239

софиянец

преди 10 години

До Анонимен 264 "...всеки българин си има цена на която да си мълчи и кротува.." Това не важи ли за ВСЕКИ човек, а не само за българите? Англичаните, като са толкова велики и умни, защо не са написали поне една -две статии, с които да се противопоставят на очернянето на българите? Нима това не означава, че не са ги хванали за гушата? Това важи и за турци, англичани,китайци и т.н.Не хулете българите, преди Вие да кажете вашата цена! Нима Вие си нямате цена?

238

Анонимен

преди 10 години

Всеки служител на министерство знае кои са вратичките, през които може да се заобиколи закона,всеки полицай знае кои хора да на закача,всеки съдия знае кои хора да не осъжда ,всеки българин си има цена на която да си мълчи и кротува.262,ако това не се промени ,наистина българите изчезваме.

237

чезар

преди 10 години

Модела на ЕС; бедните страни на служба при богатите.До като сме там ще си останем вечно бедни. 67% от сърбите са за съюз с Русея а 73% са против НАТО. Само 1\3 от сърбите искат в ЕС не искат да са аргати на богатите западни европейци.

236

Анонимен

преди 10 години

Както вървят нещата,България ще бъде включена в списъка на обезлюдените страни.И защо.Какво ни липсва,че не можем да превърнем държавата си в по-добро място за живеене,та младите да не бягат като прокажени от нея.Толкова ли е трудно една шепа народ да заживее като нормална европейска държава.Кой е виновен.Кой,кой,кой.Докато не си отговорим на този въпрос,ще продължим да съществуваме на ръба на бедността.

235

Анонимен

преди 10 години

Даваите да изчезваме тук ще ни съсипят от съдене за данъци и заеми ,щото благодарение на многото добре платени работни места вече не можем да плащаме , даже и здравни нямам ,газ и да ме няма ,,, интернета ми е фриии от свободен източник... това е господа ---държавата ме преследва и гони ,единствения път е бягство ! И това е истина дето ви го пиша ,не са глупости ,жалка работа !

234

Лоша работа

преди 10 години

12 милиона в Англия и много повече в Германия и Испания? Че то цяла България и Румъния ще се оголят, бе, господа! И пак няма да стигнем предреченото количество.

233

Анонимен

преди 10 години

Всеки пети!?! Пълна измишльотина.Познавам сам един, който замина за Англия през последните месеци и то за да учи там.Родителите му са доста заможни и повече ще им влее, отколкото да им източва.За работа от по-образованите потеглят към Германия, а среднистите предпочитат по на юг.Преди два дни едно семейство замина за Испания с осигурена работа за готвачи. А уж в Испания е страшна криза и работа нямало.

232

Анонимен

преди 10 години

Всеки пети? Значи 20% от 45% прави всеки пети? ***, я си купете калкулатори! И отделно, през 2060 Острова ще е наистина един много малък остров, пълен само с *** и с отдавна изчезнала икономика. Стига сте преписвали таблоидните простотии!

231

еи

преди 10 години

Всеки пети казваш.Ами добре.Няма лошо.Желая им успех от сърце.Ще бъде трудно от начало,знам от собствен опит.Но ако сте упорити ще успеете.И нека бог да ви пази.Успех

230

софиянец

преди 10 години

До Анонимен 253 - И ако знаем по 2 езика, имаме образователен ценз о можем да предложим много на една държава, ТЯ дали ще го оцени? Нали бяхме "цирея" на ЕС - какво става сега- защо обърнаха палачинката англичаните? Защото искат ЕС граждани да им пълнят бюджета, но и същевременно да ги третират като имигранти от държави извън ЕС? Не става!

229

софиянец

преди 10 години

До do Sofiqnec 252- Построих живота си така, че да съм зависим възможно най- малко от политиците. Не ме интересува сидеров или който и да е било политик в България. Успявам да живея нормално и добре въпреки техните антибългарски решения и това ми е достатъчно:) АКО бг. народ е узрял за промяна на конституционният модел- от представителна в пряка демокрация- с удоволствие ще отделя от времето си и ще мисля решения. За сега бг.политик за мен означава некачествен, дефектен бг. генетичен материал.

