140

Ченге

преди 10 години

До Спонги Наистина сина ми е писал в Днес бг но под имена Държавна сигурност НРБ и така на татък а не под име Ченге . Това си е моето наименование в сайта. И двамата сме син и внук на Алекси Иванов Министър на земеделието и горите от март 1986 до декември 1988 и секретар на ПП на БЗНС от 1976 до промените на 10 ноември 1989г . Синът ми има написана статия в списание Агрозона за Дядо си и мой баща Алекси Иванов озаглавена Алекси Иванов - Министър в трудно време има я и в интернет напишете в гугъл заглавието и ще излезе. И няма нищо лошо да кажеш кой си

139

Спонги

преди 10 години

До дрън дрънТази група манипулатори, пишат под различни имена едно и също нещо. Веднъж е син, друг път внук на този министър. Историята е една и съща, а лайтмотива е колко развито било земеделието през социализЪма. Нито дума за фактическия фалит на АПК т. Хубаво им го беше написал Георги Тамбуев в "Общество и Право", как семеделските работници работят за жълти стотинки и пенсиите им не покриват и минималните жизнени потребности още тогава.

138

Dedovia

преди 10 години

Ха-ха пред взрив!На тези за Нова година трябва да им турят по една пръчка динамит отзад и да ги запалят точно в 12ч. Така поне ще позабавляват народа за последно.

137

Ченге

преди 10 години

До Художника напротив и баща ми който е роден 1922 и дядо ми не са от беден а от заможен род които 1948 даряват земите си на Държавата за да основат ТКЗС. И баща ми се издига до министър на земеделието но почва от войник на фронта в Отечествената война 1945г връща се с две нашивки от там . А що се отнася до чернобил баща ми Алекси Иванов като министър на земеделието и горите заедно с тогавашния вицепремиер Григор Стоичков изолираха облака на чернобил да не пречи на селското стопанство защото когато получиха съобщението от съветската страна той още не бе влязъл на българска територия . Така ч

136

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

Тия не могат да се разберат, кой колко да вземе от очакваната плячка, без да знаят горките, че за тях нищо няма да има, защото народа отдавна им е бил шута.

135

Ченге

преди 10 години

До Дрън дрън за разлика от теб бабалюга такъв аз именно като син на министъра на земеделието и горите в периода 1986 - декември 1988 съм запознат с истинските измерения на политиката на баща ми. Освен това съм бил и офицер от Държавна сигурност с чин старш. лейтенант и дипломат както във Франция така и другаде където съм се занимавал със селскостопанския шпионаж реализирал съм много операции за България. Но през социализма за всички имаше особенно през 1986 1989 . От декември 87 започнахме да внасяме цитрусови плодове като баща ми като министър бе в Мароко и подписа там протокол за стокообм

134

дрън дрън

преди 10 години

Тука някакъв син на соц.министър тръгнал да ми хвали социализЪма на бай Тошо,охохохаха,че ти не знаеш как живееха обикновенните хора тогава,как смееш да говориш,вие сте си били ок,пътували сте и сте работели навън,а ние чакахме по 10г. за кола и панелка,дебнехме кога ще пуснат тока,че да сготвим.Все едно да питаш децата на някой министър на прехода как е животът в България последните 20г.,ми той ще ти каже,че е супер и няма да излъже,щот' за него ще е така.

133

VB

преди 10 години

Разцепват ги със скрити лимонки отвътре, като СДС едно време с комунистите вътре/внедрени.

132

Анонимен

преди 10 години

абе грозното Наде що не си харчи евро заплатата ми се бърка в политиката на държавата.много добре видяхме как такова мамата на СДС сега иска и на другите партии.въобще тая стара чанта за нищо не става вече.

131

kostur

преди 10 години

МИГЛЕНА , КАК ДОПУСКАШ ГЕН.АТАНАСОВ ДО ТЕБ..ЩЕ ФАЛИРАТАЕ , ЩЕ СЕ ПРОВАЛИТЕ С ТАКИВА ХОРА--ОТЪРВЕТЕ СЕ СМЕЛО ОТ КОСТОВИЗМА...ИНАЧЕ , ЧУЙТЕ--СТЕ СЕ ПРОВАЛИЛИ...БЕЗВЪЗВРАТНО....КАЗВАМ ВИ ГО С ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ...И ДА СТЕ ЯСНИ , НЕ ДА МРЪНКАТЕ...ВСЕКИ МОЖЕ ТАКА...НЕЙНСКА--ВЪН...

130

Анонимен

преди 10 години

Няма да гласувам нито за наследници на Костов,нито за наследници на Пръмов.Пък и от горе на всичко да им давам по 11 лв.***!!!

129

коча

преди 10 години

Пичове сега както са клекнали само един да пп'лъдне и сички ще се наа'сеерът... Другото им име е деформаторите. Слушаж антон тодоров оня ден за другарката Кунева-Пръмова: ей това човече уникално хлъзгаво,кариерка,бизнеси/абе каквото й кажат прави го както трябва жената/ Нали на всички е ясно, че е женена за детето на комунистическия лидер Пръмов. Цял живот толерирана... ех животец. Сега се реди първа в евро листите - смях! Затвор, после съд за всички!

128

Анонимен

преди 10 години

Много име е вътрешно на Пуйката и всички *** около нея.Сега са взели на мушка всички некадърни университетски преподаватели и мързеливи и неграмотни студенти около тях, дано от някъде им се отвори парашута.

127

Кифла с малко мозък

преди 10 години

...тези хора не си научиха уроците. нека да продължават да се карат. Такива махленски клубове има много в Б-я. ...ама никой от тях не е в Парламента и няма решаващо мнение за бъдещето.

126

Me

преди 10 години

Нали за това я сложиха куневица, да разбие дясното, то не че много им трябва

125

nedjlko.grozev

преди 10 години

Докато се дърлите помежду си,не усещате как различните котерии,представящи се за партии ви дърпат конците,а техните конци се дърпат от богатите олигарси.Така ставате проводници на целта: БОГАТИТЕ ДА СТАВАТ ПО-БОГАТИ,А БЕДНИТЕ - ОЩЕ ПО-БЕДНИ!!!

124

Карл Маркс

преди 10 години

Комунисте, недей да шикалкавиш с историята на твоята идиотска партия, защото тя не е била БСП през всичките тези години. Вие сами се прекръстихте така от БКП, понеже ви беше срам и страх от това мракобесно минало, да не говорим, че БКП е забранена със закон. А иначе сте основани като БСДП, още 1892 се цепите на две, после БРСДП, после БРП, тесни (каквито винаги сте били, ама друго) и т. н. Даже в Уикипедия историята ви започва от 3 април 1990 г. Зашо ли?

123

Анонимен

преди 10 години

Кривата уста Кунева е време да си ходи на село и да не се занимава с политика.

122

художника

преди 10 години

До КомунистНе ме слагай под общия знаменател! Аз съм безпартиен, моята партия е България, работата и семейството ми. Вярно, че навремето ме направихте чавдарче, а по късно комсомолец и ...до там .Алчна и ненормална сбирщина са всички, които ни навряха в това дередже да сме най- нещастната и бедна СТРАНА в Европа. Наблягам на думата, защото държавата ни е богата, но се краде, като за последно от всеки, който е на власт.

121

ЕPP

преди 10 години

Накрая пак Бойко ще спечели.