28

Анонимен

преди 10 години

БРАТЯТА КИРИЛ И МЕТОДИЙ ПРОСЛАВИХА БЪЛГАРИЯ А БРАТЯТА СТАНИШЕВ И ДОГАН ЩЕ Я ЗАКРИЯТ !

27

О С Т А В К А !

преди 10 години

Цялата БСП/дс,кгб е изтъкана от обвързаности, които датират още от времената на комунистическата диктатура.*** червени...серГЕЙ Станишевич се крепи на два лозунга власт и пари...КГБ го изпрати ,за да съсипе България...и той го направи...а и ОЩЕ иска...! ЧЕРВЕН съветски ***! ОСТАВКА!

26

rumen221

преди 10 години

Социалистите с Еврорайон-ТракияКрадат Най-голямото ни богатство!Притежаваме най-голямото находище на уран в света! Започва от Бургаз, минава м/у Ямбол и Елхово, под Кърджали и Рила. До 92 г. се е добивал триураниев осмооксид и тока е бил 0,2 ст. Имаме уран, за да се осигури и Е.С. за 100 000 г.!Горивото стои и чака Турция и САЩ да го откраднат с Еврорайон Тракия или УМЕН ДЪРЖАВНИК (поне колкото бай-Тошо селянчето) ЗА ДА СТАНЕМ ЯДРЕНИТЕ ГОСПОДАРИ НА ЕВРОПА!Време е да ВЪЗСТАНОВИМ АРМИЯТА си и да пуснем 3 и 4-ти блок на АЕЦ Козлодуй!!!.

25

с лекота

преди 10 години

другарю по безочливи играчи ,заблждачи и лицемери от вас няма!!!

24

Анонимен

преди 10 години

Този вече и сам не си вярва. Освен това си няма напредстава какви ги надроби, но.. на изборите за ЕС ще получи звучен шамар.Масово гласуване на изборите за ЕС.

23

rumen221

преди 10 години

До Анонимен 21,- Щом смяташ това, значи идеологически си доста... ограничен...И още нещо...- НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НЕ СА ПОЛИТИЧЕСКИ...!!!..

22

Анонимен

преди 10 години

УРКО ВСЕКИ ДЕН НЕ ЗАБРАВЯШ ДА НИ НАПОМНЯШ ЗА ТВОЙТО ОТВРАТИТЕЛНА МУТРА И ВЕЧНИТЕ ТИ МАНИПУЛАЦИИ. НЕГОДНИК. ОСТАВКА БЕ ***!

21

Анонимен

преди 10 години

На мен ми е мъчно за "купонната система"...Ех, хубави времена бяха..

20

sokrat62

преди 10 години

Игри, заблуди, лицемерие.... с продължение манипулации, доноси, слухтене,обещания, Брежневски целувки и извинения.....защо ли всичко това някакси ме подмладява??????Естествено така беше и преди 35 години.....Ауууууу а последствията купонна система, изключване на тока при 4 ядрени блока, 250лв. самун хляб, в магазина има само "няма" но пък бяхме млади и морето до глезените!!! Ама сега не е така затова ОСТАВКА ***!!!!

19

Анонимен

преди 10 години

Ало rumne221 тига си спамил. Като ти порчетем писанията личи, че по нищо не се различаваш от Сидеров и Станишев.

18

avenir

преди 10 години

До Petko78 п.1СДЕЛКАТА ЗА ПРОДАЖБА НА ЗАВОДА Е СКЛЮЧЕНА ПРЕЗ 2007г.

17

rumen221

преди 10 години

КОЙ НЕ Е от ДС?- Костов ИЗЛЪГА, че прави демокрация- Сакс-горски ИЗЛЪГА, че ще забогатеем- Станишев ИЗЛЪЖЕ, че е социалист- А.Доганов ЛЪЖЕ че е турчин- Сидеров ЛЪЖЕ, че е националист- Цветанов ЛЪЖЕ, че нищо не знае- Борисов ЛЪЖЕ, че може да управлява- Плевнелиев ЛЪЖЕ, че НЕ ЛЪЖЕ!НО ЧИЕ ЛЪЖОВНО ПУСТОСЛОВИЕ ДА ИЗБЕРА?- Реформаторите ЛЪЖАТ с дясно пустославие- ГЕРБ и ДПС ЛЪЖАТ с либерално пустославие- БСП ЛЪЖАТ с ляво пустословие- Политическите *** ЛЪЖАТ за всичко Всички в хор ЛЪЖАТ, ЧЕ СА ПОЛИТИЦИ, А СА ДС - КРАДЦИ.

16

Българин

преди 10 години

Истината е че много инвеститори се изнесоха, заради нестабилната обстановка у нас. Този съсел на снимката е всичко друго, но не и българин - всеки отговорен политик на негово място би предизвикал избори, за да се поуспокои обстановката и да се създаде по-стабилно правителство - независимо дали ще е червено или друго. Но не, съселът иска да става еврокомисар и нищо друго не го интересува.

15

Един българин

преди 10 години

По-голям лицемер от тоя едва ли има ! Много бързо забрави знаменитата си фраза за свалянето на ГЕРБ от власт чрез "други средства" ! По-рано ми беше просто неприятен, но вече в очите ми е един мръсен ***, заедно с цялото си обкръжение ! Тия хора и комунистите като цяло, поквариха идеята на социализма, която сама по себе си не е лоша. Това са долни използвачи, които си служат с още по-долни методи, само и само за да бъдат във властта !

14

avenir

преди 10 години

До Petko78 п.2Последният известен собственик на корабостроителницата е милият на сърцето на премиера, ВАСИЛ БОЖКОВ - ЧЕРЕПА !

13

rumen221

преди 10 години

До 8Приятелю,- Отдавна сме в Е.С. и 60% от износа е за там... - Цените са ни европейски, а цената на тока и заплатите африкански... Иначе казано БИЗНЕС УСЛОВИЯТА В БЪЛГАРИЯ СА НАЙ-ИЗГОДНИ ОТ ЦЕЛИЯ Е.С....!!!- Който не може да плаща заплата от 400евро/800 лева, ДА ФАЛИРА ПОРАДИ ДОКАЗАНА НЕКАДЪРНОСТ...!!!- Е ТЕ ТОВА Е КАПИТАЛИЗМА... АКО ТИ ХАРЕСВА...!!!- ИНАЧЕ, МАРШ В СЕВЕРНИЯ ПОЛЮС... ЕСКИМОСИТЕ ПАРИ НЕ ЩАТ.....

12

Petko78

преди 10 години

Гладува защото се управлява от "експерти" от Бобов Дол като Пламенчо Олигарски.Нали сте експерти, защо продължава да гладува българският народ?

11

rumen221

преди 10 години

Станишев,КОЙ, Ще каже на българите Защо?:1. Производителността ни е 27%, а заплатите 17% от средноевропейските2. БНП е 48% от средноевропейския, а средните ни доходи 21%3. Събраният Данък печалба за миналата година е 2.2 милиарда, значи декларираната печалбата е 22 милиарда (истинската е по-голяма, около 35 милиарда), а съгласно Чл.60 от Конституцията ни таваните за осигуряване и облагане са ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ!- Целият бюджет на държавата е 28 милиарда! - Следователно, печалбите от ТРУД у нас, са фантастично високи, а народа ни ГЛАДУВА!!!.

10

Анонимен

преди 10 години

Долен ***.

9

rumen221

преди 10 години

До Petko78Еееех, приятелю...,- Тези ПОНЕ СА МЪЖЕ....