14

до 12

преди 10 години

Ако Англия излезе от ЕС, нормално е и английският език да бъде прекратен за официален за ЕС.-Английският е световен език заради САЩ, не Англия. ЕС може да реформира английския като го направи фонетичен и го модернизира. Така ще имаме общ европейски език, който също е и световен език. За да е силна, Европа трябва да има общ език, който да се владее от всички граждани на новата империя на планетата - ЕС, който сега е най-силната икономика в света. Скоро ще има най-мощната армия, наука и т.н.

13

ВG-GB

преди 10 години

Да се махат.Където мине GB турист трева не никне.В Испания изкупиха имоти вдигайки цените, Посе това стана и тук.А не се оплакват че педофилите им доидоха при нас заедно с пияните туристи.Трябва национална стратегия. Всеки *** да може да получава от Социалните и безплатен еднопосочен билет заGB.Поне малко да им заздравът гена. Щото бозавата Милейди си пада по *** ,,Българи''.

12

Анонимен

преди 10 години

Бившия соц лагер вече е зверски ограбен и унищожен без война,благодарение на всички корумпирани политици. Време е за разпадане на този измислен евросъюз.

11

Анонимен

преди 10 години

Англия е пт водещите икономики и махането и ще е крах за ЕС.

10

Анонимен

преди 10 години

Ако Англия излезе от ЕС, нормално е и английският език да бъде прекратен за официален за ЕС.Интересна ситуация за мултиезичният Вавилонски ЕС.

9

Debora1

преди 10 години

Ne zabraviaite che choveshkia elit na planetata Zemia tova sa anglo-saksoncite.

8

Дедо Гаджа

преди 10 години

Този, който определя ЕС за 4ти Райх, явно не е добре запознат добре със съветският такъв. Никой няма да отрече, че германците са трудолюбив, работлив и най-вече дисциплиниран народ. Това е причината Германия да е икономическия локомотив в Европа. Там за чиновниците няма над 140 неработни дни както в България, няма съботници, няма лихви за потребителите от над 9 % и т.н. България за сметка на това е "Страната на чудесата" - бедна, но тук се живее с кеф!

7

Анонимен

преди 10 години

Съгласен съм с 6.

6

иванов

преди 10 години

визи и мита

5

4тия Райх

преди 10 години

Нормално, англичаните не искат да са част от 4тия Райх, който германците правят в Европа.... Преди 70 години не успяха с оръжия, но сега ще успеят политически и икономически.

4

Вън!

преди 10 години

Да се махат, така или иначе те са спирачка от край време. ДЪржавите от ЕС искат по-голямо обединиение, обща икономическа и военна политика, това е невъзможно докато Англия е в ЕС.

3

ODESSA

преди 10 години

Англия вън от EU. Прибирайте си *** от бившите колонии. За всяко рижаво пияно прасе при желание да посети страна членка на EU виза.

2

Тръба

преди 10 години

Искам катун и горящи гуми в двореца на кралицата. Мощни кИчеци и маанета. Каруца-бакър-Белканто.

1

Лъжи и измами

преди 10 години

Ами така е не щото британците са лоши а защото чиновниците в Брюксел не работят за хората а за нечии други интереси.