23

Анонимен

преди 10 години

"От зори до мрак работи, евроизборите спечели" е късметчето от баницата на СтанишевИ КАКВО ТОЛКОВА РАБОТИ КАТО НЯМА 1 ДЕН ТРУДОВ СТАЖ. ЖАЛЪК *** ,НЕ СЕ ЛИ НАЯДЕ

22

Варна

преди 10 години

Как по-чотно , като теглите милиарди за да има , какво да крадете , а ние да плащаме????

21

абориген

преди 10 години

До АнонименА хората като теб къде са били?:) Може би са работели "слушалки"? Прочее, ти за какво си? За БСП, за хилядите партии в *** или за ред и дисциплина? Да, редът и дисциплината доста често се налагат с бой, че и с кръв. С блага дума нищо не се получава, особено с народ като нашия. Последното важи и за ***. Та би ли ми казал по какъв начин виждаш управлението на страната ни? Говоря за ефективно, а не за станишевско-бойковско-доганско. Благодаря предварително.

20

are_kulata

преди 10 години

Koeто и правителство да дойде, ще е кукла на МВФ, СБ и Ротшилдовата лихварска империя.БСП дава някакъв сигнал за отпор, но според мен е само фасада, за задъжане на про-руския електорат.Нека плитките ГЕЙБераасти знаят, че *** са болшевиките, евреите от Европа, общество от банкери и финансови спекуланти и техните играчиЛейба Бронщайн(Троцки)Мордекай Леви(Маркс)ЛенинТези на който се дупи Тиквова са комунистите,там в Брюксел и ФранкфуртПутин е най-големия анти-комунистТъпата тиква лае

19

борец

преди 10 години

А къде спаха 6 месеца досега?

18

Анонимен

преди 10 години

Сергейче, юначеБългария ще плачеа ти ще си пак веселкато шеф в Брюксели няма да ти пукаче ни оставяш в ***

17

светла

преди 10 години

Новата тактика на БСП е следната: В случай че изявен член на БСп прицени , че не може да те накара да гласуваш за партията -майка , се опитва да те откаже въобще от гласуване, с мотива че е разочарован и няма да гласува. Баламите се връзват.Това им е тактиката , към хората несъгласни с тяхната политика и партия.

16

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА ТУРСКО ЧЕРВЕНИ ***!!!

15

Анонимен

преди 10 години

Простащината край няма!

14

абориген

преди 10 години

А е имало времена, в които комунистическите партии са били забранени. Даже е имало времена, в които всички партии са били забранени. ... Все по-силно ме завладява носталгията.

13

Sekom

преди 10 години

Те си сложили за късмети в баницата листчета с написани на тях мечтите им и се радват. Защо не сложихте разнородни версии да видим какво ще ви се падне. А може би ги е било страх?

12

Черен Петър

преди 10 години

След края на БКП-БСП ще започне възраждането на България.

11

Жорето

преди 10 години

Червената хунта може да краде ,лъже и да дава празни обещания.Оставка

10

4321

преди 10 години

И отделно - защо БКП засекретиха доклада "Добрев", който посочва конкретните имена, банки и фирми източвали държавата в периода 1990-1996? Защо БСП позволи и покровителства бутафорни частни банки да източват държавната хазна и парите на обикновените българи? Всичко това се повтаря и днес, но под друга форма. Станишката се пери, че бил социален. На цената на какво? Тегли по милиярд всеки месец, при положение че сме икономика която потъва. Кому е нужно това, кой ще плати цената?

9

Анонимен

преди 10 години

Не, не мога да издържа вече, трябва да ги избием! Плаче ми се като ги слушам и още повече ми се плаче като гледам колко хора им се връзват. Това не може да продължава вечно! Като се върнат от почивка е време да ги посрещнем с паветата!

8

Гого

преди 10 години

***!

7

Анонимен

преди 10 години

Как мазно се е ухилило съселчето грозно

6

4321

преди 10 години

БСП дължат много отговори на важни за обществото въпроси. Защо Андрей Луканов фалира България през 1990-та? Кой създаде организираната престъпност, и кога ще му бъде потърсена сметка? Кой дърпаше конците на Жан Виденов, под натиска на коИ БНБ издаваше лицензи на съмнителни банкови институции? Кой и защо спретна тази убийствена хиперинфлация, кой разпродаде българската индустрия в периода 1990-1998? Всичките тези са от БКП, имената бързо да се кажат и да се изправят на съд!

5

a

преди 10 години

Искам да гласувам за евродепутати, защото те ще работят още по-всеотдайно за нас и затова ще получават още по-добри заплатки. Да изберем наще евродепутати, за да могат да получават евродепутатските заплати. Нека всички задължително да гласуват за евродепутати. ако не изберем евродепутати кой ще получава евродепутаските заплати?

4

Румен

преди 10 години

Вероятно ще си остане само с късмета от баницата, въпреки, че се кани за истинската "баничка" на евродепутатит..., но знае ли човек, в България има мнооого чугунени, червени *** и ***. И едните и другите за кебапчета, 10 лв. или друга облага са готови да продадат и родителите си....пример-Павлик Морозов, и предходни избори в България.