88

Държавна сигурност

преди 10 години

До Спонги За разлика от теб аз не говоря фантазии. Тъй като съм автор на Статията за Дядо ми в списание Агрозона озаглавена Алекси Иванов - Министър в трудно време . Втнро Член съм на Софийската Градска Земеделска Дружба на Земеделски съюз Александър Стамболийски с Лидер Спас Панчев която партия е коалиционен партньор на Бсп в Коалиция за България

87

Анонимен

преди 10 години

До Един българинДОГАН !

86

черепарски

преди 10 години

Бъдете добри хора, дайте ми шанс! Пуснете някое и друго милиардче във вълшебната бездънна шапчица. Може и да не е в долари и евро, аз приемам и в левчета.

85

Един българин

преди 10 години

КОЙ гласи карикатурата Бареков за влизане в парламента ?!!

84

Държавна сигурност

преди 10 години

До Спонги Казвам се Алекси Иванов Иванов както съм посочвал много пъти внук на Алекси Иванов министър на земеделието и горите от март 1986 до декември 1988 *** такъв не се казвам Кремена. И ако ти пиеш хапчета ходи да ги пиеш а що се отнася до този форум той е напълно свободен а за това да се представя човек с истинското си име а не да се прикрива под псевдоними

83

Анонимен

преди 10 години

ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА СЛЕД ТОВА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ УЧАСТВАЩИ В ПРЕХОДА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ГЕНОЦИД СПРЯМО НАРОДА СИ.СТИГА СТЕ КОМЕНТИРАЛИ ГЛУПОСТИ БСП СДС ГЕРБ РЕФОРМАТОРИ ИТ.Н. ВСИЧКИ СА КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ ОТ ЕДНО И СЪЩО КУТИЛО.

82

Държавна сигурност

преди 10 години

До Киро Кофражиста и не е вярно че децата на номенклатурата са учили на запад. Баща единствен син и аз единствен внук на дядо ми Алекси Иванов министър на земеделието март 1986 декември 1988 и секретар на ПП на БЗНС 1976 до променните на 10 ноември 1989 сме завършили на изток Баща ми в Полша Международни икономически отношения а аз в България Кинорежисура. Баща ми е работил във Франция като дипломат 6г 81 87г а после отговорник за Белгия до 92 в Министерство на външноикономическите връзки и е бил офицер от ДС. Но сега гладуваме и двамата той на 65 аз на 32г

81

stasik1199

преди 10 години

1. Какво обеща Орешарски при встъпването си като министър-председател на Република България?2. Какво изпълниха министрите от обещаното до сега?3. Какво не изпълни Правителството от обещанията си?Искате да говорим за политика? Ами хайде да видим тогава политически отговори и на трите въпроса, а не само избирателно!

80

Държавна Сигурност

преди 10 години

До Киро Кофражиста и Анонимен. Ами по добре съм живял преди 10 ноември 1989г. Дядо ми Алекси Иванов по това време от март 86 до декември 88г бе министър на земеделието и горите , а от 76 до промените на 10 ти ноември 89г бе и секретар на постоянното присъствие на БЗНС пост по висок тогава от министър а за периода 86 87 бе и вицепремиер. Дядо ми и мен и семейството ни ни возеше черен мерцедес 280 s на УБО чисто нов със шофьор от УБО с офицерски чин . Почивката ми бе на почивния дом на ЦК и МС и даже Евксиноград а заплатат на дядо ми бе 800лв и 1237 лв . Та кофражист такъв баща ми който е единс

79

Ст.Станков

преди 10 години

Не се поддавайте на манипулациите на опортюнистите! Те всячески избягват темите от сега, от моментите днес и се опитват да ви подлъжат да обсъждате какво е било преди!Който управлява сега, той носи политическата отговорност!Не се забърквайте с подхлъзвания към минали, вече исторически моменти! Иначе да обсъждаме ролята на Османската империя за българската икономика и култура!?За бъдещето ще говорят врачки и гадатели! Тях обичайно сега ги наричат социолози и анализатори!

78

Анонимен

преди 10 години

До Киро кофражиста Между 1950 и 1973 г. БВП на главата от населението нараства от $ 1651 на $ 5284, а през 1989 г. е $ 6217

77

До Ст.Станков

преди 10 години

Защото той не си е отишъл, тези протести по жълтите павета, тези "Ранобудни", това е все негова работа и работа на Цветанов. Те не спират да клатят държавата и да пречат на работата на Парламента.

76

Анонимен

преди 10 години

БЪЛГАРИЯ Е ПРЕКРАСНА СТНА С МНОГО МНОГО КРАСИВА ПРИРОДА И С НАЙ КРАДЛИВИТЕ ПОЛИТИЦИ А ТЕ СА ЧАСТ ОТ НАРОДА СЛЕДОВАТЕЛНО......?

75

Анонимен

преди 10 години

До СФРЮЕто, че отново минаваме на обсъждане исторически събития! Като искате да говорите за 10 ноември 89, то кажете тогава какво вечеряхте на тази дата или коя книга четохте на тази дата? Ако не помните, което е нормално, то сигурно помните какво обядвахте или закусвахте днес! Обаче искате да обсъждате какво е станало преди, а не това което помните ...събитията от днес!? Защо обсъждате Т.Живков или Б.Борисов, а не обсъждате днешните управляващи? Това се нарича манипулация! Нали?

74

Анонимен

преди 10 години

ОРЕШАРСКИ Е КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА С ПОРТРЕТИТЕ КОИТО НОСЯТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ. САТАНА!

73

СФРЮ

преди 10 години

Всички казват лошо е при тоя и при ония. Ами тогава защо искахте 10 ноември 89. И защо свалихте Тодор Живков от власт . При него всичко беше добре. Имаше икономика имаше земеделие имахме висок БВП. А който дойде при демокрацията нищо добро не прави

72

Ст.Станков

преди 10 години

Като чета коментарите имам чувството, че някои хора са изостанали сериозно в развитието си и смятат, че все още министър-председател е Бойко Борисов! Защо се коментира точно тук и точно сега, какво е било преди? Кой е на власт точно сега и как ни управлява? Кой носи политическата отговорност точно сега и в какво се изразява отговорността? Ако искате да обсъждате миналото, то пишете в някой исторически сайт!Това е новинарски сайт и тук се обсъждат новини, а не исторически събития!

71

Неточности

преди 10 години

Множество неточности. Много нескопосано написана новина с много неточности. Надявам се да бъде коригирана

70

Бай Вълчо от Хисаря

преди 10 години

През 90-те год. на миналия век имаше един USA филм: Кой уби Лора Плмър. Та, сюжета бе, че бе убито младо момиче след секс.Заподозряни бяха близки на миомичето вкл. и баща и.На USA зрители им бе писнало от въпроса :кой е убил момичето.Та, намерил се един предприемач който направил памучни блузки с надпис:Аз убих Лора Палмър.Е , станал милионер от начинанието сиТа и аз ще направя подобно с надпис: Аз предложих Делян ПеевскиМоля за идеи как да стана млад милионер и честити празници колеги!

69

Пич

преди 10 години

Оставка на човека Орешарски продал си кариерата на и името на Доган и Местан на Сидеров и Станишев на Руските Олигарси и на ДС дърпащо конците зад тази жалка пионка. Така ще си отиде в историята един Български икономист, изгубил достойнството си заради пари. Срам.