228

Анонимен

преди 10 години

Учете езици, компютър и някаква професия, а не само да имате претенции.Бях в Холандия и видях какво знаят и могат хората там: Почти всеки от хората на 20-45 г. знаят по 2 езика, английски и немски обикновено - в селата е малко по-различно.Ние какво си мислим, като нищо не правим за да се усъвършенстваме, имаме компютри, интернет и много свободно време, което го пилеем напразно. Не забравяйте, че това което правим днес, ще бъдем такива утре. Стига с това Балканско самочувствие и претенции.

227

do Sofiqnec

преди 10 години

Chakah te , blizo 15 minuti , v novata statiq za Siderefendi ! Nese primesti po ne za minutka da poplioem zaedno po plateniq Siderefendi ! Sa stoten pat dogazvash che si prodajnik na Balgarskata nacionalnost za nqkolko srebarnika , i si chovek na Sider efendi , sashto taka chovek na oniq kiflajdiqta nasRasate koito mami babichkite po spirkite s kroosani i banichki , to es ste produkt na Siderefendi ! Kakav iorist si ti be , (kifladjiq ) !

226

софиянец

преди 10 години

До Анонимен 248 И след като си преподавател, защо да е изтъкване да напишеш например именно това- преподавател съм в Ю.К. в еди- кое си уни? Това ли се приема като изхвърляне , хвалене пред другите, които не са? Значи- ако човек каже професията си- това е изхвърляне , хвалене и други такива неща?! Ненормално мислене имате за преподавател в уни.....

225

софиянец

преди 10 години

До do Sofiqnec И какво ме интересува тъпия сидеров?! Не съм атакист и се чудя защо всички турчета възприемате като атакисти нормални българи, които обичат Родината си, след като принадлежат на държавообразуващият етнос в нея, харесват природата и коренното й население- българите- и искат то да бъде проспериращо, да има висок БВП, да не е бедно?! По тази логика всички турчета масово сте поддръжници на ердоганя:D

224

софиянец

преди 10 години

До Анонимен 246- А- и друго- в твоята анталия нали забраниха алкохола?:D Не съм голям пияч- изпивам 50-100 грама качествен алкохол на 4-5 месеца, но самата идея за забрана на алкохола отблъсква туристите:) Когато човек е на почивка, трябва да може да си позволи и 50 гр. алкохол ей така, за разнообразие, а когато в курорта консумацията на алкохол е забранена, това мирише на настъпващ шериат. Ерго- на нормален европеец мястото му не е там:) В Кан, Антиб и Болоня защо не забраняват алкохола,м?:)

223

Анонимен

преди 10 години

до 245Aз и тук съм преподaвaтел във ВУЗ! A ти си по- скоро пaрвеню, отколкото юрист. Бивa сaмоизтъквaне, обaче твойто е пaрaноя...В Aнглия зaплaщaнето и стaндaртa сa според кaчествaтa и покaзaното! Който рaботи нa зaпaд го знaе, който не си е покaзвaл носa от тук нaвън, говори глупости!

222

софиянец

преди 10 години

До Анонимен 246- Най- радващото за мен и най-лошото за теб е, че не ти контролираш парите ми и че не ги оставям в твоята турция:DТи предполагаш, че на мен не ми стигат парите , но АЗ РАЗПОЛАГАМ с моите пари и те НЯМА да подпомагат турската икономика:D

221

Анонимен

преди 10 години

До софиянецБез туй няма да ти стигнат парите за АНТАЛИЯ, а ако ти стигнат ядеш пиеш на корем и после крадеш.Ако имаше пари днес щеше да си на витоша, жалък .. а ти си гладен.

220

баба кика

преди 10 години

ДА НИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА ГИДИНА 2014 НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ , да ни донесе здраве , работа , и много евра ,АНГЛИЧАНИТЕ ще идват в България , тия мижатурки не са разбрали добре и пишат всичко по грешка ,и на опаки , както напуснаха нелигални *** , така ще има и наплив към нас от ,германско и френско ,ако ви харесва и от американско , БЪЛГАРИТЕ сме велик и суров ,народ , така че и 1 българин да остане БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА УМРЕ ,останете си със здраве