65

Одисей 1

преди 10 години

Може 93 аграра , защото народа е *** , същия народ гласува за току що прекрустилитте се комунисти и им подсихгури пълно мнозинство в ВНС 1990 , после си гласува и за Сполуката на ЖАН , естствено че се подаде и на паертенката а коунягите с Царя и неговата царска приказка за НОВ МОРАЛ в политиката и че ще ни оправи за 800 дни , морала го промени да , внесе корпоративния и платения дирижиран вот , той си се оправи стана имотен за тези 800 дни , а след него гласувахте и за ПЪДАРЯ МУ БОРИСОВ

64

Анонимен

преди 10 години

ТОЯ НАПРАВО ЗА *** !!!ТАМ МУ Е МЯСТОТО!!!ЛИКВИДАТОР

63

Анонимен

преди 10 години

Прав е Волен-до болка е прав ама народа си е залупен

62

Революционер

преди 10 години

Костов, марш, да не сме те видели! Затвора ти се полага. Ти разпродаде държавата, сега нямаш право да даваш акъли.

61

канадеца

преди 10 години

Баси,драгалевския *** се изцепи като теснолинейка на гара Чукурово:))))) щото то при управлението на Костов нямаше въобще безработица,бедност и неравенство.Тогава се живееше супер,ако си член на СДС разбира се!

60

мерзавец

преди 10 години

та на ли ти я доведе

59

Батман

преди 10 години

ГЕРБ е пред криза, коментира Иван Костов. Цената на тока няма да се намали". На въпрос дали изказването на Борисов, че с това управление ще ни изключат от Валутния борд, Костов отговори: "За човек, който не може да прочете една страница текст, подобно изказване е много силно".Не е лъжа

58

Спонги

преди 10 години

До Див аграрЕ бил съм и в този край, но нямам пряк професионален контакт със земеделци от там.СДС наистина е заченат с мисълта да бъде параван на БКП. да , но другарите не прецениха колко много ги "обича" народа. Едно от най-добрите неща които направи Костов е това, че натири доносниците и ченгетата. Агент Виктор затова не го обича и затова легитимира ББ за "десен". Всъщност и по форумите срещу Костов пишат само ченгета и комунисти.

57

ТВ

преди 10 години

Костов да каже честно, какво беше участието му в Костинбродската афера, по възможност - пред детектор на лъжата. Ако излезе чист и невинен за нея, добре, ако не - тогава е в отбора на Мая Манолова, Станишев, Бареков и Цацаров - отбор юнаци - мъжки момичета и женски момчета ;).

56

Одисей 1

преди 10 години

76 Аргаре Костов е финансов министър в правителството на Попов 1991 и Филип Димитров 1992 а санкцийте на ООН предичзвикаха бума на контрабандата 1993-1995 , тогава бях от малкото които внясяха в СРЮ с официални разрешителни издадени от ООН . Други го пробиваха ембаргото не той .

55

Анонимен

преди 10 години

Костов не трябва да напуска политиката ,той е доказан и като политики като финансист и като премиер..жалко,защото нямаме някой който дори малко да го доближава като капацитет и като личност..Той е политика на двадесетилетието..

54

АТАКА+ВМРО

преди 10 години

Я...тоя гущер пък от де изпълзя ???Тоя политически труп ! Костов,скривай се в дупката ! Вече няма кво да се приватизира...Вече се говори за производство...

53

Спонги

преди 10 години

До Див аграрза контрабандата. Съвсем случайно не е този който се опитваш да нарочиш. Пак случайно знам кой беше мотора. Един Трактор, съветник на Първанов. А колкото до НАТО и ЕС - БРАВО!

52

Анонимен

преди 10 години

нямало полит. лидери,които да решават проблеми и да носят отговорност=демек АЗ съм най-великия дето е управл. България!Негодяй!направи милиони от мръснишка приватизация.сега взел да се вайка за бедността,социалното нерав-о и т.н. ако наистина имаше държава,такива като него трябваще да са с конфискувано имущество и банк. сметки и прибрани за дълго на топло!а не да се чудят на коя чужбина да отидат и какъв каприз още не са си задоволили.

51

Анонимен

преди 10 години

ЗАЩО , УВАЖАЕМИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ , НЕ ИЗДИГНАТ ЛОЗУНГ - " ЗАЩО ТОЗИ НЕ Е В ЗАТВОРА ?!" И ДА ПРОТЕСТИРАТ 6/ШЕСТ/ МЕСЕЦА , ДА ГО ВКАРАТ / или до като го вкарат,там където му е мястото!!!! ТОС *** МАМАТА НА 8 000 000 БЪЛГАРИ!!! ТАРИКАТ - НЯМАЛО ДА СЕ ЗАНИМАВА С ПОЛИТИКА !!!! ЗАБРАВЕТЕ ЗА МЕН ! НЯМА ДА ЗАБРАВИМ, КОСТОВ , НЯМААА !!! АМА НЯМА ДА ЧАКАМЕ ГОСПОД ДА ТЕ НАКАЖЕ !!! МЛАДИТЕ НЕ ЗНАЯТ . ЩЕ ИМ РАЗКАЖЕМ !!! ЩЕ ТЕ НАМЕРЯТ ! ВЯРВАЙ МИ !!!

50

Спонги

преди 10 години

До Див аграрПП. Говоря за екология, защото това работех тогава. Агроном съм и правихме оценки на замърсявания и проекти за саниране. Познавам повечето минно обогатителни фабрики и металургични предприятия. Твърдя, че чуждите инвеститори ги модеренизираха, а нашите ги съсипаха. Типичен пример са КЦМ Пловдив и ОЦК Кърджали. ОЦК Захариев го унищожи, както преди това Кремиковци и няколко завода в Македония и Сърбия. Въпрос на морал.

49

Спонги

преди 10 години

До Див аграрХа ха ха ха ха . Много близо до властта се движиш. Днес бият през пръстите когато крадеш от собственика. Колкото до арендаторите, пари при пари отиват. така е било и така ще бъде. А аз пък твърдя, като се абстрахирам от връзките на арендаторите, че най-добри са тези, които са еднолични собственици. за съжаление преките ми впечатления са от Източна България - Добруджа и Ямболско. Не споря.

48

Спонги

преди 10 години

До АнонименНе беше в защита на Партийната линия, а икономически анализ на проблемите в момента. И тогава беше прав и сега също.

47

Анонимен

преди 10 години

Няма да забравя статията на горния от 20 октомври 89г. във в. Работническо дело в защита на партийната линия, плановата икономика на социализма и Тато. Всички съвременни "демократи" и милионери в зелено/ защото до един са такива/ се родиха за една нощ от Партията-майка БКП. И видно е след 24 години колко и как са "работили" за България и народа си - най-бедната и окаяна държава в ЕС, без изгледи да се оправи в близките 30-40г.

46

Одисей 1

преди 10 години

62 и какво като гласуваш за Светльо Витков не е лошо момче признавам , но какво от това ще има не 30 000 а 30 000+1 гласа , да не би да има идея за БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ , дай-малко по сериозно по въпроса , стига аматьори , за момента единствените разумни репения ги предлагат Реформаторите