47

Toj

преди 10 години

Do BG: Za bitcoins li stava duma? Q razkaji

46

BG

преди 10 години

До hahaДразни те, понеже си с робско мислене (без да се обиждаш). Парите със сигурност не ти стигат и по-специално в частта с храната - доплащаш със здравето си, купувайки евтини неща.

45

Серж

преди 10 години

Язък, че не се търсят ватмани.

44

haha

преди 10 години

Просто понякога ме дразни нахалството и алчноста на някои хора. Претенции много, а насреща нищо.

43

haha

преди 10 години

Ами нашия доход на месец е около 700 лева като сме двама човека, и мога да кажа че живеем повече от прилично. Гладен не съм останал, плащам си сметките, имаме пари и за кино, и за заведения и за други удоволствия. Не мога да каже че изпитвам някакви лишения, за щастие. Не знам някои хора как така гладуват с такива пари. За Пловдив става въпрос.

42

stanick

преди 10 години

Клисарова изкарай курса за стругари дай пример!

41

BG

преди 10 години

До hahaБухахахаха, аз тия 650 лева с една средна ръка видеокарта ги изкарах за един месец без да работя. Компютърът само си върви и картата си "копа". Извън София хората се спукват от бач два месеца за тия пари. Ти продължавай да търсиш балъци. Щом има навити за тия трохи. Достатъчна заплата било...хахахахах

40

нямам

преди 10 години

haha, всъщност haho.... Ти си за връване бе, човек?!:)

39

нямам

преди 10 години

haha, всъщност haho.... Ти си за връване бе, човек?!:)

38

ddd

преди 10 години

Аз съм лекар със специалност по хирургия,но майка ми и баща ми не са професори по хирургия и затова работа за мен чак в Каспичан за 600лв.Айде нема нужда .Ще работя като друг вид лекар.

37

haha

преди 10 години

Брей, какви са тези изисквания бе? 2000 лева заплата, не знам си какво... а компаньонка, гъвкаво работно време, таблет, 2 месеца платен отпуск не искате ли? 650 лева са си напълно достатъчна заплата за 1 човек в България. А емигрират само жалките и продажни хора.

36

Анонимен

преди 10 години

Качеството на обучението падна драстично.Не може учителите да треперят когато пишат двойка.Внучката ми е втори клас във Франция.Останаха за слаб успех в техен първи две деца.Перефразирана мисълта на Бисмарк че успеха на бойното поле се кове в класната стая би изглеждала така ПРОСПЕРИТЕТА НА ЕДНА НАЦИЯ СЕ РЕШАВА В КЛАСНАТА СТАЯ.Задължително образование и жестоки санкции за децата или родителите ако не се учи.

35

tony

преди 10 години

До 30 Колега и аз съм на абсолютно същото положение и мислене като Вас. А вдигнаха данъците, а съм си бил дузпата. BTW аз съм от ония умните и красивите дето протестираха лятото за да правят смях и да им се чудят *** за какво ли протестират. Е сега вижте бай ви Воленчо какви ги върши и ще разберете. Айде със здраве и му мислете кой ще ви издържа след 2-3 години, когато и аз и другите като нас с колега 30 си бият дузпата.

34

vesko02

преди 10 години

Откакто сме в ЕС непрекъснато се променят стратегии,концепции и планове които струват много скъпо и накрая завършват плачевно ,естествено с одобрението на управляващите ,които и да са в момента.Кой каквото и да обяснява просто едни пари си намират нови стопани без каквато и да е обществена полза.Това се отнася не само за образованието.Ако попитате крадците, любимата им теория е свързана българската народопсихология. сихологи

33

газена лампа

преди 10 години

Това нещо, дето наричаме с помпозните думи "образование" е поредният механизъм в стил надлъгваница, защото:1. Отношението към хората, решили да се обучават е архаично и комплексарско в повечето така наречени университети.2. Алгоритъмът ако прекъснеш или се затрудниш е *** и цели да те накаже със смешен кандидатстудентски изпит нищо, че може да си четвърти курс вече.3. Преподавателите, титулувани с помпозни титли в повечето случаи нямат понятие от истинската практика и говорят наизуст.

32

BIX

преди 10 години

Мани то..... ами че ще става и по зле!!!!!!

31

ceci_

преди 10 години

До ЦървуляToчно така, нещо не са споменали заплащането за толкова силно търсените специалности.

30

v140

преди 10 години

В момента съм 5ти курс в УАСГ и мога да ви кажа, че работа НЯМА. Защо да работя по специалността за 600 лева, като мога да работя в кол център за 1000?

29

(:

преди 10 години

Търсят се ама нема!Къде кой по-свестен е забегнал отдавна! Само неудачниците останаха да "оправят" бегетото и *** (:

28

Анонимен

преди 10 години

Аз съм инженер с 4000лв заплата на месец. Проблема не са ми парите ами управляващите. Смятам да емигрирам, защото ми писна от настоящето правителство. Само слушам как ще ми вдигат данъците за да храня ***. 800 лв на месец плащам на държавата като данъци на месец и комунистите говорят как ще ми правят данъка 15 процента. В Германия ще плащам по-висок данък но поне няма да съжителствам с *** и комунисти които живеят на мой гръб.