45

djohn

преди 10 години

Ние си избрахме правителството, но не ние си избрахме президента, защото изборите тогава бяха изманипулирани и Плевнелиев президент е просто недоразумение, което много скоро ще бъде изчистено, защото той ще бъде принуден да подаде оставка, посредством импийчмънт, прекалено много му станаха гафовете и злоупотребите.

44

Иглика

преди 10 години

Плевнелиев не си ли дава сметка , че народа загуби доверие не в правителството , а в него самия .

43

viktoria35

преди 10 години

Със или без доверието на псевдо президента, правителството ще остане и ще управлява , защото такъв е избора на народа на демократична България.

42

Анонимен

преди 10 години

Ей червени ***,докарахте държавата до разпад, Станишев,Доган ,Сидеров вие ли ще ни оправяте изедници ОСТАВКА,ОСТАВКА ОСТАВКА

41

айде стига бе

преди 10 години

то един пък президент, направо срам ме хваща че съм Българин, Стефан Данаилов поне си е печелил парите с дарбата си , а тоя?

40

rumen221

преди 10 години

"Да бе, да..., ама едва ли...- Всеки ден рота Талибани пробиват Държавната ни граница...- С ТЯХ ТАЛИБАНИТЕ УСПЕШНО ПРОБИЛИ ГРАНИЧНАТА НИ ЗАЩИТА ДОСТИГНАТХА ЕДНА ДИВИЗИЯ ОТ 10 000 души...(Върховния главнокомандващ, Лъжльо Офшорналиев, само констатира пробива на Националната ни сигурност)- ДА ВИДИМ ЗА КОЛКО ВРЕМЕ В ПРОБИВА ЩЕ ВЛЕЗЕ ЦЯЛ ТАЛИБАНСКИ КОРПУС...(30 000 талибана... и какво ще предприеме Лъжльо Офшорналиев).

39

rumen221

преди 10 години

В Енергетиката нещастни олигарси1. Инсталирани 13,8 GW - Ядрени 2,0 = 14,5%- ВЕИ 4,99 = 36%- ТЕЦ 6,8 = 49,5%2. ПотреблениеЯнуари 2013г 7,4 GW, но Внос 0,44 3. Излишъци- Изискване 2020г. е 16% ВЕИ, а разполагаме с 36%!4. Предстои дефицит- до 2020г. бракуваме 3 GW ТЕЦ и 5. Ето хубавците, които плачат за свръх-печалби от ВЕИ: - Валентин Златев - годишно 17 18 млн. лв- Иво Прокопиев - 9.4 млн. = Плевнелиев- Николай Вълканов 9.4 млн.- Цветелина Бориславова - 9.1 млн.- Тодор Начев, ГЕРБ -7.6 млн.- Владимир Аличков - 6.7 млн. - Светослав

38

Go

преди 10 години

Плевня, предвид, че те никой не те подкрепя, мнението ти е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ!

37

хаха

преди 10 години

До червени боклуциглавнокомадващ друг пъттой една жена не може да командва, че цяла армия ли? :)))

36

Буратино

преди 10 години

Аз съм малко дървено човечекой не ме познава.Аз съм на Тиквата *** и фотоволтайците са моята основа.Олигарсите аз не обичам,но след тях тичам.Слушкам Тиквата дебела,тя е моята панацея.

35

син

преди 10 години

роско офшорката е жалък наглец, пълен ***

34

хаха

преди 10 години

ега си таглеца! Ние сме ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА, господинчо ***!А пък Парламента въобще няма доверие на Плевнелиев, който разделя нацията и е избран от мутрите с фалшифициране на вота.Импийчмънта още не му се е разминал. Ама ще го траят, да не се дига много гюрултия и да е стабилна държавата за инвестиции.

33

rumen221

преди 10 години

Алооо, президента, - Не ми ходи по конференции, ами свикай този КСНС, на който заедно с управляващите да вземете мерки! - Не се крий като мишка! - Ти си жалък индивид, на когото мястото му изобщо не е там, където те насадиха твоите приятели от ГЕРБ! Все повече показваш зависимостта си и от олигарси, и от ГЕРБ; поне в днешната трудна икономическа ситуация докажи, че си държавен глава и застани редом с правителството да намерите някакво решение! - Но ти не го направиш! - Ти си срам за България и нас като народ!.

32

червени боклуци

преди 10 години

Плевнелиев,като главнокомандващ да заповяда на армията да изрине червените *** от парламента и да освободи бългърите от тези ***

31

мега трол

преди 10 години

Червените *** се активирали,по еваш бре сокерес ,ще си счупити руските компютри

30

Ф.С.В

преди 10 години

Я) лобиста на олигархията и мафията бил тука бре ) аз мислех че е в чужбина на Колорадските планини по важни дела с еврейските глобални лордове - за да решат бъдещето на бг нацията - 2 мил ли да сме 2050 г или 3 мил *** и 100 000 българи - Този германски бизнесмен който е спал по"паркинзи" докато стане богат -е много алчен и безскрупулен човек - той си крие семейството от страх някой да не ги отвлече - Този бизнесмен е унищожил много бизнес партньори и фирми- сег управлява бедняците в Европа

29

УБИЕЦ НА КОМУНЯГИ

преди 10 години

До EDINЖалко,че не уцелиха *** по тъпите кратуни,сега щяхме да си имаме хубава държава.

28

rumen221

преди 10 години

Лъжльо Офшорналиев, Ти съгласен ли си с Г-жа Сталинка - Упс! - КриСталина Георгиева (само *** комунист би си кръстил детето Сталинка), като "европейски"(А В СЪЩНОСТ АГЕНТ ЗА ВЛИЯНИЕ НА ЦРУ) комисар по международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакции при кризи, да си стои в Брюксел, а в България ОРГАНИЗИРАНО с автобуси пристигат сирийски НЕЗАКОННИ бежанци И ДРУГИ (без да имаме обща граница със Сирия или Африка)"ЗА ДА НИ РЕШАЛИ ДЕМОГРАФСКИЯ ПРОБЛЕМ"!.

27

EDIN

преди 10 години

До 23 АнонименНеговите приятели Американци бомбандираха София !!!!

26

EDIN

преди 10 години

Хората когато масово протестираха през Февруари, този караше ски на Пампорово ! И до ден днешен не е казал оценката си за правителството на ГЕРБ ! Интересно дали ще се кандидатира за втори мандат :D