63

Х

преди 10 години

КАДИЕВ И ЗА ПЕЕВСКИ ГОВОРЕШЕ ТАКА,НО ПОСЛЕ ГЛАСУВА КАКТО РЕШИ ПАРТИЯТА.ДРЪН,ДРЪН ,ЧЕ ПЛЯС

62

Извод!

преди 10 години

По-добре Русия отколкото Америка, и двата лагера ги видяхме фактите са на лице!!!!!!!!!!!

61

наблюдател

преди 10 години

Кадиев е мултак, свързан с ДС и олигархията. На такива хора не може да се вярва

60

Баш комунист

преди 10 години

Другари, нека си припомним герба от славното минало (когато се преизпълняваха петилетки, нямаше престъпления /чак се налагаше да арестуваме невинни хора, за да пълним конц-лагерите/ и всеки имаше работа /тип аз се правя, че работя; те се правят, че ми плащат/). По-специално се сетете за слогана 681-1944... Вече схващате ли смисъла му? Който е направил асоциация с надгробен надпис, печели червена везда ;)

59

dp

преди 10 години

Тоя модел ги пробутваха по тодорживково време под името "инакомислещи"....Баси безнадеждното гето е БГ, съветски съюз може да няма ама тук си остана съветска република.

58

Ben Gan

преди 10 години

Мразя Бсп, винаги съм го мразил и ще го мразя. Но г-н Кадиев ми прави впечатление, че говори много разумно последната 1 година. Или поне оттогава го забелязвам. Според мен така трябва да се издига в политиката. Чрез диалог. Виждам този човек като лидер на партията си. И се надявам да видим партията като модерна левица. Каквато дори аз желая да има. Защото като цели, вътрешно винаги съм бил социалист. Но БСП в момента не е социална партия, нито пък лява.

57

до 58

преди 10 години

И след втори избори пак никой няма да има мнозинство, пак ще боксува всичко. Хората са разделени на комунисти и гербери , на Провинция и София, на Красиви, Интелигентни и на Грозни и неграмотни.Не мой се оправим.

56

ognyanz

преди 10 години

Никоя партия, която няма самостоятелно мнозинство не може сама да контролира комисиите в парламента. На Кадиев това би трябвало да му е ясно, а също и това, че с тия приказки вреди и на БСП и на ДПС, а на практика налива вода в мелницата на ГЕРБ. Да си припомни поговорката "Прекаления светец и богу не е драг".

55

БГ шаматароци

преди 10 години

Кво се радвате на Кадиев бе раята, в "лице в лице" по бтв си призна че жена му вади един милион на месец от ток!

54

Цокова

преди 10 години

Като правя предварителното уточнение, че никога не съм била и няма да стана симпатизант на БКП/БСП, радвам се, че в "червените" редици има хора като Кадиев, които имат смелостта да изразят по-друго мнение от това на мнозинството си. А фактът, че ДПС владее по-голямата част от важните комисии в НС и ръководството на важни отрасли в държавата, областните ръководства по места, говори само за едно - БСП е готова да е мандатоносител на всякаква цена. Факт, който Станишев отрича.

53

Привърженик на БСП

преди 10 години

Кадиев е предател, а предателите още Левски е казал какво заслужават! Незнам защо Станишев го търпи още така да ни излага и да говори против партията! За него втори парламент няма да има.***!

52

окадена тиква

преди 10 години

Този Кадиев защо не се пресели в групата на Герб и да се успокои най-после?

51

Анонимен

преди 10 години

На тоя жена му взима по 1 000 000 на месец от търговия с ток

50

Анонимен

преди 10 години

Я имало и честни хора сред престъпницте от БСП и ДПС. Или не само се преструва на честен за да прилапа още от народната баница. Или пък дърдори това което иска да чуем, но тайно прави точно обратното за да задържи на власт некадърното правителство. Как да му повярвам, след като е гласувал за пеевски? Как да му повярвам когато е съучастник в унищожаването на родина ми? Как да му вярвам след като е в НС където случайни няма и гласуването се купува на цена 100 хил.евра на глас?

49

Анонимен

преди 10 години

Само на мен ли ми се струва, че БСП изведнъж станаха много принципни, като "напазаруваха" двама ГЕРБери? Като не им трябва вече Боленчо, решиха да спазват принципи и морал...

48

ставри

преди 10 години

"Според Кадиев не е нормално всички икономически комисии в парламента и цялата законодателна политика в тази област да се контролира от ДПС."Късно е либе за китка,пуснахте духа от бутилката.Сега ще си сърбате попарата.Ама лошото е че всичко прехвърляте на народа,а вие гледате да крадете по много и по много.

47

Мазнислав

преди 10 години

До Z По-скоро е в стойка партер. Въпроса е , колко още може да издържи без вазелин ?

46

Анонимен

преди 10 години

Кадиев, в БСП има много стойностни хора, но ти не си от тях. Все повече започваш да ми приличаш на един друг дето му викат Бойко Тиквата. Той се опитваше да стои на два стола, а с тея, а с онея, накрая за "благодарност" дето му дадоха шанс комунистите получиха едно голямо недоразумение и огромна кадрова грешка. Та ти си същия "Аз съм с вас, ама и от другите не се отказвам". Аман от такива като тебе. Заеми мъжка позиция и не бъди ***, незнам защо още от Позитано те траят.

45

ognyanz

преди 10 години

До z: Когато спреш да мислиш първосигнално в стила на "Долу тези, а горе онези" може сам да намериш отговори на въпросите си. Има неща, много по-важни от издънките на Сидеров, като например да се отлепим от дъното след трите и половина години Дянковщина, да се стабилизира тенденцията за ръст на икономиката и оттам за подобряване на живота на повече хора. Това е важното, а Сидеров прави шоу, защото си мисли, че така се прави политика.

44

Анонимен

преди 10 години

Браво Кадиев! Обясни го и на Станишев !