110

Анонимен

преди 10 години

Защо ми се струва, че Чапаев и Петка скоро ще влязат в ЕС-със или без договор.Германските банкери да гледат още веднъж филма "Сталинград" и тогава да мислят за реванш.

109

Браво УКРАИНЦИ,

преди 10 години

Българите сме с вас/за безродниците не става въпрос/.

108

Dedovia

преди 10 години

И там зарибявката върви с пълна сила.Изкефи ме как Янукович показа среден пръст на брюкселските тарикати.

107

до 113

преди 10 години

Какви славяни сме ние българите бе, ***? аре у лево и в Москва. тъпан.

106

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

За добро или за лошо, 21-ви век е века на Азия!Украинците да видят накъде духа вятъра.

105

Анонимен

преди 10 години

Много ясно, тия да не са г*усно робско племе със свино-балкански манталитет които се възхищават на поробителите си от мАсква както ние. Всички страни (балтийските например) които изритаха руската *** са станали вече бели европейски държави с нормални хора и закони. Дали някой ден и ние ще се освободим от свино-съветски манталитет не е ясно. Но с паметници на окупаторите 10 пъти по-грандиозни и високи от тези на Апостола... май няма да скоро. Вечен руски панелен к****. Винаги верни на мАсква.

104

БАЧКАТОР

преди 10 години

Дайте един референдум на украинците бе. Нека математиката да каже кои са повече евроманиаците или евроскептиците. Украйна не е 10000 или 20000 човека, Почти 50 милиона са, нека да се преброят.

103

милде

преди 10 години

тяхна си работа на украинците ако щат да влизат ако щат да излизат.само да няма после кой ми ср@ в гащите , и пак дайте да дадете на бедните украинци, вече бедни горди нови европейци че пак стана кризата .а пък вие свикнали сте и пари не ви трябват.

102

todor

преди 10 години

Разделяй и владей ...това са последиците от перестройката на ГОРБАЧОВ и кликата около него ...дано се оправят Украинците и да вярват в собствените си сили а не на друг че ще ги оправи...Бог с вас братя славяни !

101

rumen221

преди 10 години

Що е то Европейски Шовенизъм?Някога Наполеонова Франция била пред банкрут Генерал Шовен предложил решение:- Нападаме Ломбарците банкерите на Европа и им ОТКРАДВАМЕ ПАРИТЕ.!!!- Така и става!ДНЕС Е.С. също е пред банкрут и прилага спрямо Украйна ШОВЕНИЗЪМ! Бързат да я приемат, но само икономически, за да я ОГРАБЯТ и с искренна ГОРЧИВИНА гредам как 30 хил. МАЙКОПРОДАВЦИ им помагат- Същото което приложиха за България, а ние ОЩЕ ГО ДУХАМЕ ТОЗИ ГОРЕЩ Е.С. ШОВЕНИЗЪМ!!!.

100

обама бин ладен

преди 10 години

Май на американците ще им се наложи да си връщат дълговете на Китай и Русия, защото военната им сила нещо не респектира вече. Фалита на либерал-фашистите е неизбежен. Мухахахахаа!

99

Анонимен

преди 10 години

Da hvarlat I velikite slavyanski sili be! Ne da gi razdavat na Peevski I svine!!

98

v140

преди 10 години

В Украйна са съборили паметника на Ленин!!

97

Анонимен

преди 10 години

така трябваше да се съберем и ний.

96

Анонимен

преди 10 години

Ne naplyuskali se da I e.. I mandradjiite!!!

95

SeishinBG

преди 10 години

Колко пари хвърлят "великите" еврейски сили за да дестабилизират страната и да започнат плана си за нейното унищожение... Същия план, който унищожи нас и ни превърна в роби! Жалко, колко жалко... Дано успеят Украйнците да издържат на тези силни удъри от страна на ес и сащ...

94

МАМООООО....

преди 10 години

ОТИДЕ ***....ТА СЕ НЕ ВИДЕ..ХА,ХА,ХААААААААААА....КЛИЧКО МУ НАНЕСЕ ---ЛЕВ ПРАВ ЗА ДЕСЕН ЗАВОЙ!!КРАСОТА...!!!!!!!!!!!!!!!!

93

просто човек

преди 10 години

до 92Кличко мисли по немски вече. Той половината си живот е живял в Германия..знае какво трябва за Украйна за да се присъедини успешно към Европа. Само че това не е достатъчно, защото ЕС няма да даде повече, отколкото татко Путин им дава. Даже и великият Виталий е слаб пред него, като опция за благоприятното бъдеще на Украйна.

92

Реалист

преди 10 години

Ха ха 50 000 човека, че БСП събира 60 000 човека на митинг от 7 милионна България. А тези защитници на ЕС в Украйна са 50 000 човека от 46 милионна Украйна. Страшна подкрепа за съюза. Смях.

91

Анонимен

преди 10 години

До 97, Той и Стоичков е един от най великите футболисти на всички времена, има докторска степен и знае няколко езика, но ме съмнява че може да управлява успешно държава.