27

ProstoTAKA

преди 10 години

Като го представяте като "преподавателят по конституционно право Георги Близнашки", вметнете и едно "съветника на Президента Плевнелиев", та да е ясно защо ще продължът протестите !!!

26

Анонимен

преди 10 години

Tozi izmislen profesor koito "podkrepq ranbobudnite, umni, inteligentni iznae6ti studenti" ako ne be izritan ot komunqgite 6te6e da e v BSP i da lapa.No sega ne moge da lapka i mina na stranata na stuyudentite, belkim se oblaji s ne6to!! Ega ti, do v4era komunqga a dnes protestira6t!?!?! Sigurno o4akva ako se oburne pala4inkata da vzeme nekoe tlusto mestence.I kakvo kato protestirat, kakvo predlagat -Agenta BUDA li ili Cvetanov i Fidosova?Kude bqha 3.5 god.kogato BUDA ni razkata maikata

25

Куроландес

преди 10 години

Много ми е смешно, като чета как герберастите възхваляват пордния ренегат, отцепил се от партията-майка.Да не забравяме, че и самият им Вожд е такъв, а не само той. Списъкът е повече от дълъг - Цветанов, Цачева, Фидосова, Мозъка, Мършата ... и въобще всички, които са над 40 годишни.

24

shark

преди 10 години

Каквото и да бърборят,пари в държавата няма. Другарите ги изнесоха и сега на знам какъв капитализъм ще развиват тук. Виждам България,като една територия ,през която ще се минава само,транзитна територия. Самоунищожихме се за съжаление.

23

Куроландес

преди 10 години

Поредният ренегат, продал се за 30 сребърника.В България за съжаление е пълно с такива.Тъжно.

22

Коко

преди 10 години

Близнашки е като дърво без корени. Не му вярвам! Докато беше в ръководството на БСП мълчеше като мишка, а сега дава съвети. Интересно на кого ги дава?

21

Анонимен

преди 10 години

рядко ерудиран и умен човек.за съжаление в *** такива не ги слушат.тук на власт са гея,пеевски,доган,борисов.ето сега идва и бареков.какъвто народа ,такива и управниците му.

20

Анонимен

преди 10 години

Чета коментарите и невярвам на ушите си. Боже каква тъпота и какво безумие се излива от "мъдрия" и "трудолюбив" български народ, пардон исках да кажа племе.

19

анонимен

преди 10 години

Ренегат,конюктурен мишок, безсрамен псевдо професор! Върни всичко, което си награбил, преди да обърнеш китката и тогава плещи щуротии.Господ не забравя предателите.

18

77

преди 10 години

НЕ РЕАЛИЗИРАН ПЛЪХ

17

Diana

преди 10 години

Бре, каква омраза излъчват и сурата и приказките на този хамелион. Та една добра дума не може да си позволи хомофоба Близнашки!

16

Анонимен

преди 10 години

В България живеят много мъдреци.

15

Спеца

преди 10 години

Да , може би си прав , но Вие професоре ще си останете все така *** и нагъл !Нали знаете поговорката :"И най - учения си е малко *** " , при Вас май е доста !Е , живи и здрави , има и по-тежки случая от Вашия!!!

14

Анонимен

преди 10 години

Мазен,по-мазен,най-мазен ***,ГБлизнашки.

13

Анонимен

преди 10 години

Типичен комунистически ренегат. Не го направиха кандидат-президент и...

12

do Трудовакь

преди 10 години

много глупави опорни точки ви дават другарю.утре ще е 2014.има интернет и стотици телевизии.пропагандата тип другаря сталин каза вече не важи.айде у лево и не ни мислете за ***.докато не се пръждосате и дойдат НОВИ ДЪРЖАВНИЦИ,а не смешни политичета с частни интереси ще има протести.ясно ли ви е или не стопляте.

11

11

преди 10 години

БлизНашки.а как ти беше 4 поредни мандата депутат??????Как,как,как,как, ПРЕДАТЕЛ мръсен!!!///не съм почитател на БСП/

10

Анонимен

преди 10 години

Никой не обича предателите, които като видят дебелия и бърза сменяват политическата си ориентация. Това му се вика конюнктура и се прави определено от хора без достойнство. Като Близнашки.

9

Трудовакь

преди 10 години

Протести ще има, докато има кой да плаща за тях. Същото като в Украйна - скачат само в Киев, срещу заплащане, в Източна Украйна - НИКОЙ, в района на Лвов - чат - пат. Това е особен вид сенчест бизнес - без трудови договори, без отчитане на заплащането като приход - разход, без внасяне на социално - осигурителни вноски. Интересно защо НАП не се заинтересува откъде идват парите, които се изливат за финансиране на протестите и дали за тези суми са платени данъци, как са осчетоводени и пр. Това е...

8

hidko

преди 10 години

Напълно е прав професора. Не ни трябва да се заклемява който и да било, но трябва да гледаме напред какво да направим.