21

Нина

преди 10 години

Май не сте чували за Трип Адвайзър... Това е проучване, което се прави на база реални цени. Така, че е доста тъпо да плюете. Но, както и да е. Злобата към родното е изконна ценност на българина, той не може да живее без тази своя "благодетел". Така, че плюйте, братя. Сигурно можете и още, убедена съм. И ми покажете друго място, където можете да спите в хотел по-хубав от панелките ви, да ядете на ол инклувив, да се плацикате на СПА и да карате ски за 100 лв. на ден

20

Dan

преди 10 години

Бях тръгнал да пиша ,че в Австрия е по-евтино ,но като прочетох коментарите явно няма нужда!Май вече е време да я скриете от долу някъде тази статия - а?Но като се замисля ако си от Банско само едни 55 лв. за карта за лифта ти трябват-къде по-евтино ще намери човек, та - От Банско ле си? :):):):):)

19

Анонимен

преди 10 години

Отново и отново българския "разбирач" от всичко доказва колко е *** и комплексиран! Хората са направили проучване на база пакетни цени предлагани от хотелите, те ми пишат колко им струвал чая в бутката на пистата!?

18

Джедай Мастър

преди 10 години

проучване, вероятно поръчано и направено, от 4-5 алчни собственици на хотели в района.

17

Соц

преди 10 години

Това да ви прилича на Банско? bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:InnenstadtKitzb%C3%BChel.jpg

16

Ivan

преди 10 години

Дрън,дрън. Банско е един може би на първите места по скъпотия, айде моля ви се. Българина вече ходи доста из Европа и си прави сравненията. Може да ти излезе по-евтино само ако си пълна циция и ядеш некви дървени пици от улицата или си купуваш от магазина за стаята. Караш ли си я нормално ще ти излезе по-скъпо от повечето европейски ски курорти. Рекламна статийка!

15

Анонимен

преди 10 години

Банско е символ на корупцията, наглостта, простотията, чалго-мутренската култура.Символ е как едно прекрасно природно кътче може да се опустоши.Е, символ е и на гъзолизачки като *** В.

14

;-)

преди 10 години

***, сложи поне едно "Платено съобщение", да си заслужиш парите!

13

Rattrack

преди 10 години

Лифткартата в Банско изчислена на реални километри писти е най-скъпата в Европа.Освен това къде има друг ски-курорт, където една нощувка в приличен хотел струва колкото три кафета (по 6 лв) на пистата?

12

Анонимен

преди 10 години

Най-евтиния ски-курорт е на Витоша...там даже да искаш да изхарчиш някои евро(лев) няма къде да го направиш така ,че ти излиза без пари

11

Софиянец

преди 10 години

Поредната опашата лъжа, на Банско е в пъти по скъпо, и в пъти по гнусно, от много малки курорти в Алпите, да живеят балъците:)

10

Анонимен

преди 10 години

Пълни глупости, на алпите е по- евтино от скапаното Банско, а да не говорим, че в България всички курорти са по - евтини

9

Анонимен

преди 10 години

*** гнусната лъжлива статия. Това някакъв опит за информационна завеса ли е? Вие ходили ли сте по чуждите курорти, че говорите глупости?Знаете ли, че миналата година на един приятел, за 1 седмица в алпите му излезе с 500лв по-евтино целия пакет, отколкото тук?А знаете ли, че ако си резервирате на Банско ски почивка през английска агенция, например, ще ви направят невероятни цени?!!??Знаете сигурно, ама нали си плащат за такива реклами, не казвате...

8

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Аз като ходя в Банско,чай не пия,защото е...мазен.Също не си купувам и...банска капама,защото е сбирщина от стари...непродадени от няколко дена...мръвки.За хот дог и дума да не става,с тези китайски...заготовки.Нося си домашна пиячка и няколко домашни наденици и трушии,Стигат ми за 2-3 дена каране на ски.Така съм съгласен,че Банско е най...евтината дестинация у нас и в...чужбина.

7

банскалия

преди 10 години

Евала, добра статия. Ама напишете я на ангилийзки, че да идват чужденци, те имат пари. Тук българите са все скрънзи, искат с 200лв. да карат деня, което е малко. Картата е 55лв., отделно за 20лв. можеш да наемеш ски ама някои стари чепеларски най-много. А с 3.72 евро освен да си вземеш един хляб, лютеница и кисело млеко и да нагъваш в стаята, по друг начин няма да се наядеш.Пишете статията на ангилийзки, те по-вярват и може да дойдат.

6

пепо

преди 10 години

Пълни глупости!На Куршевел не съм ходил ама в Китцбюел е минимум 3 пъти по-евтино от Банско.А за инфраструктура,обслужване и чистота да не говорим!Направо ме напушва смях как някой си рекламират ***!

5

aчo

преди 10 години

смешна статия! 'Едно хранене в Банско струва 3,72 евро' - това е ако ядеш дюнер долу в града :)

4

ЕЛКЕЕЕЕЕЕ

преди 10 години

едно време пускаше за АДРЕС какви бумове мега бумове от продажби на апартаменти пък цените били ниски даже прекалено ниски ама то верно като сте на ХРАНИЛКА НА ДИДО ПЕЕВСКИ все платени провокации ще пускаш

3

rm

преди 10 години

"Едно хранене в Банско струва 3,72 евро ..." - моооооля?3.72 евро е една супа в банско на пистите, не бих нарекъл това "хранене"

2

-

преди 10 години

"Едно хранене в Банско струва 3,72 евро" - само ако ядеш Хот Дог!