198

Срам ме е

преди 10 години

Срам ме е че съм българин.

197

Анонимен

преди 10 години

Тоя *** е буквално за лудницата

196

г-н Тау

преди 10 години

До Kolioискаш да кажеш ,че при оставка на кабинета и назначаване на нови избори при които бат боко ще се завърне на бял кон вдигащ къчове на син* фон ще дойде новият морал и БГ ще просперира...я виж в окото ми плуват ли параходи?;)

195

Kolio

преди 10 години

Според мен Сидеров не е ***, а поведението му се дължи на използването на наркотични вещества или някакви лекарства. За няколко години мозъкът му е станал на пихтия и съвсем не знае къде се намира. Задължителни Миков трябва да му назначи някакво лечение, инак ще повлече коалицията към упадък : ))). Така имаме шансове за нови избори. Успех!

194

Анонимен

преди 10 години

Много ясно , че тези които са край него ще го защитават със цената на всичко.Защото той е тяхната "ракета - носител".Ако падне.............отиват си и те .........безвъзвратно.

193

Стар Краставичар

преди 10 години

Клоунадата няма край !...кукловодите доволни.

192

г-н Тау

преди 10 години

До До Г-жа тау209...поздрави майка си от мен

191

г-н Тау

преди 10 години

До Галинаа според теб ,Галина ,хората нямат ли право да гласуват за Атака и изобщо може би има някакви строго насочени политически коридори според теб,в които всички ние трябва да шляпаме и да се съгласяваме с това ,с което ни манипулират корумпираните медии...не смятам,че съм *** и правото ми да си дам гласа за която и да е политическа партия си е само мое...предстоят избори..идете гласувайте и това ще бъде най-стойностния ви коментар за политическата обстановка в БГ..,обзалагам се!

190

До Г-жа тау

преди 10 години

Уважаема госпожо, голямият клотор не ви прави мъж, разберете го. Разбираме , че сте "различни" но не можете да сте по различни отколкото сте.

189

Martin

преди 10 години

Predatel! Za takiva besilo!

188

Галина

преди 10 години

Сидеров наистина е ***, а останалите от свитата му - лакеи. Не е нормално това поведение и дано вече да си "намери майстора". Защо има още хора, които гласуват за Атака.

187

Анонимен

преди 10 години

Че те от край време се чувстват всички безнаказани и с право. Ако не беше така изобщо нямаше да сте бедни, унижени и обречени. Безнаказани са цялата шайка, назначила друга шайка наречени съдебна система и още няколко шайки "журналисти" , "социолози" "нтелигенция" заради панделките "професор" " академик" "артист" и т.т., които са си окачили. Така ще е и с децата ви и с внуците ви , докато не потърсите сметка за безчинствата , грабежите и униженията. В противен случай ще сте си потомствени роби.

186

г-н Тау

преди 10 години

начукайте си го ,паляци...Атака,форевър!

185

г-н Тау

преди 10 години

До dragkoепитета"***" наистина е в синхрон с мундира на дядо ви...предполагам...бъзикам се,градко дядо ти не може да е имал подобен мундир защото е бил най-обикновен селянин ,като теб...нали,брат?!

184

до г-н Бау

преди 10 години

Кой ще изпукаш бе, малък ***? Сигурно си същия мини-мишок като твоят сутеньор сидеров, на едно момче се хвърлят 20 човека, хахаха! С кеф бих го напсувал и бих разбил свинската физиономия на кучето му чукулов, всички се големи пъзльовци, страха от шамари им е изписан на лицата! :D :D :D

183

Ани

преди 10 години

Ало,депутати от парламента,докога ще търпите този ***.Той няма място там!!!

182

dragko

преди 10 години

Сидеров,вие сте голям ***!Имали сте късмет че не съм бил в автобуса или в самолета!***!

181

г-н Тау

преди 10 години

До от Българиясамо обиди,нищо съществено...и какво очаквате от това,***..може би вие сте носители на така бленувания нов морал?!....разсмивате ме чистосърдечно...нещастници!

180

nemam nervi

преди 10 години

Искам да видя това джудже със свален имунитет и тогава ще се чувства като със свалени ***

179

от България

преди 10 години

*** ти си *** бе Сидеров ... нещо по-лошо, ти си *** албинос! Като ония опитни бели мишки ... мишка си напрактика и характерът ти е миши, а същевременно не си като истинските мишки, дори не си голям и страшен като съсел, а си просто едно бяло мишле, което си мисли, че е нещо, а реално си НИКОЙ!