63

Анонимен

преди 10 години

Догодина ГЕРБ ще престане да съществува и България ще е много по-стабилна и прогресираща.Хората няма да имат проблем с плащането на сметките,защото доходите ще се увеличат.

62

GRRR

преди 10 години

Самозабравил се ***, подавай ОСТАВКА и дим да те няма!!!!!!!!!

61

забелязвате ли няма

преди 10 години

платените позитанско атакrсти в форума.. да ни обесняват колко много е свършило за БЪЛГАРИЯ правителството на ХУНТАТА

60

Made in Varna

преди 10 години

Такъв *** бушон като тоя рядко се намира. Ясно е, че учители са му баба Ванга и Вапцаров, но най-вече агент Гоце. Какво тук значат някакви си протести, 20 % ?!. Само след десет дни и излизаме от политическата нестабилност. Важното е да се осребрят големите шлемове

59

Анонимен

преди 10 години

Разбира се, че излизаме ... и вече без теб и онези комуто служиш!

58

Анонимен

преди 10 години

Утре, другиден, следващата седмица, следващия месец, догодина, после, после, после, утре , утре, утре докога ще сучете другарки и другари превърнахте България в Мангалия!

57

Анонимен

преди 10 години

КОЙ? КОЙ? КОЙ?

56

UK

преди 10 години

Прав е! Догодина избори и край на политическата криза :)

55

Пешо

преди 10 години

Търсете сметка на държавата за това, че не се създават работни места! Искаме работеща съдебна система и присъди за тези, които позволиха ограбването на България! Всички висши кадри от Държавна сигурност на съд!

54

Иво

преди 10 години

Сами сме си виновни за тая карикатура премиер и целия цирк наречен упарвляващи. Докато не разберем, че в нас - народа е ножа и хляба няма да се оправим. Тоя Оглушарски колкото и да се прави че не чува ще му припари ако на улицата излязат 200 хил. Тогава не полиция, не армия, никой не може го опази и него и престъпната му коалиция. Но от нас си зависи.

53

avenir

преди 10 години

До БГ 18 Мисленето му е Ирационално, младежо, всички го плюят, а той мисли, че роса го роси!

52

EDIN

преди 10 години

До МАРИДържавата отдавна е разсипана !Рязането на лентички на тоалетни и тротоари няма да ни доведе до по-добри дни, за това по-добре восъчното лице от *** лица без интелект !

51

55

преди 10 години

Аха значи ще си подава оставката...

50

МАРИ

преди 10 години

Докога тоя с восъчното лице ще ръси глупости и ние трябва да го слушаме. То се разбра че ще расипе държавата-крайно време е да си прави седенки на село и да се маха. Ама май иска младите и образованите да се махнат от държавата, а пък той да си краде с комунистите и да се целуват по митингите разни ***

49

EDIN

преди 10 години

Бойко Борисов попитал Лиляна Павлова как се казва жената на Индира Ганди !

48

avenir

преди 10 години

До ДимоОбъркали сте се господине, това беше по по-старите опорни точки, те вече се изхабиха!

47

най смешното

преди 10 години

най свешното даже е тъжно че ония предишни преди ХУНТАТА били подслушвали и ЦЕЦО СЛУШАЛКАТА БИЛ МИЛИЦИОНЕР А ТОЯ овчев СЕГА Е С ТРИ ПЪТИ ПО ГОЛЯМ БЮДЖЕТ ЗА ПОДСЛУШВАНЕ И СЛЕДЕНЕ..........ДА НЕ МИСЛИТЕ ЧЕ НЕ СЛЕДЯТ АЙПИТАТ ОТ ХУНАТТА ЩОМ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ГИ ПРИВИКВАТ ДА ГИ ПЛАШАТ ТОВА НЕ ЛИ Е МИЛЦИОНЕРЩИНА ТИП КПСС ДРУГАРЯТ СТАЛИН И ХУНТАТА НА МАФИЯТА ОТ КТБ

46

ПРОРОКЪТ

преди 10 години

НЕЗАБРАВЯЙТЕ !ИСТИНАТА ЗА ВСЕКИ БЪЛГАРИН Е:РАБОТА НАВЪН , ДЕЦАТА В ЕВРОПЕЙСКИ УЧИЛИЩА И ПАРИТЕ В ЧУЖДИ БАНКИ!БЪЛГАРИЯ Е САМО ЕДНО ГОЛЯМО СЕЛО на ТЕРИТОРИЯТА НА ЕВРОПА!"НИКОЙ ПОП-- НЕ Е СТАНАЛ ВЛАДИКА , В СОБСТВЕНОТО СИ СЕЛО"-/нар.пог./СВЕТА Е ГОЛЯМ И ШИРОК И ...ИМА МЯСТО ЗА ВСИЧКИ!НЕ СТАВАЙТЕ РОБИ НА "РОДНИТЕ ЧЕРВЕНИ ***"!ТОВА ЩЕ ВИ УБИЕ ,БАВНО НО СИГУРНО!!

45

Kaleko Aleko

преди 10 години

Татяна Дончева, която е бивш депутат, дългогодишен член на БСП, но и един от най-острите ѝ критици, е подала заявление за напускане на партията по собствено желание.

44

Цвети

преди 10 години

Нямате ли капка морал? ДОКОГА?