37

Kaleko Aleko

преди 10 години

Кънчо Стойчев заедно с Андрей Райчев е собственик на голф игрището Блек Си Рама. Толкова за безпристрастната БГ социология.Боко и Серго си играят на социологически проучвания, а междувременно даже бежанците не искат да живеят в България.

36

Petko78

преди 10 години

a boiko i zvetelina borislavova ne sa???? ------------------------------------Не, не са.

35

вашта М.

преди 10 години

Тея "социолози" щом ги публикуват в на Делянчо "свинска страст" Пеевски са издухани стари ***. От мене протести до дупка. Спокойствие за мафията НЯМА да има.

34

muzaka

преди 10 години

Не зная от къде авторката Стела е взела материали за статията си ,но всички българи обединени по някакъв начин в различни сдружения и интереси имаме договорка за национална стачка за да изметем негодниците от парламента и си подредим държавата.Считам ,че до края на м. февруари ще се насрочи датата.Никой няма да търпи такива тикви, червени маламурници, психично болни и всякаква ***.Така,че да стягаме редиците.

33

Анонимен

преди 10 години

До зцжa boiko i zvetelina borislavova ne sa????

32

зцж

преди 10 години

Карайте се, Станишев отдавна вече е милионер в евро.

31

извод

преди 10 години

Герб направи толкова мръсотии на България и гражданите колкото всички партии заедно не са направили за целия преход!

30

Според мен

преди 10 години

Според мен и наблюденията ми в момента БСП и ГЕРБ са на кантар с лек превес ми се струва на БСП!След едни избори пак никой няма да има мнозинство! Така че стига се препирайте,няма победители:)

29

БлаБла

преди 10 години

Каквито гласуващите, такива и управляващите. Хора, гласувайте. Не може само да мрънкате, че всички били едни и същи. Избирате си едни, които според вас ще ви бранят интереса и пускате за тях. Иначе бесни страшни пенсии, *** и турци ще ви определят бъдещето.

28

Хиляди благодарности

преди 10 години

на сайта за това, че вече цели 5 дни няма снимки и статии за Бойко Борисов и Цветан Цветанов!Ако продължавате така, само тук ще си чета новините!

27

Николов

преди 10 години

Тази изкривена реалност е само в главите на постоянните социолози, отдадени безотказно на БСП и техните сателити. Манипулациите не са спрели нито за миг. Голям страх ги тресе управляващите въпреки постоянната подкрепа на ДС. Започвам да си мисля, че в ЕС си нямат представа за нивото на корупцията у нас. Видов ден наближава обаче. Тежко им на безочливите и крадливите, които през последните 20 години съсипаха България.

26

Анонимен

преди 10 години

Колко завода още ще закриете ? Че то останали ли нещо от БГ *** турци и умиращи пенсионери! Има ли разлика между ГЕРБ и БСП все партии от бивши комунисти апаратчици! Справихте се отлично с унищожението на България малко и остана Важно е че си напълнихте джобовете сметките ви в кипърски автстрийски швейцарски банки са ви пълни ...майната на България и народа и

25

avenir

преди 10 години

Европарламентът ли Ви натресе тройната коалиция, да краде на поразия и с част от откраднатото от Вас, сега вече като външни инвестиции да бетонира Черноморието и Пирин ?Европарламентът ли Ви поръча сега още един път пак от същото с "експертите" на Орешарски, кой специалист по черепи, кой по синтаксис, кой по "страхуване" ?И дебилният народ им се радва и ги тачи, АПЛОДИРА ГИ И СИ УМИРА ТИХО, В САМОТА !

24

Анонимен

преди 10 години

аре стига будалкане:за да има избори(парламентарни), требе 3 месеца сл.кабинет на ББ, които да извърши техподготвка на всички избори.кодекса не е готов!а ББ се отказа за 2017 година-требе да подготви екипите и напечата бюлетините!!!!!!!!

23

Anon

преди 10 години

Говорете си, не ми пречите, господа платени клакьори... Опа, "социолози" имах предвид. Изборите да дойдат, да ми падне бюлетина в ръката, ще ви изгласувам и вас, и вашите господари, в небитието. Оставка!

22

Анонимен

преди 10 години

на 2 човека никога не може да угодиш като сложим и *** протести ще има винаги

21

До пионер

преди 10 години

Че лошо ли беше??? Аз съм запомнил онова време само с добро! Зле беше за мошениците ,крадците,лентяите ,тези които искаха лесно да забогатеят....,за тях беше зле,Тодор Живков такива *** ги тикаше в Белене! А сега тези *** са на почит и модел за подражание и никой не може дори да ги осъди за кражбите и мошеничествата!Да, беше хубаво тогава макар че карах москвич, хората бяха усмихнати, улиците цветущи,имаше навсякъде смях и глъчка! А сега ? Сиво,сиво, хората полудяха, самоубиват се, въоб

20

Крумова

преди 10 години

Кънчо Стойчев още не е изтрезнял !Привижда му се стабилно правителство и цял мандат за комунистите.Лапай,Кънчо ,лапай,че не се знае твоите другари до кога са на власт!

19

Анонимен

преди 10 години

Днес беше толкова студено, че даже бил забелязан политик бръкнал в собствените си джобове...

18

пионер

преди 10 години

Кабинета ни води по светлия път към обединение с Русия и връщането на СССР. Искам си обратно москвичите, телевизорите "Рубин", опашките за банани и портокали, промиването на мозъци, манифестациите за 1 Май, изучаването на руския химн в училищата. Не искам да съм свободен, искам да ме е страх да говоря, искам да има доносници, искам в магазините да има само сол и мляко, а всичко останало да е с връзки. Искам див Комунизъм, да служа на партията и Русия да започне ядрена война