29

Анонимен

преди 10 години

Тикванкамон щял да управлява заедно със седесарските мумии на прехода. Дръж се, народе, Ватман се завръща, Дянков долита от Русия, където вече нашляпа руснаците в техните университети.

28

СБНЛ

преди 10 години

Разбирасе,че ще си сменят целите ! 1ва цел:влизане във власта/НС/,2ра цел:зговор с останалите в НС,3та цел:"старата песен на нов глас" !!!

27

Ранобуден Студент

преди 10 години

Добро утро на всички, наспах се добре. Днес ще протестираме ли или няма пари ?

26

Анонимен

преди 10 години

Целите на реформаторите са, да изгонят някой от бандата, за да делят плячката между по-малко разбойници. Написаха 6 стъпки за излизане от кризата си: нуждаели се спешно от нов удар - избори, защото останали без власт и постове.

25

Един българин

преди 10 години

Вече започвам да си мисля, че РБ беше създаден, за да изпълнява ролята на Троянски кон в негативно настроените към правителството среди - да ги раздели, без да им даде перспектива.

24

Демократ

преди 10 години

Ако ГЕРБ е дясното то предпочитам да бера гъби на всички избори, докато съществува партията на Тиквуняка, мутромилиционер и криптокомунист!Лошото е друго - тия уж демократи от РБ съвсем не са в час и са все по-далеч от демократизма. Дори старите седесари съвсем превъртяха и се фашизират. М. Неделчев дори изрече пълната, почти гьобелсова глупост - Йовчев да си вечеря в къщи, а да не ходи по ресторанти. И това го казва демократ?!!! *** демократа?Ще наблегна май гъбоберачеството?!

23

Анонимен

преди 10 години

отношението към производните на БКП (ГЕРБ, БСП, ДПС, Атака) е лакмусът. Надка и онова операторчето, герберастчето ще се гушнат ида бегат в Банкя.Свалянето на комунистите и връщането на мутрите не е решение.И последно: ислямистите също нямат място в партия, за която бих гласувал.Кумневите бих се коалирали с Бойко, според мен. Което също ги изключва от автентичната десница или по-правилно от нормалните политици.

22

Анонимен

преди 10 години

Какво очаквате от ДСБ ? Това са жадни за власт хора, чиято единствена цел е да използват Реформаторския блок, за да се върнат в Парламента, откъдето бяха срамно изгонени. ДСБ е най-голямото зло за дясното в България, защото отблъскват хората от истинското дясно, и в този смисъл са най-мощната патерица на ГЕРБ.

21

Анонимен

преди 10 години

Значи с Кунева и Исмаилов може, с Надежда и Панчугов не може? Що за идиотия бе, Радане, що за тъмносин болшевизъм за пореден път? Повярвах ви, че ще се случи нещо добро, ама вие се самоопровергахте за пореден път и разочаровахте толкова много хора!!! Сбогом, завинаги! Радане, върви и си пусни "Последен валс!", като този път приеми, че ти си адресата на песента!

20

Логичен

преди 10 години

Наистина ми е трудно да свана логиката на Радан Кънев и другите претенденти за званието "чисти десни". Как ще свалят сегашната вредна тройна коалиция с 5% гласове? Откъде взеха идеята за временен нов парламент до нови поредни избори за Велико народно събрание? Не стават ли планираните избори твърде множко за бедния, изтерзан народ? В коя държава се е случвало такова нещо? Още не съюзили се и почнаха да се цепят. Дали пък не изпълняват поредната поръчка на другарите от вездесъщата ДС?

19

свободен

преди 10 години

Няма да забравя как се радваше цветанов, когато Нейски в последния момент преди последните избори разби сините с отказа си изобщо да участва в избори Некоректи бяха и за местните избори ,като в последния момент се закачиха на друга коалиция нарушавайки подписни договори И към СДС постъпиха подло Такъв разрушителен политик с такова его за власт и празнотемие е истински късмет за противниците на десните Добре че РБ навреме я махат

18

Анонимен

преди 10 години

До Big Bad Wolf ЕТ"ГЕРБ" и Б.Борисов са отрочета на комунисти.За справка Б.Борисов е бил член на БКП

17

Big Bad Wolf

преди 10 години

do 17: Вица е за "комунизъма" и Тодор Живков затова един минус от мене

16

демократ

преди 10 години

Една бабичка от Пиринско успяла да се вреди за посещение при др. , и го пита: "А бре, Бойко, кой го измисли тоя гербери - учените ил комунистето?". Борисов отговаря: "Разбира се, че комунистите, бабо!" Бабата: "И яс така си мислеф, що са комунистите, оти ако беа учените, първо ке го пробуваа на айването, па после на ората!".

15

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Кви са тези...блокове и защо се карат за нероден Петко кой да го гледа.Десни,леви,сини,зелени и...пембени в единен строй към власта;ейй,сладко нещо е...тя.

14

Анонимен

преди 10 години

Комунистите доволно потриват ръце. Остана само герб да смажат. Бойко спаси ни от тези ***.

13

Българин

преди 10 години

То един "блок" ,то едни реформатори... Не ми говори. Нали ги знаем тези ,нали сме им "сърбали попарата". Не могат ни измами.Доста сме лъгани и захитряхме.

12

тея

преди 10 години

няма нужда даже да се коментират

11

Анонимен

преди 10 години

Личи си почерка на драгалевското ***. Ръждан е машата на Иван Костов и ще работи за разбиване на десните, както винаги е правил "говорещият с теменужки"

10

Анонимен

преди 10 години

Тия двамата дето се пишат за сини , никаква представа нямат как Куневица ще ги пре.бе !