41

Крокодил

преди 10 години

На 10 януари щели да спрат мирните протести и да станат...други? А Рашидов Веждичката днес казва ,че не иска гражданска война, но хората...не можели да търпят.Представете си ,в чия болна глава може да се породи такава идея?!Колко хора и кои хора искат оставка ?Тези,които не са във властта ли? Калко са те и колко са другите.И какво ще правят на 10 януари?Много е ясно какво искат и мнага е ясно ,че има организация,и ясно е кой я управлява.Добре, ама надали! Тази страна има закони и време е ..

40

Дефлация Стагнациева

преди 10 години

Сега ще намалят и заплатите, но не само с 1.5%...

39

Анонимен

преди 10 години

Трябвa дa се рaзтърси тaзи енергетикa. Онези от ВЕИ пищят, че им слaгaли тaксa 20% a в Гермaния сaмо дaнъкa им е 35-40% тук им е 19% и пaк продaвaт по-скъпо от тaм. При този дaнък в бг токa трябвa дa е с поне 30% по-евтин от зaпaднa европa. A aко им огрaничим и печaлбите и ги зaдължим с процент инвестиции 60% по евтин

38

neni4a

преди 10 години

Ама така като трият постовете на Jangle leg ,е обидно бе.Нека му се виждат драсканиците

37

neni4a

преди 10 години

До Jangle legАма вашите напъни данс with me бяха организирани . А прословутото намаление,за което говорите от 7%,беше само и само да запушат устите на хората,и да се покажат,че уж мислят за народа.Нещо като предизборна кампания,същото беше и с ремонтите на пътищата и т.н. А реалността е,че февруарските протести бяха яхнати и хората се отдръпнаха .ама вие главунгери от данс with me ,показахте,че сте достатъчно тъ*и и вече половин година изпълнявате чинно нарежданията на работодателите си

36

свидетел

преди 10 години

До 1Дааа и джърманито е така , държат цените на ток горива хранителни продукти умишлено да не протестират ...гербер достатъчно обидно е!

35

Педро

преди 10 години

До 41Тук съм чадо мое. От мен по-чугунена тиква няма да намериш, даже и в IKEA

34

свидетел

преди 10 години

Абе аз не знам с колко намалиха тока герберите , ама знам че неблагодарниците февруари им набиха шута на тиквите.

33

1

преди 10 години

Намалили го те с 5-10% дръжки.Толкова ли сте слепи и не виждате какво става.Цента на тока и газта изкуствено се задържа по-ниска от себестойността и в България,за да няма протести.И в действителност двете най-големи държавни компании Булгаргаз и НЕК работят на стотици милиони левове загуби от години заради това задържане на цената.Това,че днес няма да ги платим тия пари под формата на сметки,не значи че утре няма да ги платим на кредиторите,като фалират тези компании.НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД!

32

Анонимен

преди 10 години

Искам принципа на ПАЗАРНА ИКОНОМИКА в енергетиката да се приложи и да плащам ток само от Козлодуй!!! Който иска, да си го купува от Мариците и фотоволтиците!! А не да си раздуват разходите като балони и да получават върху тях гарантирания от държавата процент печалба! Това не са "договори", а узаконен грабеж!!!

31

AIMILIVS

преди 10 години

Не съм компетентен по въпроса , може ли някой да ми каже при положение , че ние самите произвеждаме ток , защо ни трябва ЧЕШКИ ЕНЕРГЕТИЧНИ ЗАВОДИ да ни "носи" ток , в миналото сме изнасяли ток за почти всичките си съседи.

30

Анонимен

преди 10 години

ama vodata se vdigna :(

29

neni4a

преди 10 години

До Jangle leg Аз ли съм куха лейка бе? Първо си виж твоите писаници,че ставаш смешен. Къде сегашпните управляващи са увеличили тока с 10% ? А вашто данс with me от кого беше организирано а? . Точно протестите в началото на февруари не бяха организирани,а само тия в София . Ко съм виновен,че вие софиянци се продадохте ? Само в София ставаха ексцесии,демек платени истории.В другите градове всичко беше мирно и тихо,като изключим малкото счупени стъкла,но нямаше бити от полицията

28

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н neni4a,Тиквич взе да става твърде силен и натрупа много пари (на наш гръб, ест), та другите играчи се постреснаха и го катурнаха. Токът беше просто инструмент за това. И сега Серго и Ко са в интересна ситуация - Бокич го нема, властта е тяхна, но очевидно не могат да се преборят с ЕРП-тата. Да не говорим, че техният човек Р.Овч. има сериозен пръст в много от тези договори (поне доколкото знам) и дори открито ги предупреди да не си играят с огъня.

27

neni4a

преди 10 години

До Kaleko Aleko Е как ще ги пипнат? Нали самите те ги подписаха. Не съм толкова ***,че да не ми е ясно,че са вътре с двете ръце. Ама ме ядосват,подобни кр*тени,дето си смятат,че правителството на ББ е работило за народа и е мачкало "комунистите". А истината е че са се разбрали предварително ,кой колко да открадне,ама другаря ББ,очевадно попрекали.Именно това прекаляване ,изкара хората на улицата през февруари.Ама има все още кухи леики,които да смятат,че е било само заради тока.

26

Jangle leg

преди 10 години

Платените опорни точки пишат някакви небивалици, но всеки нормален човек знае каква е истината:- ГЕРБ намалиха тока реално със 7%, а турско-червената клика го увеличи с над 10%. По Милен Цветков един учен го доказа, ама кликата излъга простия матрял, че уж го намалила с 5%. И дори и така, 5% при кликата е по-малко от 7% при ГЕРБ.

25

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н neni4a, проблемът е, че не се прави най-важното: преразглеждане на договорите с ЕРП-тата.Докато не се направи това, всичко си е писане върху пясък. И си личи, че правителството си го знае, затова се чуди как да им угоди, че хем токът да падне с 1% и бабичките да размахват червените знаменца, хем някак договорите да не се пипат, а именно те са разковничето ;)

24

neni4a

преди 10 години

До Анонимен Ади стига си лъгал бе. А преди,като всяка година вдигаха тока,сигурно не си писал и един коментар ,а си си мълчал като пукал. Е па не е ли по-голяма подигравка,всяка година да се вдига тока и накрая да се изцепват,че сме имали стабилна икономика и едва ли не сме цъфнали и вързали. Е защо имаш толкова избирателна памет? Истински безпартиен ,нямаше все да плюе,а щеше малко или много да одобри . По-добре подигравка с 1% отдолу, отколкото на*баване с 25% отгоре

23

neni4a

преди 10 години

До Анонимен 24 Ех,батка,личи ти че си платен. На всичко виждаш кусури. Е па,че е нищожно,нищожно е ,ама е по-добре от зверските увеличения при шефовете ти от ГЕРБ. Ама тогава сигурно си си мълчал като пукал,а сега се правиш на интересен. Може и да съм писал едно към гътере сметките и да съм сбъркал,ама ти си по-лош случай. Твоито е преднамерене плюене. Е па като си толкоз ербап,помоли от енерго-доставчика ти,да ти смята тока по миналогодишните тарифи.Нали си богаташ

22

Kaleko Aleko

преди 10 години

Трябват 2 неща:1. реално разглеждане на договорите с ЕРП2. реално повишаване на доходите и истинска заетост, а не на Адемов метачките по улиците.Всичко друго ще са временни решения.