181

Анонимен

преди 10 години

Тия малките дребни мъжленца са явно най-подлите и жалки човеченца сред хората.

180

Анонимен

преди 10 години

tazi prestypna banda na4elo s beli vojd , dokato dyrji na vlast drugata po goliama mafia nishto nikoi niama da i napravi

179

Ива

преди 10 години

Е тия вече от Атака започнаха да се държат като хулигани.Съжелявам че съм гласувала за тях.

178

Въпрос

преди 10 години

Как е възможно хобитът Сидероглу да бие някой въобще, чак и полицай? Та той е лилипут!

177

kalinkamalinka

преди 10 години

Тоя награби милиони, които му докараха и младата любовница и си помисли ,че всичко му е позволено.

176

ДО КОМЕНТАР 196 - Много добър коментар , Друже !!!!! Определено споделям мнението ти !!!!.............. :) :) :) :)

175

:)

преди 10 години

До ГражданинътКарбовскиАтакуват само Волен, защото тази роля са му дали кукловодите. Отвлича гласове на хора, които никога не биха гласували за БСП и ДПС, а после ги дава точно на тези две партии. През останалото време прави скандали и цирк за заблуда. Шут на хората, които наистина дърпат конците, това е Волен - естествено не го прави безплатно.

174

Joro

преди 10 години

До ГражданинътКарбовскиe kakuv prut e slojil.nali sa koaliciq s DPS.kukla na konci i peshka na kgb si e toq ***!

173

vesko02

преди 10 години

Като че ли протестиращите са по безобидни от Сидеров.Толкова сили срещу студенти ,а ударите откъде дойдоха за МВР

172

какво значение има

преди 10 години

ТЕМИ ЗА: за отвличане на вниманието, за раздумка и празно хабене на енергия и приказки, за отдушник на гняв, за разделяне и поляризация на обществото, повишаване на цени - скандалите на Волен Сидеров, "закъсненията" на спешна помощ, набезите и скандали на роми, за и против тютюнопушенето. Някои теми се изтъркват и се намират нови и свежи.

Що АТАКУВАТ главно Сидеров? Айде да ми кажете тук , а?!?! Явно колкото и да е лош.... и да се води ЛОШ от поръчковите медии във вашите очи........ все пак се опитва по някакъв начин да сложи ПРЪТ В КОЛЕЛОТО НА АБСОЛЮТНАТА ТУРСКА И МЮСЮЛМАНСКА ИНВАЗИЯ В МАЙКА БЪЛГАРИЯ............ И тези , които отдавна са ни продали , искат да му подлеят вода чрез редица "АКТИВНИ МЕРОПРИЯТИЯ" както се наричат............. :( :( :( :(

170

Ботьо

преди 10 години

Волене, велик си! Волен президент! Смачкай ги мишките долни!

......Че Сидеров НЕ Е цвете за мирисане...... то е ясно! Явно си пада по младите гаджета тип "Деница Гаджева" ;) и по хубавия начин на живот с Народни пари ( Париж,Куба.....) Но айде да ми кажете между тия 240 тулупа в така нареченото "Народно Събрание" НЕ СА ли поне 200 като него точно?!?!.... Защо АТАКУВАТ главно и само него искам да знам?!?! Що не атакуват така примерно костюмчетата,обувчиците и чантичките за по няколко хилядарки всеки на Майчето Манолова или "Хидроинженера" Ахмедчо Доган,а?!

168

?!?

преди 10 години

Когато Цацаров стана главен прокурор обеща да няма повече обвинения срещу неизвестен извършител, ама в този случай маи е прав, тоз сидеров, кой беше.?

167

Бай Кольо

преди 10 години

Абе как си я представяте тая работа да му отнемат имунитета на ненормалния Сидер-оглу?! Кой ще посмее- НАЛИ НА НЕГОВИЯ предателски глас се крепи цялото правителство барабар с глав прокурора?!Без ез него НЕ МОГАТ нито БСП,нито ДПС,нали ако той не ги подкрепя те падат и повече НЯМА да се видят в правителство,НЯМА повече да си пълнят гушките за наша сметка!Затова Станишевци,Местановци,прокурори се правят на разсеяни,а ще го "отнесе" уда реният полицай за срам и вечен позор на управляващите-ОСТАВКА

166

tribun

преди 10 години

Може ли някой да ми обясни,как така една националистическа партия ,за каквато се представя ,,Атака" подкрепя назначаването на хора от ДПС,мълчаливата подкрепа на АТАКА за правителството на БСП и ДПС,значи само едно,трите партии работят заедно и взаимно си разпределят уж ,,постната пица Дянков",явно не е толкова постна щом си позволяват да обикалят целия свят, освен високопарни приказки от Атака нищо друго не очаквайте.

165

EU citizen

преди 10 години

Йовчев веднага да уволни полицая и да го даде под съд. Дали сме му фуражка и палка, за да всява респект, а не да го бие некво джудже 50 кила с мокри дрехи.

164

Анонимен

преди 10 години

Като се замисля единствено Жорж Ганчев се държеше по същия начин... и той завалията не беше в час ;-))))

163

мишо

преди 10 години

браво сидерефенди ако се срещнем щете почерпя едно питие.така му се полага на БЪЛГАРСКИЯ ИЗБИРАТЕЛ браво ага ефендисидер те така или иначе се избиват -помогни им ити османски владетелю сидероглу там е тяхната крепост варна от там тръгна свободата миналата година.браво на челмата сидерефенди

162

Анонимен

преди 10 години

A за новия закон които смятат да гласуват чухте ли " ако снимаш депутат без негово съгласие, до 1 година затвор". Нашите депутати май са ходили до северна корея, на обучение.