам не повече от 5000 лева. А дори данъчните да ме хванат глобата е 1000-2000 лева.

25

neni4a

преди 10 години

Изключвам пост 12,който е на чиновник

24

neni4a

преди 10 години

Явно минусите се раздават от някой чиновник и/или подобни дето са на сладка държавна службица,инак не виждам,кой нормален човек не би се съгласил с постовете

23

Наблюдател

преди 10 години

.....за това драги данъкоплатци не се церомонете с НАП

22

Наблюдател

преди 10 години

НАП очевидно не си падат по истината

21

баба пена

преди 10 години

Много правилно е писал човека.Всички ние ги издържаме тия ***.

20

neni4a

преди 10 години

До Да бъде призната! 20 Абсолютно съм съгласен. Ама масово да се подават подобни декларации в знак на протест. Всичките те са лапачи и нищо не правят.

19

неанонимен

преди 10 години

До wwowwwне комплексиран нещастнико! те са работили цял живот, за да получават сега мизерни пенсии. аман от такива като теб

18

Да бъде призната!

преди 10 години

И защо са върнали на Г-н Минчев декларацията за доходите? Да не би случайно да е с невярно съдържание? Напълно вярно съдържание и трябва да бъде приета, като посочените правилно разходи трябва да бъдат признати, защото са действителни.

17

Анонимен

преди 10 години

В онази приказка едно дете казало " Царят е гол"! Ама той наистина е гол завикали най-накрая от всички страни.

16

wwowww

преди 10 години

I cjl kup pensioneri.

15

винаги виновен

преди 10 години

Видно е че не е вписал данни с невярно съдържание.Що тогава му я връщат???Нали в нея се пишат само верни неща.

14

абсалютно

преди 10 години

ТОЧНО Е ТАКА,НО НИКОЙ НЕ СМЕЕ,ЗАЩОТО ЩЕ ГО ПОГНАТ КОРУМПИРАНИ ЧЕНГЕТА,НАВСЯКЪДЕ Е ТАКА САМО ЧОВЕКА ОТ СТАРА ЗАГОРА СЕ ОСМЕЛИЛ ДА КАЖЕ ИСТИНАТА,.

13

Язе

преди 10 години

До АлексБавен им е нетът :D

12

Алекс

преди 10 години

Е, това е "новина" от преди 5 години...Въртя се из цяла България и й се смяхме.Явно само до вас е стигнала чак сега :)

11

Анонимен

преди 10 години

Бе аре стига с глупостите , издържам правителство и чиновници - все едно тея хора не работят ами само лапат твоите пари. Време е да се спре с митовете и легендите в тая държава. За 9 години работа с държавната администрация съм видял много. Убедих се че има и много добри хора професионалисти които бачкат здраво и на 100%. Проблема е че няма механизъм с който да се изхвърли плявата. Както в частната фирма могат да те изгонят примерно.

10

Трудовакь

преди 10 години

Този фокус на данъчните господин Минчев им скрои още през 2011 г., с подадената от него декларация по чл. 50 от ЗДДФЛ за доходите, получени от него през 2010 година. Това стара новина ли е или господин Минчев отново е изненадал нашите скъпи приятели от НАП ?!

9

ставри

преди 10 години

Когато напишеш истината не ти вярват.