26

БЪЛГАРИН 1

преди 10 години

Абе и ЖУРНЯЛЯТА само манипулират - от какво се разбира,че митинга е предизборен ,а и смятам,че времето на кебабчето трябва да изтече за да дойде нещо по засукано от чисто-натурална мръвка.Чудите с какви ли не тъпотии да ни занимавате само за да сте интересни.

25

1

преди 10 години

Както винаги българинът е готов да оплюва, само му дай сламчица. Ако медиите пишат или предават по телевизията, гледана от същите деца, за реални такива случаи, им е позволено,но ако някой друг си позволи дори да загатне, настава взрив. Това сме си българите! Никой нне се интересува колко деца е научил на логика Г-н Кортезов, колко деца и майки са му вечно благодарни. Дъщеря ми е студентка, но казва, че наученото от Г-н Кортезов се налага да прилага често. И аз му БЛАГОДАРЯ!

24

морския

преди 10 години

Е, а как да сметнат децата бирата?

23

-.-

преди 10 години

До abvСофия не е България..... Този изпит е в цялата страна, прави разлика...!

22

Анонимен

преди 10 години

Че какво толкова? Нима не отразява действителноста? На следващите избори отидете да гласувате и тогава онези от задачата ще си останат само с кебапчетата.

21

ЗОРО

преди 10 години

Този *** който е написал условието на задачата и другият,който е позволил отпечатването е най-добре да се появят със снимки в медиите.....да им се порадваме!!!

20

BG

преди 10 години

При такова управление и такива кадърни кадри назначени навсякъде от него какво да очакваме нали и младежта трябва да умее да пресмята купуването на гласове

19

Анонимен

преди 10 години

синът ми се яви на това математическо състезание но за 7клас.нямаше задачи за кебапчета и бира но задачите бяха отвратителни.повече на състезания организирани от,,И.С.,, не бих го пуснал

18

до 16

преди 10 години

Не се прави на ударен с мокър ***. У нас кебапчетата се използват за подкуп за привличане на повече хора. И тъй-като социализма приучи хората на гювечарска култура, сега берем плодовете на тази култура. Трябва да има гювеч за да има масовост на мероприятието.

17

EU citizen

преди 10 години

До до 9Защо условието на задачата не е, например, за детски празник с балони и шоколади???? ------------ A защо да не е с ангелчета и херувимчета? Или с Барби и Кен, а?

16

Анонимен

преди 10 години

В България махалата е част от административното деление. Митинги има по целия свят - да речем във Франция е нормално да се дават храна и знамена когато синдикатите протестират. Не виждам защо се намесват *** и избори (тоест виждам, но в задачата не го виждам). Съгласен съм, че условието можеше да е с по-детска тематика - странно е.

15

Анонимен

преди 10 години

Поне за нещо ги подготвят за напред в живота, числата до 500 им стигат - заплатата никога няма да се дигне над това число. За какво им е да смятат повечеadf.ly/aPfoL

14

акад. Сгурев

преди 10 години

този Ивайло Кортезов е докторант на акдемик Петър Кендеров-а последния бе разкрит като ЧЕНГЕ от Държавна сигурност !!1 Е защо се учудвате?? В акъла на *** е само ....плюскането, далаверата, кебапчетата...

13

ИК

преди 10 години

Така е в България по избори основна парична еденица - кебапче.

12

Прочете кой е

преди 10 години

Салабашев и какви задачи е решавал на избори в Източна Румелия, пък тогава пак си се възмущавайте!

11

Мнение

преди 10 години

Просто това е реалността и е добре да свикват децата от рано с реалността. Ако продължаваме да си затваряме очите и да гледаме през розовите очила, никога няма да се променят нещата и да се оправим. Гледах разследванията по НОВА и за пореден път се убедих, че всичко в тая държава е далавера. Как може да просперират само измамниците и то безнаказано. Тук спазваш ли законите си прецакан, мислят те и те правят на *** и ПРЕЧИШ на останалите.

10

до 9

преди 10 години

Може да и добър математик, може да е хубава задача, но условието и е малоумно. Какъв митинг, каква махала ( навява асоциация с Факултета, например ) какви кебапчета????? Защо условието на задачата не е, например, за детски празник с балони и шоколади????

9

Анонимен

преди 10 години

Кортезов е много добър математик и педагог, децата го обичат. Дъщеря ми учеше при него и в задачата не виждам никаква политика. Задачата е добра, иска мисъл.

8

Българин

преди 10 години

И какво пак са се разпискали родителите? Нали вечно реват,че на техните деца не им е интересно в училище,че трябва да навлиза модернизацията в часовете. Ето една модерна,съвременна задача! Това е българинът, никога от нищо не е доволен! А и родителите взеха много да разбират от образование,от часове, от предмети. Защо никой учител не се намесва в тяхната работа, а в работата на учителя дава мнение дори и неграмотният.Смешна държава със смешни хора!

7

jo

преди 10 години

......а за двадесетте лева ,защо нищо не е казано ?