25

Анонимен

преди 10 години

Какво МИНИ ми рекламирате бе,вън английската стока от БГ,не купувайте нищо английско,ай сиктир на английските помиари

24

Crazy Doll

преди 10 години

К'во е тва бе.

23

Дека е звер (ДКВЕР)

преди 10 години

Пане Станев ! Чакат Ви големи шутове в задните части, на Вас и на Вашите австрийски партньори, които Вие наричате нежно "конкуренти" на този толкова "конкурентен" пазар. Бълагрия скоро ще ви отеснее ...

22

Ихууу

преди 10 години

До умен : там не ги търси братле, ако са ти нужни търси ги на опашката за помущи !!!

21

УМЕН

преди 10 години

НЯКОЙ от вас да е чул или видял ром(турчин) някъде където се плаща ток ИЛИ каквото и да било

20

Анонимен

преди 10 години

НЕ СВАЛЯЙТЕ ЦЕНИТЕ !!!!!ДИГАЙТЕ ЗАПЛАТИТЕ !!!!!НАРОДА НЕ Е *** !!!!ПРОСТИ СА ВИ СМЕТКИТЕ !!!!!НЕ МОЖЕ ПРЕДПРИЯТИЕ КОЕТОСЪЩЕСТВУВА ОТ ГЪРБА НА ДАНИКОПЛАТЕЦА ДА НАМАЛИ ЦЕНИТЕ НА ДАНИКОПЛАТЕЦА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА ВЪРВЯТ НАГОРЕ !!!!ПРОСТО КРАДЕТЕ ПО МАЛКО (АКО МОЖЕ ХИЧ) И ОСТАВЕТЕ НАРОДА НА МИРА НАЙ-СЕТНЕ !!!!!

19

Анонимен

преди 10 години

Бойлер на ток имаш ли? Ако е без серпентина, вързана към тръбите на парното, е крайно вероятно консумацията му да скочи доста - температурата на входящата вода е доста по-ниска, а и въздухът около бойлера е по-студен.

18

олекналия джоб

преди 10 години

Няма ли някакъв начин вече да се хванат всички крадци на ток и парно, та да мирясаме и ние.Писна ми - всяка зима плащам общи части, като за отопление на три апартамента в Европа и да студувам!!С тези технологии съм сигурна, че е възможно, но на никой не му изнася.Българинът е човек изобретател, което е похвално, ако не те удря в джоба!

17

dd

преди 10 години

чез ще следи защото защото хората ще се побъркат и ще ви побъркат всички еии !!!

16

До 17

преди 10 години

Значи си плащаме....Но, някой, явно не си плаща..Нерви се на тях. Защото и ти и всички ние, плащащи си, не само тока, но и водата живеем на ръба на мизерията. От всичко личи, че тези, които нямат електромери ( да казвам ли кои са, никой няма смелост да влезе в махалата, защото ще си го отнесе, я за реанимация, я за погребално бюро, там доказателства- няма. Всички са единни), плащаме ние. Не е от вчера. Но проклетия ЕС нали иска интеграция? Хайде да интегрира всички "неплащащи" има ги и от нас.

15

Анонимен

преди 10 години

КАКВИ ПО ВИСОКИ СМЕТКИ ГИ ГОНЯТ ТЕЗИ? ЗАВИЛ СЪМ СЕ В ДВЕ ОДЕАЛА ПУСНАЛ СЪМ ПАРНОТО В КУХНЯТА АКО ИЗОБЩО МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ ПАРНО 50 ГРАДУСА ВОДА КОЯТО МИ ПУСКАТ ОТ МЕСТНИЯТ ТЕЦ И ТЕЗИ ЩЕ МИ ГОВОРЯТ ЗА ПО ВИСОКИ СМЕТКИ. ПО ВИСОКИ СМЕТКИ ЩЕ ИМАТ ТЕЗИ КОИТО СЕ ОТОПЛЯВАТ НА КЛИМАТИК ИЛИ НА ДУХАЛКИ.

14

Анонимен

преди 10 години

znachi ne se plashete, plashtayte si redovno i bez protesti.

13

чарли

преди 10 години

До ДулоМного си *** !

12

:)

преди 10 години

А, аз надхитрих всички тези скапани компании, които скапаната държава, трябваше да си ги остави, като артерии на държавното управление, но ги продаде..Дали ми дреме, че някой краде? ДА! За скапаното EVN сама жена на квартира, трябваше да ми сменят електромера 3 пъти за 4 месеца. Някой да ме известява? НЕ! Да крада? И това- НЕ! Сега не си включвам климатиците умишлено. Ще ги включа за НГ. Искам да им гледам сеира, а и с какво да ги плащам измислените киловати? Така ще е, до УВИЛИЧАВАНЕ НА ЗАПЛАТ

11

Анонимен

преди 10 години

Написаното е толкова тъпо, все едно да пишеш - през август ще е топло! Ей "журналисти"!

10

Анонимен

преди 10 години

Подготвят ни май...

9

Марин

преди 10 години

Същото "очаквам" и от Топлофикация, а се отоплявам на парно.

8

al

преди 10 години

Мисля януари да обезглавя някой алчен комунист... ей така, за назидание на крадливите комунистически ***

7

Айшето

преди 10 години

Дреме ми на.........Да му мислят тия, дето плащат ток!

6

I

преди 10 години

"Например, при сметка от 100 лева, за ЧЕЗ остават 9,28 лева"... Забелязъл съм аз, че всички милиардерчета и милионерчета са едва ли не на загуба и как може такова нещо. Даммм... Вервайте им.