37

АТАКИСТ

преди 10 години

до 43Бе ясно бе...аз съм се наслушал и нагледал на лицемерни турци по телевизията и на живо които псуват Доган, плюят го и накрая отива лицемерния *** *** и пуска бюлетината на ДПС.Брачед, само едно да ти кажа за турците- най-лицемерното племе на тази земя са!Казвам ти го като човек, който е израснал сред тази ***!

36

anonim1000

преди 10 години

До АТАКИСТИ за мечтата на "всички турци" живеещи в България не си прав. Изгода от влошаване на отношеният м/у българи и турци в България имаше само БКП.

35

anonim1000

преди 10 години

До АТАКИСТВиж1. Не всички турци гласуват за ДПС.2. Не е важно количеството, а качеството. Има турци, които са против ДПС, защото мислят и знаят какво всъщност представлява ДПС.

34

АТАКИСТ

преди 10 години

до 36Ти да не си препил бе, брачед? Турци щели да убият Ахмед Доган? Тези турци дето гласуват 100% на всички избори за ДПС и Доган? Човека в който виждат единствената алтернатива за фанатичния им интерес? А знаеш ли каква им е мечтата на всички турци в България? Ако си живял доста години сред турци, ще знаеш. Мечтата им е един ден да е турско тук. И тази мечта я виждат през призмата на Доган и ДПС!

33

браво,Октай!

преди 10 години

С неявяването на Доган, Бисеров, се вижда, че и двамата ЗНАЯТ, че ДПС е фалшива партия.Отдавна на всички е ясно, че ДПС е разклонение на БКП/БСП за печелене на гласове.Горките бълг. граждано от турски етнос, нЯМАТ свободно вплеизлявление: и ПРЕДИ, ИСЕГА под строй гласуват за СЪЩОТО-БКП.БСП( под наименование ДПС!???)Защо не се разпусне ДПС и който иска да гласува за БКП, който иска за други партиИ?Но не; ПОД СТРОЙ- ОДНА ПАРТИЯ!

32

anonim1000

преди 10 години

До varg vikernesБолният си ти.Които отначало не го е разбрал мисля,че е време да го осъзнае.

31

varg vikernes

преди 10 години

Това момче е болно.Които отначало не го е разбрал мисля,че е време да со осъзнае.

30

Анонимен

преди 10 години

do 35Що му се връзваш на този ***? Нали виждаш че е прекалено *** за да измисли нещо друго за да си разнообрази деня?

29

Божо

преди 10 години

До АНТИМУТРАЗа какво ти пука, чалга бой ??? За новата боза на Анелия, Корнелия, Козелия, Силикония .... ??? Борисов е част от тази мафия и , ако си се накичил с ник "антимутра", значи трябва да ти пука !!! Обаче ти си и "антибългарин", за когото батака, в който ни държат комунисти и техните производни , е "по-доброто" от нищо !!! Ако не сте платени , сте много гнусни , антибългари !!! Това момче, въпреки глупавата постъпка, е много по - достоен БЪЛГАРИН от много сергеевци, воленци и .... гнус !

28

anonim1000

преди 10 години

Във всички нормални държави и народи така се прави - предателите се убиват.Рано или късно Ахмед Доган ще умре. И няма да го убият българи, а турци.Това да е за урок на българите.Политически убийства е имало винаги,навсякъде. Те са два вида. Първият вид са убиване на предатели.А вторият вид са, когато убиват свестни хора за да не им пречат.Турците в България са под робството на ДПС,също както българите са под робството на БКП.Има само един начин за излизане от това робство. Смърт на говедата.

27

до 32 anonymous

преди 10 години

На политическа полиция ли се правиш? Знаем, че всеки може да бъде издирен при нужда. Но просто няма нужда да заплашваш! Всеки е свободен да каже мнението си и поема отговорност за него. С онзи страх от времето на тоталитарната държава се свърши. Израсна поколение, лошо образовано, без визия за нещата, но и без страх.

26

Държавна сигурност

преди 10 години

БСП има ли нещо с ДПС Доган е терорист който бе амнистиран което е невиждано в цялата история . Тодор Живков го вкара в затвора а лъжедемокрацията го оправда и вместо това обвини по цяло дело Тодор Живков , бившия премиер Георги Атанасов и бившия министър на вътрешните работи Димитър Стоянов за възродителен процес. Ами какво лошо има да върнеш на потурчените Българи имената, и какво добро има да оправдаеш терорист убивал хора по американско нареждане . Ето защо трябва да се върнем към социализма

25

АНТИМУТРА

преди 10 години

АМАН ВЕЧЕ ОТ ТИЯ ТУРСКИ СЕРИАЛИ И НОВИНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ПУКА НИ НА НАС ЗА ТОЯ ТУРЧИН И ЗА ДОГАН АРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!

24

anonymous

преди 10 години

бих посъветвал всеки един от вас да внимава какво пише. не сте АНОНИМНИ

23

Българин

преди 10 години

До !@$%? 3Съгласен съм с теб ,че сме ориенталска държава.Ти самият си типичен представител на нея.

22

komu-boklu

преди 10 години

Адски много симпатизирам на това момче. Само едно уточнение, Ахемд Доган е *** и то брутален. С мръсни пари от фанатизираните мюсюлмани и натиск над бедното мюсюлманско население всеки може да е хитър и да натиска и изнудва мизерните партии като БСП и да си играе хорото.

21

Божо

преди 10 години

До АнонименТи си гнусен антибългарин, за разлика от това момче, което има смелостта да казва ИСТИНАТА в очите на тези, които ще го осъдят не заради глупавата му постъпка, а заради ИСТИНСКАТА ДОБЛЕСТ да говориш ИСТИНАТА в очите на ГНУСНАТА АНТИБЪЛГАРСКА *** бсп, дпс, атака, батака, барека, и т.н....... !!!!!!!!!!!!!!!!!!

20

Анонимен

преди 10 години

До Атакист:Викаш Болен е патриот нали, скапаният продажник продаващ родината си всекидневно...

19

ДО 13

преди 10 години

слушал съм го и повтарям Умен и разбира че всичкото делени на мюслим християни арменци незнам кви си обслужва единствено *** ДОГАН *** и шайката ДС ***....... ДАЛИ ДОГАН *** ПО СЛУЧАЙ НОВАТА ГОДИНА ЩЕ ДАРИ ПОЛОВИНАТА СИ БОГАТСТВО ДА ПОМАГА БЕДНИТЕ ПО РОДОПИТЕ СОФИЯ КЪРДЖАЛИ БУРГАС,ПРИМЕРНО

18

Анонимен

преди 10 години

Ако всичко това е спектакъл то тогава режисьора му е наистина гений, но ако Октай наистина прави всичко това от патриотични подбуди то тогава: ЗА БОГА НЕКА ИЗКАРАМЕ ТОВА МОМЧЕ ОТ ЛАПИТЕ НА ТИЯ ***!!!